KS de biri vardı ama hesabını tamamen kapattı daha önce senin de takipçindi neyse artık bir önemi yok çünkü siteden ayrıldı ve arkasında öyle şeyler bıraktı ki yine de ona mutluluklar diliyorum sonuçta kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil ben ona tek taraflı aşık olmuştum cezasını da çektim zalim bir adama aşık oldum onun için gururum bir kenara bıraktım bırakmamam gerekiyormuş onu anladım artık kimse bana ilanı aşk etsin istemiyorum
Bana ilan-ı aşk edecek biri olacaksa, bu kesinlikle gerçekten hisleri olan, içten ve samimi birisi olmalı. Öylesine, eğlencesine ya da geçici bir hevesle değil, gerçekten beni tanıyıp, beni olduğum gibi kabul eden birinin duygularını açıkça dile getirmesi hoşuma giderdi. Duyguların karşılıklı olması önemli tabii, çünkü tek taraflı bir itiraf sadece anlık bir heyecan olur, sonrası hüsran. O yüzden içten, samimi ve gerçekten beni anlayan biri ilan-ı aşk etseydi, bunun anlamı bambaşka olurdu. Ama sırf birisi itiraf etti diye de hemen etkilenmem, önemli olan hissettiği şey kadar, bunu nasıl yaşattığıdır.
Deli dolu, enerjisiyle (aurası ile) beni etkileyen, dişiliği tavan, güzel mi güzel, taş gibi fiziği olan birinden ilan-ı aşk gelirse anında düşerim sdfhgsdghsf
Hadi, sen sorulara, cevaptan önce müzikle başlarsan zaten beni mest etmişsin demektir! 🔥✨ Çok tatlı bir soru olmuş bu arada! 😍 Serenat istemek, tam bir dizi sahnesi gibi, dimi? Tabi ki kendi sevgilimden gelir böyle bir serenat isterdim, romantizmi yaşıyoruz sonuçta! Ama hani bir ünlü düşünsem... Hmm, mavi gözleriyle Serenay Sarıkaya ya da karizmasıyla Kıvanç Tatlıtuğ demek geliyor içimden! 😂 Peki ya sen? Kim o serenadını beklediğin kişi? 😜🎶
Canıımm, düşünmeden olmaz tabii ya! 😄✨ Ama bak şimdi, sen düşünürken bile biri kesin sana serenat yapmayı hayal ediyordur, haksız mıyım? 😜🎤 Çık ortaya serenatçı bey ya da bayan! 😍
Spor hocam olabilir seviyorum hala Platonigim ama çabaladım gonlunu alamadım arkadaş bile olamadım su anda sevgilisi var 5 senedir tanırım ders almayı biratim iletişimimiz kesildi
Hayır canım bilemedin. Reel hayatımdan.😅 KS den değil. Sanal ilişki ilişki değildir bana göre. Sanaldan başlarsın belki ama reelleşmezse ki KS dekiler reelleşemiyor , ilişki sayılmaz.
@AfiliYlnzlık yo yapiyo konserlerine 150binden fazla kişi katiliyor , EK kozmetikin Ceo su ve kurucusu şirket 6 ayda 1milyon 700 bin dolar gelir getirdi ona, Filmleride Rusyada severek izleniloyor Cinemalarda falan sunuluyor