O arap kizdan ayrılıp bana geliyordu bende kabulnediyordum soğuyana kadar affet taktiği annesi tik toktan attigin her hikayeyei begeniyor oda yetmiyor "😍" bu emojiyi atıyor. O arap kiz dedigimde onu defalarca aldatmis 4 erkekle yatmis bir kız. Kendisi bemimlede birlikte oldu kiza yalan soyledi. beni birakip o kiza o kizi birakip bana geliyordu hakaret etti bana kac kere. Tabi ben cizgimi cekiyordum.
Fakat aşk iste kendisi urfali arap bu arada sevdigim cocuk. Külturlerine pek hakim degilim. Sacma cocukca davraniyor hadi ordan ettim bende.
Ama aramizda garip bir baglantida var anlamiyorum. Annesinin yaptiginida dogru bulmuyorumm
Sen haklısın
Onlar haklı annesi oylesine begenebilir
Iki tarafta haklı boş ver sen
Sen haklisin cocuk mal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çizgimi çekiyodum demişsin. Ama anlattıklarına bakınca hiçbi çizgi çekmediğini görüyorum. Kendine ne yaşatmışsın böyle ya..
Abi sorma ya 11 yasinda tanistik bide ailesi flnda beni biliyor annemle annesi flnda tanisti hala brgeniyor kadın kalp malp atıyor
Abicim bu gidip gelmeleri ne zamandır var?
Yani 6 yil icinde hep konusuyorduk arada ama yani 1veya 2 senedir devam ediyor seni seviyorum ama ona bağlandim diyor kizda aldatmis onu bide kiz en yakin arkadasinin sevgilisiyle cikti yani benimkiyle
Bi abi olarak anlatayım kuzucum. Ağır bi manipülasyona maruz kalmışsın bi kere. Küçük yaştan beri tanıyo olman ona karşı aşırı güven duymanı sağlamış maalesef. Bu yüzden sende o yapıyosa vardır Bi bildiği, o diyosa doğrudur gibi bi bakış açısı oluştuysa sende bu gidip gelmelerini, aldatmalarını affetmen bundandır. Senin kendine yapacağın en büyük iyilik ondan tamamen kopmak ve bi daha asla görüşmemek. Kolay bişe söylemiyorum tabi ki. O manipülasyonun etkisinden çıkmak, yaşanan onca şeyi atlatmak hiç kolay olmayacak. Ama bunu yapman gerek güzelim. Yoksa çok daha fazla zarar görüp şu an bakmadığın ya da aklına gelmeyen bir çok sorunla uğraşmak zorunda kalacaksın.
Sagol abi vallada annesi brgeniyo iste tiktoktan ona sinir oluyom arada
Biraz konuşalım ister misin kuzum? 😊
Olur abi yani de sinir oldugum ve anlam veremedigim nokta o
Takip at o zaman 🌸
Kadın çocukla aranızda olanları bilmiyordur, belki de bu yüzden takip ediyordur hala seni ve beğeni yapıyordur.
Yok aramizda olanalrdan haberi var annwsine anlatiyor
Aldatma vs gibi şeyleri de mi?
Evet haberi var o kizin baskasiyla birlikte oldugundanda haberi var
Peki oğluna tepkisi ne oluyo?
Bilmiyorum ki kizi istememis basta galiba ama ben fake hesap acip o kiz gibi annesiyle konustum 🤣 yani seviyorun elifnaz dsenindiyor annesi. Arap kizin ismi elif naz bu srada abii
Ya abi kulturleri cok farkli bizlere ters tabi biraz bende inan anlam veremiyorum ayıp denen bisiy var oglunun sevgilisi varken eski sevfilisinin her sttiğin hikayeyei brgenmek aninda begeniyor bide ayip yani umut vermis gibi oluyor abi yanlis miyim
Peki hepsiyle bağlarını tamamen koparmak için neyi bekliyosun kuzum?
boş şeylere zaman harcama
Arap je alaka
Arap kokenliler urfada yasayan araplar yani kiz icinse eger teni kara baya dnxndnd ondan