Sizce yeşil gözlü insanlar aşkta dahamı önde

#MFBH22 #Askİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Aşk #YeşilGözÇekiciliği
Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce yeşil gözlü insanlar aşkta dahamı önde

#MFBH22 #Askİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Aşk #YeşilGözÇekiciliği
Yeşil gözlerin aşkta daha çekici olup olmadığı, karmaşık ve çok yönlü bir konudur. Bu durum, hem bilimsel hem de kültürel faktörlere dayanır. İşte bu konuyu daha iyi anlamak için bazı önemli noktalar: Bilimsel Açıklamalar: Nadir Bulunma:Yeşil gözler, dünya nüfusunda oldukça nadir görülür. Bu nadirlik, onları daha çekici ve ilgi çekici hale getirebilir. İnsanlar, nadir olan şeylere doğal olarak daha fazla ilgi duyarlar.
Bu durum, yeşil gözlü kişilerin daha gizemli ve özel olarak algılanmasına yol açabilir.
Melanin Seviyesi:Yeşil gözler, melanin pigmentinin belirli bir dengesi sonucu oluşur. Bu denge, onları hem kahverengi gözler gibi sıcak hem de mavi gözler gibi dikkat çekici kılar.
Bu durum, yeşil gözlerin farklı ışık koşullarında farklı tonlarda görünmesine neden olur, bu da onları daha dinamik ve ilgi çekici hale getirir.
Evet tabiki herkesin güzellik anlayışı farklıdır ancak yeşil göz nadir olduğu için ve mistik etkisi olduğu için bir tık daha çekici olabiliyor ❤️
tabi ki de <3
Göz renginin çekicilik üzerindeki etkisi tamamen kişisel tercihlere ve kültürel algılara bağlıdır. Yeşil gözler nadir olduğu için bazı insanlar tarafından çekici bulunabilir, ancak aşkta çekicilik sadece fiziksel özelliklere dayanmaz. Gerçek çekicilik; kişinin enerjisi, özgüveni, bakışları, karakteri ve iletişim şekliyle ortaya çıkar. Yani, biri yeşil gözlü olduğu için otomatik olarak daha çekici olmaz; önemli olan nasıl baktığı, nasıl hissettirdiği ve nasıl davrandığıdır. Aşkta kalıcı çekicilik; güven, tutku, anlayış ve bağlantıyla ilgilidir. O yüzden göz rengi bir avantaj olabilir ama esas olan senin nasıl bir insan olduğun!
😊✌️🙈
Cevap
19Cevap
Aşkta çekici mi bilmiyorum ama güzel bir göz rengi ve bu göz rengine sahip olanlar çekici oluyor evet.
Aşkın göz rengiyle alakası yok
:)🤍
Sevgilim yeşil gözlü🫠 kirpikleri çok çok😅 yerim ben onun gözlerini 🫠😅 çekici
Yaaa çok iyi mutluluklar diliyorum güzelim benim ❤️
Biliyormusun ilk sevgilimde yeşil gözlüydü 😊
Teşekkür ederim canım benim🫠🙏 işin en güzel yani çocukken benim için "Ben bu kızla evleneceğim" demiş annesine😅
Bir daha yeşil gözlü sevgilin olabilir bence😅
ya yemin ederim dünyanın en güzel göz rengi yeşildir. aksini iddia edenler de kıskanıyorlar maalesef.. boyle de bir gercek var
Valla ben bir fark göremedim yeşil göz ekstra kazanç sağlamıyor yani🙂
Yansıma, enerji ile alakalı bana göre. Çünkü aşk , çekici gözükmek , yaratılan aura karakterlere göre farklilik arz eder diye düşünüyorum.
Benim için sadece ilgi çekici, göz renklerinden ötürü, onun dışında hiç renkli gözlü kız arkadaşım olmadı, ben de yapmak istemedim tabii, renkli gözlü kızlar bana nedense hep şeytan, dedikoducu, ortalık karıştıran tipler gibi geliyor. Mavi hadi neyse de yeşil gözlülerle hiç tartışasım bile gelmiyor, çıngar çıkarırlar diye düşünürüm hep.
Bence değil, aşka fazla inanan biri değilim, daha çok sevgiye inanıyorum ama aşkta veya sevgi de fiziksel özellikler ön planda olmaz bence.
Sanmam renkten çok şekli ve yüzle uyumu önemli bazı kahverengi gözler renkli gözden daha hoş duruyor
aşkta pek bi önemi en güzel göz rengi olduğu kesin
Güzel bi renk ama her yeşil gözlü olan sa güzel olmuyor ki
Yeşil gözlüyüm, maviye çalan ama benim aşk hayatım yok.
Öyle bir şey yok renk değil ruh ve bakış belirler.. Çok fazla çirkin yeşil göz gördüm ne var ki..
Çiyan gözlü diyoruz biz onlara korkunç oluyor bazıları..
Aşk hayatinda iyiler
Ama ben renkli göz sevmiyorum
Evet mavi yeşil göz rengim var karışık bu gözler varken kahveyede bakmam 🤢
Yine mi kaybettik be 😂
Yeşil değil gözlerim 😂
Bilmem hiç dikkat etmedim gözlerim yeşil olmasına rağmen farkında değilim...
Tamam 🙃🙃
Kim ne derse desin yeşil göz demek yerine renkli gözlü insanlar kadın veya erkek ilişkilerde daha şanslı oluyorlar gibi asjshsjsk tabi kişiden kişiye değişir bu durum 🙃
26 yaşıma akdar yeşil göz severim o yaştan sonra mavi ve gri çekici geliyor...
Ben beğenmem açıkçası mavi ya da kahverengi olmalı ya da kehribar turuncu ama yeşil sevmiyorum sönük görünüyor renkli göz gibi değil sanki
Bana yeşil göz sönük geliyor ya renkli gibi değil
Eski kuz arkadaşım kızıl ve yeşil gözlüydü. Galiba öyle.
Hayır kahverengi gözler 😆🎀
Sanki billur bir pınar
Kahverengi gözlerin
Ruhuma neşe sunar
Kahverengi gözlerin
Rüzgarlar kadar serin
Ufuklar kadar derin
Senin en güzel yerin
Kahverengi gözlerin 😆😆
Ben yeşil göz sevmem tiksindiriyor beni.
Sen bilirsin tabiki herkesin güzellik anlayışı aynı olmaz 😊
Evet :)
Yeşil gözlüyüm, faydasını gördüm diyebilirim.
Öyle miymisiz ya hiç haberim yok😅
Vov🤩😅
Bence her konuda cok cekici 🥰💚💚
😀 ben gözü olmayanı seviyorum
😃😃 beraber ısırırız bir birimizi fantezi olsun diye ben bir parça kopartırım o bir parça telef olur gideriz
Niye zombi filmlerini elinde poşetlemi izliyorsun 🤣
Benim için genelde mavi gözlüler daha iyi
Mavi gözlülerin yeri ayrı ❤️🔥
Evet
Evet yeşil gözlüyüm, aksini iddia edenler net kıskanıyor
Göz rengine göre karat versek ohoo 😂
Olabilirr ama olmayabilir dee
hayır değilim
Teşekkür ederim ama bununla alakalı hiç öyle hissetmiyorum yeşil gözlüyüm diye ekstra bir ilgi görmedim
Evet
Ben siyah seviyom aga
Alakası yok
👍👍
değiller bana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?