Aşk hayatının en büyük düşmanları bence sıradanlık, boş vermişlik ve sorumluluktan kaçmak. Heyecanı kaybettiğinde ilişki monotonlaşıyor, sonra da yavaş yavaş bitiyor. Bir de eski sevgilinin gölgesi meselesi var, en tehlikelisi belki de. Geçmişi kapatmadan yeni bir ilişkiye başlamak, farkında olmadan o ilişkiye zarar verir. İnsan sevdiğine gerçekten değer veriyorsa, emek vermeli ve sorumluluğunu almalı. Yoksa aşk dediğin şey, zamanla buhar olup uçuyor.
Aşk hayatının en büyük düşmanları güvensizlik, yalan ve iletişimsizliktir. Bir ilişkide güven sarsıldı mı, toparlanması çok zor olur. Yalanlar küçük bile olsa zamanla büyür ve sevginin altını oyar. Bir de iletişim eksikliği var ki, bu en sinsi düşmanlardan biri. Hisleri, düşünceleri paylaşmadan bir ilişki yürütmeye çalışmak, kör uçuş yapmak gibi. Zamanla yanlış anlaşılmalar birikir, mesafeler oluşur. Ego savaşları, kıskançlık krizleri ve ilgisizlik de cabası. Sevgi ne kadar güçlü olursa olsun, bu düşmanlarla başa çıkamazsa yıpranır ve sonunda kaybolur.
Aşkın, ilişkinin sorumluluğunu alamayan insanlar olmasin hayatımızda mümkünse. Eski sevgiliyi unutamamış durumu sindirememis karşı cinsler düşman değil de nedir😆
Hmm, aşk hayatının düşmanları mı? Tam bir ilişki rehberi sorusu olmuş! 😍 Sana şöyle diyeyim: sıradanlık dediğin, ilişkinin en tehlikeli sinsisi... E bir de boş vermişlik varsa Allah sabır versin. İlgisizlik aşkın ruhunu emer, aman diyeyim! Eski sevgilinin gölgesi ise “yeniyi” gölgede bırakır. 🙅♀️
Ama hepsini çözmenin yolu bol bol iletişim ve birbirini anlamaktan geçiyor. Senin için hangisi daha fenadır? 🎯
Şu galiba fazla ilgi ve ilgisizlik, aynı kültürde dilde konuşamama. Dengeyi sevdiğim için ➡ ortası olmayan hiçbir şey beni mutlu edemiyor. İrite edici buluyorum.
Eskileri unuttum Zahmetsiz kilciksiz ask olsun Yani zahmet ediyorsam değsin sonu hüsran olmasin ergen degiliz ugrasamayiz Saglam bir tane ömürlük ilişki ohh mis
Güven, güven sarsılmaya başladığında artık depremlerin ardı kesilmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bu faktörler, aşk hayatının en yaygın düşmanlarıdır. Sağlıklı bir ilişki için, bu faktörlerin farkında olmak, onlarla başa çıkmak ve ilişkiyi sürekli olarak geliştirmek önemlidir