Dalga gecmeden , guzel ve ciddi bir sekilde yorum yapabilir misiniz?

şu an birlikte olduğum kisi Nisan 2018 yilinda eşini kaybetmis yani vefat etmis. Eşi vefat ettiginde 4 aylik oğlu vardi. Bende 2018 eylul ayinda onunla ayni mahllede olan okula tayinim çikti. Ailesindeki bircok kisiyle bir vesile ile tanistim yollarim kesisti. En son Emre ile yani bahettigim kisiyle tanistim. Zamanla arkadas olduk. Kendisi onemli bir projede muhendis. Bende matematik ogretmeniyim. Projesinde birkac yardimim benimde oldu. Onu zamanpa sevmeye basladim. Aşık oldum. Daha once hiç boyle hissetmemistim. Ama içren ice de uzak dur selma , düsunmemeye calis. Diyordum ama olmuyordu. Birden bire karsimda beliriveriyordu. İçimde karsi koyamadiğim bir ses vardi, dindiremediğim bir rüzgar.. Oğluylada guçlu bir bagimiz oldu aslinda. O kucuk yasta annesinin kaybetmisti. Benimde kucuk yaşta babam şehit olmustu.. Belkide bu eksiklik oğlu ile aramda guclu bağ olusturdu. Bir sekilde Emreye olan hislerim ortaya cikti. mayis 2020 yilinda ona olan sevgim anlasildi. Emrede bana "Vefat eden esinin acisini kalbinden daha atamadiğini, keske bu yasadiklarmiz bambaska bir ortamda bambaska bir zamanda olsaydi. Kalbimde hala o varken size haksizlik yapamam. Bu siz bile olsaniz yapamam" dedi. Bende ona söz verdim."Birdaha karsiniza cikmayacagim , ayni mahallede olsak bile" dedim. Aradan 3 yil gecti ve oğlu bizi karsilastirdi. Bir plan kurdu. Şok oldum tabi ki Emrede. Beni gorunce gozlerindeki o hüznu , heyacani , mahcubiyeti. Sank o da beni seviyordu ama pranga vardi sanki ayaklarinda... Yeniden karsinlastigimizda "artik sizi sevmiyorun , asik da degilim. Ankara 'da kardesim universite kazandi ve kendi gorev yaptigim okulumda burada. Ben burdan gidemem ama biz komsuyuz bie ihtiyaciniz olursa cekinmeyin asla. Sizde artik herkes gibisiniz benim için "dedim. Aradan bie ay gecti bana hislerini açti. Yillardir icimde bir takim duygularla boğustuğunu, Beni aklindan atamadiğini , ruyalarinda beni gordugunu ve uyandiğindaki o tarifsiz aciyi anlatti. Bana seni seviyorum demeden beni sevdigini soylemek istedi aslinda.. Sen benim ogre
Dalga gecmeden , guzel ve ciddi bir sekilde yorum yapabilir misiniz?