Gizli ve kapalı lgbti+ bireyinden hoşlanıyorum?

merhaba, öncelikle homofobik saçma sapan zarar verici düşüncelerin varsa hiç yorum bile yapma.
konuya gelecek olursak bir uygumala üzerinden gizli birisiyle konuşuyordum. 4-5 gün sonra instagramdan takipleşip daha sonrasında da buluştuk. kendisi kapalı ve gizli bir lgbti+ bireyi bunu buluşmadan öncede biliyordum. açıkcası hayatıma birini almak ya da konuşmak gibi bir niyetim olmadan onunla buluştum. çok güzel ve kaliteli vakit geçirdik bence sonrasında o da öyle olduğunu söyledi. ben maskülen biriyim ama karakterim o klasik kasıntı maskülenlere karakterim pek uyuşmuyor. kendisi de öyle dedi zaten ama sorun şu ki ben aileme ve çevreme olduğu kadar açık bir insanım. ama o öyle değil. şu an sorun olmasa ileride bu bana sorun olur mu bilmiyorum. gerçekten onunla ilgileniyorum ama kafam çok karışık onun da öyleymiş. bakınca eski sevgililerimin giyim tarzlarına hiç bir zaman karışmış biri değilim. aksine onun tarzı çok iyi bakımlı kendine önem veriyor belli. kafam karışıyor ne yapacağımı bilmiyorum uyumsuz yanlış bir şey mi yapıyorum bilmiyorum bana bi akıl verin
Gizli ve kapalı lgbti+ bireyinden hoşlanıyorum?