Nasıl kendime tekrardan aşık edebilirim?

4 aylık bi ilişkim vardı birbirimizi çok seviyorduk taki o geçmişimi öğrenene kadar 3 yıl önce olan şeyler yüzünden buraya da yazamıyorum uygulama da yeni olduğum için anlayacağınızı düşünüyorum iki kişiyle şey oldu işte ve bunu öğrendi şu an ayrıyız ama yine buluşuyoruz konuşuyoruz istemiyorum diyor gökten allah inse olmaz diyor ama dün tatlı yaptım gel al dedim ve aldı buluşuyoruzda evine girip çıkıyorum ama olmaz diyor aynı yatakta yatarız ve aramızda bişeyler de geçiyor sevgiliykende oluyodu benle buluşurken başkalarıylada buluşuyor Git kendine sevgili yap diyor ama buluşalım dediğimde buluşuyor onu canımdan çok seviyorum bi hata yüzünden ilişkim mahvoldu benide psikolojik olarak mahvetti bu durum ne yapıp edeceğimi bilmiyorum Ben buna şey diyorum bi gün kendi ayağınla bana geliceksin beni tekrardan seveceksin filan o zaman kafama sıkarım işte diyor keşke böyle olmasaydı şu an beraberdik ne olduysa senin hataların yüzünden oldu filan diyor

Ben tekrardan nası kendime aşık edebilirim olmaz demeyin halden anlamanızı rica ediyorum bi hata yaptım onun pişmanlığınıda yaşiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Evli gibiydik bi evlilik cüzdanımız yoktu hatta evlidende öteydik siz düşünün nası unutayım
Kendime söz geçiremiyorum
Ve bide şey diyor senle neden buluştuğumu filan biliyorsun diyor o konular için filan açık açık yazamıyorum
Nasıl kendime tekrardan aşık edebilirim?