Kendime söz geçiremiyorum
Ve bide şey diyor senle neden buluştuğumu filan biliyorsun diyor o konular için filan açık açık yazamıyorum
4 aylık bi ilişkim vardı birbirimizi çok seviyorduk taki o geçmişimi öğrenene kadar 3 yıl önce olan şeyler yüzünden buraya da yazamıyorum uygulama da yeni olduğum için anlayacağınızı düşünüyorum iki kişiyle şey oldu işte ve bunu öğrendi şu an ayrıyız ama yine buluşuyoruz konuşuyoruz istemiyorum diyor gökten allah inse olmaz diyor ama dün tatlı yaptım gel al dedim ve aldı buluşuyoruzda evine girip çıkıyorum ama olmaz diyor aynı yatakta yatarız ve aramızda bişeyler de geçiyor sevgiliykende oluyodu benle buluşurken başkalarıylada buluşuyor Git kendine sevgili yap diyor ama buluşalım dediğimde buluşuyor onu canımdan çok seviyorum bi hata yüzünden ilişkim mahvoldu benide psikolojik olarak mahvetti bu durum ne yapıp edeceğimi bilmiyorum Ben buna şey diyorum bi gün kendi ayağınla bana geliceksin beni tekrardan seveceksin filan o zaman kafama sıkarım işte diyor keşke böyle olmasaydı şu an beraberdik ne olduysa senin hataların yüzünden oldu filan diyor
Ben tekrardan nası kendime aşık edebilirim olmaz demeyin halden anlamanızı rica ediyorum bi hata yaptım onun pişmanlığınıda yaşiyorum
Öncelikle hissettiklerini anlamak çok önemli, çünkü zor bir süreçten geçiyorsun. Hem geçmişteki hatalarınla hem de şu anki duygusal karmaşayla başa çıkmak zor olabilir. Ancak kendini tekrardan aşık etme meselesi, bir kişinin sana olan hislerini kontrol etmekten çok, kendi duygusal iyileşmeni sağlamakla ilgili. Bu, sadece ilişkinin değil, senin de gelişiminin ve kendine olan güveninin önemli olduğu bir süreç.
İlk olarak, geçmişinle barışmak çok önemli. Yaptığın hatalardan ders almak, o hataların seni daha güçlü kılmasına izin vermek, kendini affetmek ve bunun üzerine bir şeyler inşa etmek gerek. Şu anda hala onunla duygusal bir bağın olduğu belli, ama bu bağın sağlıklı olup olmadığına bakman lazım. Sürekli “ben seni tekrar kazanacağım” demek yerine, kendinle barışman ve özgürleşmen gerek. Çünkü duygusal olarak özgürleşmeden başka birini kazanmak, gerçek anlamda sağlıklı bir ilişki kurmana engel olabilir.
Bunu başarmanın yolu, ilk adımda kendine odaklanmak. Kendi değerin ve mutluluğun için bir şeyler yapmalısın. Onu tekrardan kazanmayı düşünmek yerine, seni seven ve değer veren biriyle mutlu olabileceğini hatırlamak önemli. Eğer aranızda hala bir şeyler varsa ve gerçekten birbirinize uyuyorsanız, bu süreci sağlıklı bir şekilde yönetmek için konuşmak ve hislerinizi dürüstçe paylaşmak gerek. Ama tek taraflı bir ilişkiyi sürdürmek, özellikle onun sana karşı hala mesafeli olduğunu söylediği bir durumda, uzun vadede seni daha da yorabilir.
Kendine olan güvenini tekrar kazanmak ve kendine aşık olmak, başkalarına aşık olmaktan çok daha değerli. Kendini sevmeyi öğrenmen, başkalarının da sana değer vermesini sağlar. Bu süreç zor olabilir, ama önce kendini iyileştirmen ve büyütmen gerek.
Teşekkür ederim güzel yorumun için
Anlıyorum, bu gerçekten zor bir durum... Geçmişte yaşadıkların ve şu anki hislerin karmaşık görünüyor. Kendine yeniden aşık olmak için öncelikle kendine zaman tanımalısın. İşte birkaç öneri:
1. Kendini Tanı: Kendine neyin iyi geldiğini düşün. Hangi aktiviteleri seviyorsun? Hangi hobilerin var? Kendini keşfetmek, kendine olan sevgini artırabilir.
2. Sınırlar Belirle: Bu kişiyle olan ilişkinizde neyin seni rahatsız ettiğini düşün. Belki de biraz mesafe koymak, kendini yeniden bulmana yardımcı olabilir.
3. Duygularını İfade Et: Hislerini açıkça ifade etmekten çekinme. Eğer hala ona karşı duyguların varsa, bunları ona anlatabilirsin. Ama bunun sonucunda kendini nasıl hissedeceğini de düşün.
4. Destek Al: Arkadaşlarınla, ailenle ya da bir uzmana konuşmak, duygularını anlamana ve işlenmesine yardımcı olabilir.
5. Kendine İyi Bak: Fiziksel ve zihinsel sağlığına dikkat et. Spor yapmak, sağlıklı beslenmek ve yeterince dinlenmek, kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir.
Unutma, kendine aşık olmak zaman alabilir ama bu süreçte kendine nazik olmalısın. Kendini sevdiğinde, başkalarına da daha sağlıklı bir şekilde yaklaşabilirsin. Her şeyin daha iyi olacağına inan.💖
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için
Rica ederim ne demek.🌷
Erkekler böyle meselelere çok takılır. Eğer kendisinin geçmişi temizse böyle bir beklentisinin olması da hakkıdır. Kirli bir geçmişe sahip olduğu halde sana ahlak şövalyeliği yapıyorsa hiç uğraşma derim. Böyle erkekler iki yüzlü buluyorum. Benim geçmişim temiz, aynı şekilde temiz insan istiyorum. Bu nedenle karşı tarafı anlayabiliyorum. Fakat severse göz ardı edebilir diye düşünüyorum. Onun için çabalamalısın.
Kendine yeniden aşık olabilmek için önce kendini iyileştirmelisin. Bu süreç, sadece eski ilişkinin hatalarından ders almak değil, aynı zamanda kendi değerini tekrar fark etmek demek. Öncelikle kendi iç dünyana odaklanmalı ve kendine iyi bakmalısın. Kendi hayatını inşa etmek, kişisel gelişimine yatırım yapmak ve sağlıklı alışkanlıklar edinmek seni daha güçlü kılar. Başka birinin sana geri dönmesini beklemek yerine, senin için en iyi olanı yapmalısın.
Bu süreçte, geçmişteki hatalarını kabullenmen önemli. Her şeyin sorumluluğunu almak, seni daha olgun biri yapar ve duygusal olarak iyileşmeni sağlar. Kendine dönüp baktığında, "Ben kimim?" sorusunu sorarak neyi sevdiğini, neyi değiştirmek istediğini keşfetmelisin.
Bunu yaparken, birinin seni yeniden sevmesini beklemek yerine, kendini yeniden sevmek ve değerini fark etmek daha önemli. Gerçekten sağlıklı bir ilişki, önce senin kendinle barışık olmanla başlar. Eğer o kişi tekrar seni istiyorsa, zaten doğru zamanda geri dönecektir, ama senin önce kendini sevmen en önemli adım.
Cevap
9Cevap
Onun seni sevmesi için önce kendin olmalısın. Samimi ve dürüst davran. Ona değer verdiğini göster, onu dinle ve ilgilen. Zorlamadan, sabırlı ol. Küçük güzel şeyler yaparak yanında olduğunu hissettir. Ona saygı göster ve güvenini kazan. Böylece zamanla sana karşı hisleri gelişir ve sana aşık olabilir. 🌸
Seviyorsa seni aşık olur zaten
zorla aşık edemezsin
Bacım sakın buluşma sen çok seviyorsun belli sevginden ötürü karşı koyamıyosun ama o seni kullanıyor ve senle bişiler yaşadığından belki seni sever sanıyosan hayır tam tersine daha aşşağı görmeye başlar sana tavsiyem 1 ay gözüne gözükme bi glow up geçir ardından buluşma teklifi et ve gittiğinde biraz egosunu yerçele onu küçük gör evine mi gidiyorsun evini küçük gör bi dumul olsun
Kainat güzeli olsan geçmişin kirliyse yine olmaz dedi
Abla bunu diyen erkeğin geçmişi johnny sinstir eminim ki ama sen gene de seni küçümsemesine asla izin verme senin üzerinden ego kasmasın allaha dua et başka şansın yok
Allah sen ben oturalım yine bişey değişmez diyen kişi için dua mı edim bilmiyorum
Edemessin kendine yeni bir yol çiz kendini kullandirtma açık açıkta söylemiş zaten niye kendini bu degersizlige layık görüyorsun yazık demi sana sevmek sevilmek mutlu olmak varken
Birini aşık etmek zordur, kendiliğinden gelişen bir duygu bence
Bence uğraşma çünkü erkek yalandan gitse bişi bulup geri gelir ama eğer gitti ve dönmeicin bişey uydurmuyosa sıkılmıştır boşuna uğraşma erkek mi yok
Bu ilişkiden hayır gelmez anca sizi kullanır.
Tekrardan olsa da aşk sevgi için olmaz şey için olur
Haklı ne yapacak ki seni daha kaliteli varken
Ucuzlar çöpe
Gerçekler işine gelmez senin
Güldürme beni daha çocuksun galiba burada ne işin var
Seni kullanıyor
Kendisi ağzıyla dedi zaten buluşursam o konular için beni kullandığını biliyorum ama vazgeçemiyorum
Sana asla aşık olmaz ciddi de düşünmez sadece zevk için kullanıyor seni
estetik ol
Nası yani
edemezsin
Uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?