Hoşlandığım çocuk bana bizden olmaz dedi?

Abi biz bununla çocukluk arkadaşıyız. Sürekli oyun oynarız telefonda konuşuruz yeri gelir hesap da sorarız, trip de atarız, kavga da ederiz ne biliyim böyle birbirine hesap soran, hesap veren sevgili gibi de takılan ama asla sevgili olmayan olamayan o çift varya sanırım o biziz. Bazen kafamı o kadar karıştırıyor ki mesela bugün konuştuk sahurdan sonra bana biz seninle çocukluk arkadaşıyız bitti hani bu kadar dedi bunu uyuklarken yarım ağız söyledi hatta. Ben seni üzmek istemem sen üzülürsün. Senin karşına daha iyileri çıkar seni mutlu eder. Yazık değil mi sana da beni bekliyorsun dedi. sürekli aklında acaba mı? Sorusu var dedi. Hani Sürekli bunu düşünmek zorunda değilsin sen dedi. Acaba bu çocuk nerde kiminle ne yapıyor diye düşünmek zorundasın bunu kendine yapma dedi. Sana ne kadar söylesem anlamıyorsun bizden olmaz yani arkadaşız biz ama sen bana aşıksın dedi. Bende hayır hiçte bile dedim. Ben sana aşık değilim ben hayatımda kimseyi istemiyorum istesem zaten olurdu dedim bende çok şey yaşadığımdan vs bahsettim. O da bana şöyle dedi şimdi sen hayatında birini istesen yani beni alabilir misin dedi bende neden olmasın dedim o da güldü. Yani ne yapmaya çalışıyor inanın gram anlamış değilim kafamı çok karıştırıypr diyorum ya sevgili gibi hesap soruyoruz flört ediyoruz ama asla sevgili olamıyoruz? Lütfen beni bi aydınlatın mümin kardeşlerim taktikse Allah’ına kadar yaparım ama acaba o da mı taktik yapıyor. Çünkü inanın kişiliği değişiyor gibi sanki 1 haftada bir falan bi seviyormuş gibi bir de sanki hiç hayatında istemiyormuş gibi takılıyor.
Hoşlandığım çocuk bana bizden olmaz dedi?