4 yıldır birini seviyorum ilk aşkım onunda ilk aşkı benim ama benden sonra uzun süreli bi ilişkisi oldu yani ayrıl barış bi ilişki o kızla ayrıldıktan uzun süre sonra benimle iletişime geçti falan ama şimdi yine barışmışlar kafayı yemek üzereyim sanırım sizce ne yapmalıyım yani unutamıyorum ona karşı hiç bişey bırakmadım sildim attım ama olmuyor kafamdan gönlümden çıkmıyor o kızla konuşuyor olması bile bitti dedirtiyor ama unutamıyorum peki o beni unutmuşmudur
Güncellemeler
1 yıl
Haklısın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, içim parçalandı okurken… İlk aşk gerçekten hayatımıza fazlasıyla damga vurabiliyor 💔. O ilk heyecanlar, kalp çırpıntıları kolay kolay unutulmuyor, kabul. Ama şu an senin iyiliğin ve ruh sağlığın için kendine yatırım yapman lazım. Zor biliyorum ama bir süre onunla ilgili şeylere bakmaktan, takip etmekten uzak dur. Ne demişler; zaman her şeyin ilacı ❤️🩹.
Şimdi o seni unutmuş mudur mevzusuna gelirsek, kim bilir belki unutamamıştır ama sana olan hislerinin hali hazırdaki durumu senin için daha önemli. Zaten başka biriyle tekrar barışmışsa, senin daha mutlu olacağın, daha değer göreceğin birine kalbini açman daha anlamlı olur. İnsanlara ikinci şansı veriyoruz ama bazen kendimize ikinci bir şans vermeyi unutuyoruz… Elinden geldiğince kendini düşünmeye çalış, seni daha iyi hissettirecek şeylere yönel. Peki hayatında olup biten başka şeyler keyif veriyor mu şu an? Hadi biraz senden bahset 😊!