Yaklaşık 2 yıldır beraberiz başlarda o beni fark etti bi kaç ay cidden peşimden koştu sonra ben onu tanıdıkça çok sevdim hayatımın en önemli parçası oldu ailemden arkadaşlarımdan herşeyden üste gördüm herkesi karşıma aldım onun için kısacası çok seviyorum oda seviyor ama ben elimde olan tüm vakti onla geçirmek istersen o arkadaşlarımda olsun diyor ve yakın bi arkadaşını benle eşit görüyor bilmiyorum bana mı doğru gelmiyor zaten çok görüşemiyoruz günde 2 saat görüşme imkanımız varsa 1 saat kavga ediyor yarım saat arkadaşlarıyla takılıp beni yanlız kalanında ki o bile zor anca iyi geçinebiliyoruz çok yoruldum cidden çok seviyorum ama ne yapmam lazım son 4 aydır neredeyse kavga etmediğimiz tartışmadığımız gün yok yardım edin lütfen akıla ihtiyacım var.
Arkadaşlarımda olsun diyor derken olmasında sorun yok ama benle aynı raddede tutuyor olması ve biz görüşemezken bile onlarla görüşmek istemesinden bahsediyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biraz sal kızı ki seni özlesin. Önlemesine izin vermen lazım. Arkadaşıyla olmak istiyorsa tamam de hiç zorlama. Arkadaşına gittiğinde hiç arama mesaj atma o sıra sen de bir arkadaşınla vakit geçir story at böylelikle seninle vakit geçirme isteği artacak özleyecek
Onun peşinden koştuğum için benden bıkmış olabilirmi
E ondan zaten. Biraz rahat bırak kendi hayatına odaklan gez falan o da seni kıskansın biraz
Aslında onunda istediği başka birileriyle vakit geçirmem ama ben insanlara zor güvenebiliyorum ailemle bile vakit geçirirken tereddüt ediyorum hele ki arkadaşlarım olunca konu zaten bi gün görmeyecem benim için bi anlamı yok diye düşünüyorum kimse için üzülen ya da kafaya takan biri değilim ama o kız için ağladığım günün zamanın haddi hesabı yok anlamıyorum eskiden çok seviyordu bi aralar oda bana böyle davranıyordu en değerlimsin herşeyimsin diyordu sonra her şey değişti artık ben bana bunları bunları demiştin dediğimde bana yok yanlış hatırlıyorsun falan diyor gidip ssini bulduğumda bile sadece susuyor çok canımı yakıyor
Bir kız olarak söylüyorum ki çok fazla ilgi olunca ve karşı tarafta kıskanacağımız bir şey olmayınca soğuma geliyor. Sen biraz ilgiyi kes başkalarıyla gezmeye başla biraz kıskandır hemen tutuşacak zaten
Benimde ondan vaz geçtiğimi düşünürse artık sevmediğimi ya da ne biliyim eskisi gibi olmadığımı düşünürse peki
Ama o da sana aynı şeyi yapıyor. İlgiyi tamamen kes demiyorum ama yüksek ölçüde azalt ve en önemlisi onun da seni kafaya takacağı bir ortam yarat kendine
Açıkcası öyle bi ortamım var dediğim gibi sınav senem ve geceleri kütüphaneye gidiyorum 5 de 6 da çıktığım oluyor ve okulda görmek dışında konuşamıyoruz ailesi sebebiyle kıskanması için bazen birşeylerde anlatıyorum ama kıskanmak yerine sadece üzülüyor konuşamadığı benden haber alamadığı için
İnsta falan kullanıyor musunuz, hesaplarınız birbirinizde var mı?
Evet kullanıyoruz ama haftada bir 2 giriyor yani dediğim gibi telefonla görüşmek yazışmak nadir durumlar dışında hayatımızda yok ha attığım st leri ona gösteriyorum ama bak bunu attım sen görmedin haberin olsun falan gibisinden
Sağlam bir kıskandırmak çözüm oluyor genelde, ben de yaşamıştım kendimden biliyorum. Bana ilgisi azalmıştı bir kaç erkek arkadaşımdan benim instama mesaj atmalarını istemiştim. Fena kıskanmıştı sonra bana ilgisi artmıştı. O yüzden sordum sana, bir kaç kız hesabım var ordan mesaj atıp yardımcı olurdum ama pek instana bakmıyormuş senin o yüzden görmesi zor olur yani
Ya aslında dediğin iyi olurdu belki başka bi ilişkide ama ben o hayatımda olduğundan beri bırak bi kızla takipleşmeyi veya sohbet etmeyi selamlaşmıyorum bile yani kıskanmak yerine aramızı büyük ölçüde bozar bi anda böyle yapmam
Birinin sana yazması neden aranızı bozuyor ki? Senin suçun olan bir şey değil. İlişkide olan her şeyi sürekli suç işlemiş gibi üstlenmek bana sağlıklı gelmiyor.
Sen de yanlış anlama ama bir kere numaramı birine verdim bütün bileğilerime ulaştılar başıma gelmeyen kalmadı o yüzden vermiyorum artık. Ama snap falan varsa ordan sorabilirsin istediklerini
Veya fake instan falan
tamam ekledim ama istersen direkt mesaj at kabul etmene gerek yok