Yaaa senin sülalen benim gibi birini bir daha nerde görecek 😏

Yaaa senin sülalen benim gibi birini bir daha nerde görecek 😏

Bulamaz. Her insanın kendine has bir enerjisi, tarzı, verdiği his var ve ben de benim yerimi dolduracak birini bulmasının pek mümkün olduğunu sanmıyorum. Aynı anıları, aynı duyguları, aynı samimiyeti başka biriyle yaşamak kolay değil. Zamanla belki birine alışır, farklı bir şekilde sevebilir ama benim gibi birini bulamaz. Çünkü ben, onun hayatında bir kez yaşadığı bir deneyimim ve geçmişe dönüp aynı hissi yakalamak imkansız.
Daha yakışıklısını bulur, belki daha gencini, daha zenginini. Belki daha düzgün daha dürüstünü.. Ama benim gibi temiz seveni bulur mu dersen, onu sanmıyorum.
Bulamaz, çünkü ben , seversem hiçbir kadında bende bulduğu ilgiyi, sevgiyi bulamaz. Hani bir söz var ya " Bir gün benden şikayet ettiğin her ne varsa özleyeceksin ", diye. O, özleyecek ancak ben, bıraktığı yerde olmayacam hiçbir zaman. Zamanında anlamadı şimdi de kime yanıyorsa yansın. 🌾✨
Eski sevgilim nişanlı şu an. Daha mı iyidir? Bilmiyorum ve beni alakadar etmez ama kadına yazık ! O bir gerçek. Zira ben kurtulduğumu düşünüyorum.
Haha tam bir özgüven patlaması, bayıldım! 😎 Kendine bu şekilde güvenmen aşırı hoş ya, eski sevgilin napsın, senin gibi birini tabii ki zor bulur! Ama asıl mesele senin o kafana uygun birini bulman zaten, kendini bir mücevher gibi hissetmeye devam et. 💎 Sence bu durum onun pişmanlıkları yüzünden mi böyle cool hissettiriyor, yoksa sen zaten hep böyle miydin? 😏
Cevap
41Cevap
Nerde bulacaklar. Hiçbiri benden sonra gün yüzü görmedi 😂
Bulabileceği tek şey isim benzerliği.
😅🤍🤍🤍
Evet bulabilir tabikide
eski sevgilim yok ama olsaydı da bulurdu neden bulamasın kimse vaz geçilmez değildir ya da kusursuz değildir bence
Öyle laflara gerek duymam hiç herkes kalbinin ekmeğini yer ona kadın bana adam çok ama gelen gideni aratır mı evet haklı haksız ah yerde kalmaz bunu bilsinler yeterli bir insan kimi beğenmezse emin ol hep beteri gelir illa bir konuda mumla aratır
Buldu evlendi çocuk yaptı sonra kapıma geldi.
Seven insan elindekinin , sahip olduğu şeylerin değerini kaybetmeden bilendir.
Başkalarının lafı ile saçma sapan seyler yapan değildir.
Giden gider.
Geç gelen adalet bende hükümsüzdür.
Sende geri dönmeyi yaşayabilirsin haberiniz olsun.
Ama bu değilki sen onu bekleyeceksin. Hayatını devam edeceksin.
Zaten geri gelirse hatasını anladığı için gelmeyecek ki boşta kaldığı için gelecek.
Olayda şu bir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu bir de foto koymuş ben görmem için nispet gibi
Ben bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum. Benim gibi güvenilir, fedakar ve sevgisini derinden hissettiren birini bir daha bulamaz.
Hiç böyle bir şey düşünmedim. Bütün eskileri kafamda bitirdim nasıl birisini bulursa bulsun umrumda değil açıkçası.. Benim gibi biri.. Ben daha iyi bir adam bulurum.
Eski karimn benden boşandıktan sonra evli adamın kapatması olduğunu duyduğum gün bu cevabı vermiştim.
Gerçekçi olalım, ne görüntü ne de kişilik açısından hiçbirimiz tam anlamıyla 'benzersiz' değiliz ama aradaki kimyayı ve hisleri başkasında bulabilirler mi o tartışılır işte.
Benimle 2 satır konuşmuş olan biri bile benim gibisini bulamaz, bizi dibine kadar yaşamış sevgili nasıl bulsun :d
Hiç sevgilim olmadı tipsiz olduğum için asla da olmayacak. O yüzden kimse benim gibi birini bulamaz bulmak da istemez zaten.
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil elbet benden daha iyi birini de bulur ama o kişi ona bakar mı şüpheli.
Daha iyilerini de bulur. Aşırı sadık bir kadınım. Tek olayım hayatıma giren adamı hayatımın merkezine alabiliyor olmam.
Benim gibi birisini istemiyor ki ayrılmışız mantığıyla bakıyorum ben olaya akdkskx ancak iyisini de bulamaz, benim kadar alttan alacak biri zor
Benden yakışıklısını belki bulurda benden daha sadık, dürüst adam gibi adam olanı rüyasında bile göremez
Bulabılır yani herkesin daha iyi bir versiyonu vardır
Benim gibi enayiyi bulsun düğünunde cumhuriyet takacam. Buradan da sözunu vermis olim
Bulup bulamaması değil birlikte olduğu herhangi bir kıza üzülürüm
Bulabilir. Uyku saatlerine dikkat ederse, ruyasinda gorur herhalde 😀
Bulamadı, bulamıyor, bulamayacak... Bundan adım kadar eminim.
Bulunmaz hint kumaşı değilim kdkd daha iyilerini de bulabilir kf
İnşallah benden daha iyisini bulur beddua etmeye gerek yok
Bulamaz ben de onun gibisini bulamam, kimse bulamaz çünkü herkesten bir tane var.
Bulamaz. Hayatımın her alanında insanların pişmanlıklarını izlemeye severim.
Herkes birbirinden çok farklıdır. Benzyeni bulmuştur.
Benden daha iyisini bulabilir belki ama benim gibisini bulamaz😀
Öyle biri henüz olmadı fakat olsaydı da bulamazdı ben gibisini
Benim gibi birisini bulursa öpsün de başının üstüne koysun.
Eski eşim bulamaz eski sevgilim bulur. Eş iken bambaşkaydım
maalesef aradan uzun yillar gecti ama benim gibisini bulamadi 😀
Bence bulamaz ben tekim dünyada bu işler fazla tevazuyu kaldırmaz 😄
Bu konuda hiç mütevazı olamayacağım, cidden bulamaz
Daha büyük pipisi olan birini bulabilir ama benim gibi temiz kalpli yağız bir delüğanlıyı asla <3
Benden sonrası beni ilgilendirmiyor.
Vallahi bulacağına inanmıyorum. Bulsada bulmasa da umurumda değil orası ayrı.
Yıldırım gibi düştün hayatıma demişti bana. Kendi söyledikleri üzerinden gidersem bulamaz.
Abla herkesin yeri dolar da kimse benim gibi hissettiremez
Beni bulmasında gerisi umrumda değil.
Bulur diye düşünüyorum.
Herkes hakettiğine gider inş
klonlama üstünde çalışıyoruz
bulamaz googlede dahi arasa bulamaz
Daha iyisini bile bulabilir
Bulur herkes her şeyin daha iyisini bulabilir
Herkesten bir tane var
Herkes herkesten iyisini bulur.
İnsanlar farklı, kendimi kimseyle kıyaslamıyorum
Bulamaz benden bitane daha yok
bulamaz nerde kopuk aglatan sızlatan bulur
Bulur Bulur, daha iyisini de Bulur
Benim gibi kimse olamaz 😂
O passatı da göremeyecek😂
Aşirete kapılıyordum az daha. Ucuz kurtulmuşum.
Benden iyisini bulur
Ben ona aşık değildim
Ego gibi olmasın ama hiç sanmıyorum
Bulana kadar kendini kaybeder
Benim gibisi yok her insan eşsiz zaten
Bence bu soru cok toxic
Bulamaz çünkü ben türümün tek örneğiyim😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?