Bak asla şaşmaz…. Tas kafa traş belde muhtemel kesici alet ve ne bakiyün lafı… bunlar insanlığın b*k çukurudur hiç bir işe yaramayan mah*katlardır.. minimum 12 suç kaydı ile dolaşırlar net….
İnsanları ırklarına göre ayırmam bu topraklarda, bu bayrağın altında Türk, Kürt, Çerkes, Laz her türlü ırk kardeşçe yaşadık yüzyıllar boyu. Ancak Kürt kökenli olup terör sempatizanlığı yapıp ekmek yediği vatana göz koyan kesim genelde bu fenotipe sahip oluyor ve suça meyilli olmakla beraber suç işleyip hapse girmek onlar için bir gurur, bir gövde gösterisi haline gelmiş durumda onlar gerçekten sıkıntılı tipler. Ama ekmek yediği vatana hainlik etmeyenler başımızın tacıdır.
Fark ettiysen bu model dedim zaten hani Türk Kürt olayına girmedim özellikle ki malum sonra birileri kaldıramıyor bu tipteki bazıları ksksksksld diğer yandan bir geceliğine serbest olsa bazı şeyler kaçacak delik arayacak bu modeller…
Yani genelleme yapmak istemiyorum ama şu ana kadar bu fenotiplerde genelde Kürtlere denk geliyorum kimsenin onları dışladığı yok zaten bizden olanlar biliyor bunu ama sempatizanlık yapıp insanları ayırmaya çalışan kesim bize ırkçılık yapıyolar diye düşüyorlar ortaya ve hep bunun gibi tipler düşüyor
Bozuk akraba evliliği aileleri ve sayılarını bile unuttukları kardeşleriyle sadece olmuş olmak için olan Mahluklar işte…. Babaları bilmem kaçıncı eşinden yaptığı çocuk olup kendisine baksınlar diye dünyaya getiriyorlar sadece hepsi bu… ne okumak nede kültür namına hiç bir şeyleri yok… akıllarınca mafyacılık oynuyorlar… sonra Mahkemede karşımıza gelince abi valla biz yapmadık diye ağlıyorlar… görmen lazım o hallerini 😝
Bu tip sevenlerin beynine tüküreyim ya ahaha zaten pek bir farkları olmuyor sorunlu oluyor da aralarından düzgün kız çıkan nadir oluyor onlar da özgüvensiz olduğundan kendilerini bu tiplere layık görüyorlar
Şu tipte tanıdığın zengin var mı Allah aşkına 😂😂 bunların alayı kesik belalı yarısı çarşafta kalmış d*l israfı ma*luklar dkdkdkdkdk bir tane çıkmaz bu modelde olup ta düzgün olan bulursan bana da haber et dkdkdkmd
Canım benim her parası olmayan ya da ne bileyim muhtaç durumda olan böyle mi oluyor 💁🏼 bunlar bile isteye böyle oluyorlar…. Akıllarınca hayat bize acımadı kafasında yaşayıp ona buna salça olan amip sürüsünden başka bir şey değiller 😂 yol kesem gasp yapam yoldan geçen kıza laf atam ter bakan olursa veya terslerse bıçaklayam mahalle bizim ayiküün mü…. Kendi hallerinde mafyacılık oynayan alt sınıf yaratıklar 💁🏼 yaşamaları bile oksijen israfı….
En İyi Cevaplar