Tanıdığım bütün ruhu k*şar, fettan, laf sokan, hırslı, kıskanç veya uzun ilişkisi olmuş, saatlerce telefonda sevgilileriyle oynaşan ve hiç boş kalamayan kızlar çok iyi evlilikler yaptılar yani evlendikleri adamlar gerçekten iyi ve zengin ama bana ve benim gibi çok çekmiş, üzülmüş ve ruhu da karakteri de daha düzgün kızlara hep feleğin çemberinden geçmiş adamlar veriliyor ve kötü muamele görüyoruz, sizce neden böyle?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İyi kızlara kötü adamlar verilmez
İyi kızlar kötü adamları seçerler, çünkü tecrübesizdirler.
K*şarlar ise zaten beşyüz çeşit admı parmağında oynattığı için kiminle evlenip kiminle evlenilmeyeceğini iyi bilirler
Çok mantıklı buldum la
@Kůmsåliledenìz07 ben mantıksız konuşmam 😎
doğru söylüyosun ben çok sonradan uyandım epey safmışım ama iyi adamlarla da frekansım tutmuyor hiçbir şey olmuyor hep manyaklar benle olmak istiyor kader gibi bu
Kadınlar aşk ister öküze sarıl diye de bir tespit var maalesef
Biraz seçici olmak gerek
Yinede üzme kendini
her şey gönlünce olur inşallah
seçiciyim, gidip en p*ştunu seçiyorum 😂
ama bu kader bence çünkü çook gözlemledim
😂😂
Öyle deme yinede, kocan sonuçta
Evliysen tabi
Evet
Kaderde var maalesef
evli değilim ama evli olsam bile yüzüne derim, en sonkinin yüzüne dedim 😂
Hakedene hakkını teslim ederim diyosun yani 😅
Evli değilsen bu kadar dert etmene gerek yok yahu
Elbet bi insan evladı denkgelir 😊
valla dayak yemeyene kadar suratlarına söylüyorum ve azar yiyorum ama yapacak bişi yok hak ediyolar 😂 dert ediyorum çünkü puştun biriyle evleneceğimi anladım artık
Sende bi acaipsin ha 😅
Evlenmezsin canım sende, herkes evlenecek diye bişey yok
Onlar geleni hiç çevirmedi, siz binbir bahane buldunuz karşınıza cikana
DOĞRU ama bu da bi kader bence çünkü çook gözlemledim
Kader seni yol ayrımına getirir ama orada yaptığın tercihler senindir. Bak mesela bu yaşta evlenemedim. Ama gerçekten iyi biriyim, senin o dediğin kızlar her gün olmasada haftada bir kaç tane ya da ennazindan ayda 1 kC tane yazıyor, ama ben yıllardır iyi bir kıza evet dedirtemedim, şimdi onlarinkabul etsem , onların iyi bir hayatı olmuş olacaktı, en kısa kendimden ornek
haklısın ama olmayınca da olmuyor reis birine çekim duymak bile kader bence ya allah ondan çocuk yaptırıyor mesela ben irademizle seçim olduğunu düşünmüyorum
Akil var, eskiden çekim olacak kimse kimsenin yüzünü görmüyordu, onun anası, bunun dedesi orada hirnkiz varmış diyordu , sende şimdi aklınla seçim yapabilirsin
Çünkü kadınlar kötü adamlara aşık olup iyi adamlarla sadece dertleşirler.
İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir.
Victor Hugo
peki iyi adamlarla evlenen daha fettan kadınlar?
Yahu ne boş bir soru. Zengin erkeklerin kaç tane fakbody si var bi bilsen keşke. Kadin para icin o erkekle erkekte mal degil farkinda durumun genetigi iyi diye uremek icin evlenmistir.
İyi kız kotu erkek kavramlarının net bir tanımı yok. Neye göre iyi neye göre kotu.
Iyiler sadece ellerine imkan verilmemiş kötulerdir
elimde çok imkan oldu ama hiçbir zaman sevgilimi aldatmadım veya ona yalan söylemedim oyun oynamadım
Babasi ile arasi olmayan kizlar genelde kötu evlilik yaparlar bunu bilir bunu söylerim
mantıklı ama bi tanıdığımı babası sürekli döverdi ona rağmen çok iyi bi evlilik yaptı kader galiba
Kader iyiler aslinda hep iyilere cekilir derler ama bilemedim seninkinde bir yanlis var gibi
kızın kendisi de iyi değil kıskanç ve soktuğu laflar belaltı buna rağmen allah ona iyi koca vermiş işte nasip meselesi
Rahmetli babaannem derdi ki sen iyi niyetli ol nasibin gelir seni bulur hiç sasmaz ama iyi niyet o ne yapmis bu ne yapmis bunlar onlari ilgilendirir kotuye imrenirsen kotuyu ceker iyiye imrenirsen iyi cekersin
bence kader değişmiyor, ne yazıldıysa o yaşanıyor
Allaha birak o isini bilir
Aynı şey biz erkeklerde de geçerli
öyle tabii ama sizler de iyi kızlar yerine nerede bi fettan varsa ona yapışıyosunuz ben iyilerle olmak için de çabaladım ama maalesef
Sizde nerde gözü dışarda g. tü başı ayrı oynayan erkek varsa onlara tutuluyorsunuz 🤷🏻♂️
Nedir kasar senin lugqtindaa
abi kız tangasını çamaşırlığa asıyodu sevgilisinin evinde kalıyodu falan hadi onu da geçtim kıskanç kavgacı hırslı karılar bissürü özellik işte
Bu onunkasar yapmaz herkesin bir yadam bicimi var bize dusen saygi duymak
onlara ödül yağıyo bize de köpek
Sen neler yasadin bi dok bakim icini
abi erkeklerin psikolojik şiddeti ve yalanları neler neler hiç birine hakkımı helal etmiyorum
Kac yasindasin sen
27yim
Hadi kucuk sanmistim seni
bu yaşa dek gözlemlediklerim maalesef böyle
Nerde yasiyosun
Kim bu kiz bu arada ya da tanga nereye asilmali sence
Senin çevren öyledir, genelde pek mutlu olmazlar
abi oluyolar valla hepsi evli
Valla uzaktan herkes mutlu, ayrıca kimse de mutsuzluğunu göstermek istemez. Sen iyi ol ki illa iyi biri denk gelir.
bak paraları var adamların durumları iyi ve kızların neler yaptıklarını tabii ki bilmiyolar çoğu görücü usulü ve bilseler bile iyi adamlar oldukları için geçmiş geçmişte kaldı derler bana denk gelen adamlar da bana k*şar diyolar nerede bi mağara adamı varsa beni bulur k*şar dediği karı bakire bu arada bunların da s*kmediği kalmamış hiçbirine vermedim demek ki verseydim neler denecekti belki de verseydim değerli olurdum
Günümüz ilişkilerini biliyorum, senden de çok iyi biliyorum.
reis hepsi evlendi ve oğlanlar etraflarında pervane
Demek ki muhtaç ezik erkeklermiş, bu kızların uzun dönemde pek mutlu olacaklarını sanmıyorum, aldatırlar gene. Sen niye bunları takıyorsun boş ver.
aldatmazlar reis o kızlarda o popo yok yetiştikleri ortam gereği de böyle
takıyorum valla bana hep p*şt denk geliyo
Bu lafı kullananlara pek inanmıyorum. Birine her zaman kötü biri gelemez. Geliyorsa da ya kötülere çekiliyordur ya da çevresindekiler kötüdür
bak iyiler de denk geldi ama onlarla bir şey olamadı zorla mı olsun? olmuyor işte. p*ştlar da uzak mesafe bile olsa denk geliyor ya yurt dışından bile denk geldi kafayı yersin sjsodkd
Genelde iyi efendi çocuklar tercih edilmez veya görünmezdir
Bende de durum aynı
Valla şans
Doğanın kanunu bu 😅