Mesela lösemi, pankreas gibi sizce bu aşka engelmi

Engel
Engel değil
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mesela lösemi, pankreas gibi sizce bu aşka engelmi

Hiçbirisi engel değil. İyi günde yanında olurken kötü günde hemen kaçmak lazım ya da ayrılmak mı lazım. Aslında hepimiz birer hastalık üyesiyiz. Her an ne olacağımız belli değil ki. Felç geçirebiliriz, kanser olabiliriz, engelli olabiliriz. Bize bir şey olduğunda sevdiklerimiz hemen bizi bırakacak mı? Geçen sene Ocak ayı başında beyin kanaması geçirdim şantiyede odada yatarken. Gece normal bir şekilde yattım sabah kalkamamışım. Benim yokluğumu fark etmişler öğlene doğru odaya gelip bakmışlar ki yerde yatıyorum. Kalp krizi zannederek hastaneye götürmüşler 3 hastane değiştirdim farkında değilim tabii ki benim orada anjiyo yapmışlar kalpten bir sorun gözükmüyormuş sonra demişler nörolojiye götürün. Derken nöroloji doktorunda bir hafta geçirdim hastanede. Manisa Salihli'de hastanede yattım. Doktor çıkış verdikten sonra Ankara 'ya eve gittik 4 gün falan geçti düzelemedim hala sağ tarafım felç. Yarı oynatabiliyorum. Tekrar özel bir beyin doktoruna gittik Ankara 'da adam MR istedi beyinden çektirdik akşam 8 gibi aradı bize acilen hastaneye yatması lazım diye. Gece saat 9.00 hastaneye gittim yattım ertesi gün bir inancınızı yaptılar pazartesi günü de 3 gün sonrasında yani beyinden ameliyat yaptılar o şekilde düzeldim. Mucize eseri hayattaymışım. Sadece hayatta olmam değil felç olayı da geçti yani. Mesela o gün yarı felçli olarak kalabilirdim. 5 dakika sonra ne olacağımız belli değil.
Abim benim ya Allah kurtarmış büyük geçmiş olsun seni benimde benzer olay var bende Almanya'da olduğum yıllarda 7 sene önce yaşamıştım net hatırlıyorum normalde tansiyonum kolay kolay yükselmez ama o gün tansiyonum anormal şekilde yükselmişti hatırladığım kadarıyla 24 civarındaydı bende doktora gitmedim 1 şişe su içip yatmıştım sonrasını hatırlamıyorum gözümü hastanede açmıştım sonra bana iki haftadır komada olduğumu söylediler o an şok oldum neyseki hemen müdahale edildiği için çok hasar bırakmadı ama 6 ay boyunca yürüyemedim fizik tedaviyle zor ayağa kalkabildim ama 2 sene normal yürüyemedim ama şu an dimdik ayaktayım ve bomba gibiyim 😊
Sana da geçmiş olsun okurken şok oldum. Allah kurtarmış 🌹🤲
Olabilir belki de herkese genel bir mesaj veriyor. Yani etrafındakilerin bizi hatırlamalarını da sağlıyor olabilir. Ya da etrafımızdakilerin değerini görmemizi sağlıyor olabilir.
tabikide değil bence bu evlilikte de olabilecek bir durum napıcaksın o zaman boşanacak mısın o halde o insanı bırakacak mısın? Engel gibi gören insanlara çok kıl oluyorum hayat bu kimin başına ne gelir bilinmez bir saniye sonramızda ne olacağımızı bilemezken neden böyle düşünülür bilmiyorum.
Cevap
14Cevap
benim için engel değildir.. umarım kimse yaşamaz
Helal olsun
Engel değil tabii ki insan evlendikten sonra veya hayatına birisini aldıktan sonra ona destek olmak sevgisini zor gününde belli etmesi gerekir ha günümüzde gerçekten sevgiye değer ve kıymet veren insanlar var mı Bu tartışılır Tabii ki
Doğru söylüyorsun
13-14 aylık falan evliydik eşim kanser oldu yaptım diye söylemiyorum hep yanındaydım kanser aşka engel değil
Tabi ki engel değil.. Önemli olan paylaştığımız anlar... Her an iyi olacak diye bir şey yok.. Kötü anlarasa sahip çıkmak gerekir.. :))
Değil kelebeklerin de ömrü kısa ama en sevdiğim canlılar:'))
Bence değil. Zaten engel olarak görüyorsa. Karşısındakini sevmiyordur.
Bunların sorusunu bile sormayın çok ciddi bir hastalık Allah kimseye vermesin
Vallahi ben yatalak olsa bile bakarım o derece
Teşekkürler ☺️ çok güzel bir yorum Allah razı olsun:))♥️
Acı bir durum bunu sormanın nedeni ne
Çok geçmiş olsun 🙏 ben de kanser atlattım
Asla değil tam tersine hızlı iyileşir kişi.
Aşk var ise engel yoktur..
Geçici olması üzücü
Bence engel değil
kim hasta?
Ben uğraşamam
değil
Üzüldüm lan
Olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?