Sevgi herşeye yetermi sizce?

Hayırlı geceler size sorum şu çocukluk aşkım ve daha önce 3 yıl kadar birliktelik yaşadığım ilk aşkım olan kişiyle kötü ayrıldık biz ayrılalı dahada fazla oluyor ama en son goruseli 5 yıl oluyordu 5 yıldır hiçbir iletişimimiz yoktu ve 5 yıl sonra beni buldu (bana dair hiçbir fikri iletişim bilgisi şu bu sosyal medya vs hiçbirsey kullanmıyorum uzun yıllardır hiçbir bilgisi yoktu tanidigi arkadaslarimla bile gorusmuyorum şehrime varıncaya kadar değiştirmiştim) 5 yıl sonra 1.5 ay önce beni bir şekilde buldu ve geri döndü bana benim hayalim olan kadın evet çokta aşığım ona neler yaşarsak yaşayalım birbirimizi de seviyoruz 1.5 aydır tekrar bir birliktelik geçiriyoruz onu mutlu etmeyi çok istiyorum onuda çok istiyorum ama sanırım mutlu degilim onunla ona çok aşığım çok seviyorum ama sevgi herşeye yetecekmi bilmiyorum şimdi birde aileler de öğrendi evlilik yolunda ilerliyoruz ailesi de biliyor beni ailesi de çocukluğumdan bu yana tanıyor bu saaten sonra ilişkiyi bitirmek de istemiyorum çünkü hayalim o kadın benim aşık olduğum kadın deli gibi seviyorum ama anlatamadigim şeyler var zihnimi kemiren ve bu istemsizce rahatsız ediyor mutlu olamıyorum geri de dönemiyorum yarım bırakmak yarıda bırakmak yolda birakmak olur bu diye siz olsaniz ne yapardınız öyle içimi dökmek istedim satırlara beni tanımayan insanlara
Sevgi herşeye yetermi sizce?