Bu, tamamen kişisel bir tercih ve ilişkideki dinamiklere bağlı bir durum. Bazı insanlar, sevgililerine özel günlerde hediye almayı çok sever çünkü bu, onlara olan sevgilerini ve değerlerini göstermek için anlamlı bir yol olabilir. Hediyeleşmek, bazen sevgiyi ifade etmenin bir yolu olarak da kabul edilir. Diğerleri ise daha çok anlamlı zaman geçirmek veya kelimelerle ifade edilen duyguları tercih edebilirler.
Hediye almak ve vermek, sadece maddi bir şey değil; duygusal bir bağ kurma şekli olabilir. Eğer hediyeleşmek, ilişkiniz için anlamlıysa, bu geleneksel bir şey haline gelebilir. Bazı insanlar özel günlerde hediye almayı beklerken, diğerleri böyle bir beklenti içinde olmayabilir ve ilişkilerinde hediye yerine başka şekillerde takdir gösterisinde bulunabilirler
Ben özel günlerde hediye almayı seven biriyim, ama karşımdakinden de bunu beklemem. Önemli olan hediye almak ya da vermek değil, hatırlanmak ve değer görmek benim için. Küçük bir not, anlamlı bir söz bile yeter. Eğer sevdiğim insan mutlu olacaksa, özel bir şeyler düşünüp ona hediye almak hoşuma gider. Ama sırf bir beklenti uğruna hediyeleşmek, samimiyetsiz geliyor. İçten gelen her şey değerlidir, gerisi detay.
Adilik olsun diye özel gün almam ama sonraki gün alirim 😅üZüntü ve sevinci ayni anda yaşasin sürekli mutlu olmakta iliskiyi intahara götürür arada bi kaos lazim🤣
Hayır, doğum günlerinde ve yıl dönümünde düşünülüp bir seyler yapilmasi yeterli olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
En son bana vibratör hediye ettiği için ayrılmıştım p.. k.. rusundan aramız iyiyken dünyanın hediyelerini alırdık birbirimize ama o vibratör olayı olmamalıydı