Engelleyen erkek?

selam arkadaşlar, erkek arkadaşımla 13 gun önce ayrıldık ben onu gereksiz yere suçladım elimde bi kanıt yokken sen beni aldatıyorsun falan dedim o da hayır aldatmıyorum dedi sonra instagramından bi kıza mesaj attım şüphelendiğim kıza kızda aramızda bir şey yok dedi yememiş içmemiş erkek arkadaşıma mesaj atmış bizde kavga ettik kıza mesaj attıgım için bana baya kızdı felan sonra dedim ben senin beni aldattıgını düşünüyorum o yuzden böyle bir şey yaptım dedim bağırış çağırıs derken ayrıldık. Ve şu an da çok pişmanım keşke elimde bi kanıt olmadan onu suçlamasaydım. Çok inatçı her yerden engelledi ve bana kapatırken seni hala çok seviyorum demesine rağmen ters davrandım suratına kapattım olayın oldugu gün sonra da çok pişman oldum. 5 gün önce bi hediye almıştım ona daha teslim ettirmedim cüzdan aldım ve içine çok guzel bi not yazdım yaptıgım hatanın farkındayım ilişkimizin son bir şansı daha hak ettiğini düşünüyorum güzel günlerde kullanman dileğiyle seni seviyorum diye. Sizce sinirlenir mi veya arayıp bi teşekkür eder mi özellikle erkeklerin yorumlarını çok merak ediyorum ah eşek kafam 1 senelik ilişkimi bitirdim bu yuzden

Engelleyen erkek?