Günümüzde baktığımız zaman hiç kimse evlenmiyor ben de daha önce birkaç konuştuğum kızların hep geçmişlerinde problemler olduğu için kabul etmedim 22 yaşındayim bazıları belki geri kafalılık diyecek ama ben o şekilde kabul etsem dahi benim içime el vermeyecek ve mutlu bir ilişkimiz olmayacak bunu bildiğim için kabul etmiyorum sizce doğru insan kaldı mı temiz insan kaldı mı neden temiz insan bulamıyoruz böyle giderse hayatın boyunca bekar kalacağım maalesef ki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de arıyorum kardeşim temiz sen kendin gibi birini bulursun ama araman gerek aramadan bulamazsın birde para harcanan gerekiyor çok para
Abi vallahi o tarz kızlar pek piyasaya çıkmıyor ya ondan dolayı herhalde bulamıyoruz ben görücü usulü deneyeceğim ya
Bana gelen görücü bile patlak çıktı gerçi ben Antalya'da yaşıyorum normal ama param olsa çok kolay bulurum ondan eminim şu an kimsenin temiz kız bulamamasın iki sebebi 1 iyi araştıramıyorlar 2 paraları yok ,😂 Ben 2. Olanım 1. Olan kısımda çok iyiyimdir
Abi nasıl öğrendin patlak olduğunu direkt sordun mu yoksa
Araştırarak falan mı hani bana da tecrübe olsun da ben de o toplara gireceğim hani bilmediğimiz bir şey varsa biz de yapalım
Ailesine falan söyledin mi sizin kızınız böyle falan işte ben kabul etmem bu şekilde diye
Ben de kocaeli'deydim bir tane kızla tanıştık biz o da patlak çıktı zaten hemen evlilik mevlilik muhabbeti açıp duruyordu sürekli sonradan da yumurtladı kendi patlak olduğunu saldım ben de
Dostum benim işim insan araştirmak 10 yıl güvenlik ve koruma hizmetlerindeyim ayrıca çok takan biriyim daha kimseyle bir ilişki yaşamadığım için gelen kişiyi iyi araştırmam lazım asla %100 güvenmem kimseye gelen kişiye duygularımla değil mantığımla hareket ederim tüm bilgilerini öğrendikden sonra ciddi düşünme kararı alırım çünkü hayatımı ve yatağımı onunla paylaşıcam ve bir kere olacak olan şey ömrümün sonuna kadar içimde olucak. Patlak olan kızı soruyorsan çok basit tabiki liseden beri çıktığı biri varmış birbirlerini çok severlermiş ailelerinin yanlarına gider gelirlermiş hep göz önünde olurlarmış çocuk buna vaatlerde bulunmuş parası varmış sonra iflas etmiş durumu kötüye gitmiş sonra çocuk uyuşturucuya başlamış ve bu çocuğu terk etmiş bana anlattığı bu benim sorduğum şey ise bakire değilsen benden uzak dur ben kendim gibi temiz birine bakıyorum başta temizim dedi sonrasında annesine söylemiş anneside seni kimler istedi bu çocuğa mı kaldın demiş sonra haber veriyor buluşmaya gelmeden sende özgüven sorunu var ben senle yapamam diyor 😂 ve sesi tok ve aynı zamanda kararsız bir karakter sert çıkışıyor yani daha başka yöntemleri de var ama şimdilik sadece konuşmasından yola çıkıldı inan bana detaylı araştırsam daha nelerini bulurum o kadar sevgili kal sonra ben temizim de liseden beri bu arada kız 32 yaşinda götümle güldüm ve Allah'a bu kızı benim yanıma asla ama asla getirme diye yalvardım ve Allah duamı kabul etti patlak lasitik olmuş gelmiş bana kakalıyacak kendini birde bizim ailenin varlıklı olduğunu söylemişler yani kendini kakalayama çalışmış. Benimle konuştukdan sonra mesleğimi de öğrenince kuyrugunu kıstırarak kaçtı anlayacağın bu
İnan bana ailesi bu olaydan haberdarlar zaten ama sazan zannedip kendini bir bk sanması sinirlerimi bozdu o kadar
Dostum para olmadan olmaz o iş gerçekten çok zor ama imaknsız değil para dan kastım milyoner olmamdan bahsetmiyorum sadece tarz ve iyi bir görünüm iyi bir araştırma sonrası ve hesapları ödemek için yeterli maddi güç bulmama ihtimalin yok emin ol
Abi çok paracı insanlar genellikle çok düzgün karakterle olmuyor ya hani düzgün olan birisi senin parana bakmaz yani açıkçası giyiniş tamam önemli ama zaten bir insan benim parama vesaire veya makam statüme bakıyorsa o kızdan da olmaz yani
Benim memleket birazcık küçük bir yer orada görücü usulü düşünüyorum ben büyük ihtimalle oradan temiz birisi bana denk gelir gibime geliyor Bir de babam Saygın bir kişi o bizim memleketimizde yani onun lafını geri çevirecek pek insan olmuyor ondan dolayı hani biz kızımızı istiyoruz dediği zaman hani olmaz diyeceklerini zannetmiyorum
Olur tabi niye olmasın ama temiz çıkmazsa senden isteğim aileni yargılama yeter bir de söylediklerimi yanlış anladın maddi güç sadece istediğin kişinin uygun olup olmamasını iyi bir şekilde öğrenmek için gerekli şimdi diyorsun kız parama bakıyor ama türkiyede çogu kız paraya bakıyor dostum burada hayat çok zor bildiğin gibi değil bizim burada kiralar asgari ücret olmuş kızları da çok iyi anlıyorum Avrupa'da yaşasak bir doktor bir temizlikçiyle de evlenir ama burada kızlar paraya bakmak zorunda dengin olursa neden olmasın onlar zaten kendini belli eder ben sana genel bir araştırma üzerine örnek verdim namuslu kızı maddi gücün olursa daha rahat bulursun görücü uygundur yine de araştır rol yapıyormu diye kolay gelsin
Vallaha hafız kızların bile ağzına vermişler bulmanın imkanı yok
Vallahi abi onlar normal kişilerden de beter zaten
Kral en doğrusunu yapiyon elin berkecanı günlük apartta grup ilişkiye girecek bana da milyonluk düğünle türlü nazlarla verecek asla mantıklı değil. Temiz kızlar illaki var ama bizim denk grlme şansımız düşük. En iyisi görücü usulu
Uğruna meslek statü edindiğim para harcadığın insan cebinde 5 kuruş parası olmayan birisi ucuz bir aparta sahip oluyor abi bu kadar basit olmamalı bir kadın yani
Tam olarak bunu anlatıyorum. Kadın iffetli olacak çocuk bakacak feminazilerin hiç hoşuna gitmese de kadın yüz yıllardır böyle. Bizden erillik bekleyenler kendileri nenelerimizin milyonda biri kadar bile kadın değiller o yüzden galiba en iyisi evlenmemek
Kanka ben de zaten öyle düşünüyorum yani eğer ki böyle temiz birisi çıkmazsa ki görücü usulü deneyeceğim ben artık istemiyorum dışarıdan kimseyi ondan da bir şey çıkmazsa evlenmeyeceğim zaten ya
Tabiki kaldı o nasıl bi soru. Almanyada çok var bekar camiden eve gelen kızlar. Cafelere gitmeyenler.
Ablacığım benim çok bildiğini inancım yok o tarz işlere de girmiyorum namaz kılıp kılmaması umurumda değil ben ahlaktan bahsediyorum
Benim camiye gitmesi Kur'an okumasıyla falan işim yok istiyorsa ateist olsun fark etmez sadece ahlak sahibi olsun benim dinle işim olmaz
Benim yorumumu silermisin lütfen yanlış yazdım oyüzden
Kadına değer ver bedeni üzerinden bakma
Abi senin miden geniş olabilir ben böyle bir şeyi kabul edemem sen bedeni üzerinden bakmayabilirsin o senin gevşekliğin ben bu şekilde kendime yediremiyorum yalnız kalmayı da tercih ederim karşıma da o tarz birisi çıkmazsa da hiçbir zaman evlenmeyeceğim
Bak genişlik değil ama yasadigi için onu suçlama. Tercihi bu de saygı duy onunla iletişim kurma. Bedenini para ile satmadikca yanlış bir durum yok
Sen git para kazan makam mevki yap o düğün için para harca bir sürü sıkıntılar çek ben de geleyim senin evleneceğin kişiye ucuz bir apartta sahip olayım bu senin zoruna gitmiyorsa sıkıntı yok sen bu şekilde düşün
He geniş olak yani
@iplikcinedim71 bak yine yanlış yerdesiniz olaya para ve madde üzerinden bakmayın
Ne üzerinden bakayım mesela? Kadını öyle kabul edersem kadın bile bana saygı duymaz bir kere. Kendine sahip çıkmamış kadını napcam mesela? Kişi sayısı arttıkça düşen bağlanma eşiği ne olacak? E zaten kadınlar kadın değiller yok çocuk bakmak kölelik yok yemek yapmak kölelik ama evliyken başka erkekle bara gitmek özgürlük bunlara göre.
@iplikcinedim71 kadının sorunu bu kültürde birey kabul edilmemesi. Akıl fikir olarak yok. Beden sunar para talep eder. Hayatına aldığın kadının fonksiyonu olsun yatak ve ev dışında. Ne kadar hayat paylaşıyorsun gelişim ve değişime bak
Sevgililiğin bir dozu vardır sen sevgiliyken evli gibi yaşarsan ve terk edilirsen bunun bedelini ben ödemek zorunda değilim evlenmeden bazı şeyler yaşanılmaması gerekiyor sen bedenine sahip olamıyorsan bu senin problemindir bu bireylikle bilmem ne ile alakası yok bu ahlaksızlıktır başka hiçbir şey değildir bunun dinle de alakası yok dinle falan da çok alakası olan birisi değilim insan da ahlak olacak
Valla kimse kusura bakmasın. Ben berkecanların 100 liralık günlük apartta becerdiği karıyı eş diye almam sen almak istiyorsan alabilirsin. bireysellik böyle bişi falan değil. Burdan üç beş düşer diye karılara oynuyon kral. Milyonlar harcıyım çabalıyım ediyim ama karı herkesin kucağından geçmiş olsun. Yok ya? Kadın ürer çocuk bakar yemek yapar mağaradaylen de böyleydi şimdi de böyle bu. Bu doğanın kanunu. Sadece insanlarda değil hayvanlarda da dişiler böyle. Dolayısıyla doğayı inkar edemeyiz kadın ev ve yatsk çerçevesinde görevini yapar
@iplikcinedim71 neyse beyler ben kaçar s. kinizle mutluluklar