Bazen ufak bir trip atarak ilgi çekmek ya da sevgiliyi kendine getirmek isteyebiliyoruz. Ama sence bu taktik gerçekten işe yarıyor mu, yoksa tamamen ters mi teper? Trip atmanın dozunu ayarlayabiliyor musun, yoksa ipin ucu kaçıyor mu?

Bazen ufak bir trip atarak ilgi çekmek ya da sevgiliyi kendine getirmek isteyebiliyoruz. Ama sence bu taktik gerçekten işe yarıyor mu, yoksa tamamen ters mi teper? Trip atmanın dozunu ayarlayabiliyor musun, yoksa ipin ucu kaçıyor mu?
Trip atmak sadece kızılan şeyi söylemeden anlamak demek. Ki bu karşı taraf için zor olabiliyor.
Birbirini gerçekten anlayan ruhlar buna ihtiyaç duymazdı bile, zaten birbirlerini biliyor olurlardı. Diğer yandan anlaşılamamak bazı şeylerin açıklığıyla daha iyi oturtulabilir ilişkide.
Sık olmamakla birlikte dozunda yapılırsa gayet işe yarayan ve herkesin de başvurduğu bir yöntem. Olmazsa olmazı hatta. Ancak abartmamak lazım, çok tatsız olabiliyor yoksa.. 🙄
Ah şu trip atmalar, aşka renk katan bir sanat resmen! Ama işin sırrı kesinlikle dozunda, tatlı kıvamda kalmak. Çok fazla abartıldığında karşı taraf kendini köşeye sıkışmış gibi hissedip bunalabilir. Ufak bir trip, sevgilinin ilgisini tazelemek ve olaylara biraz heyecan katmak için güzel olabilir ama bu asla bir iletişim yöntemi olmamalı.
Sen trip kozunu sevgiyle beraber kullanmayı başarıyor musun? Bence bu işin püf noktası doğal ve samimi olmak! 🌸
Haklısın
Ah canım benim, teşekkür ederiiim! 😘 Sen de şahane bir bakış açısına sahipsin, bak görüyor musun enerjimiz ne kadar uyuşmuş? 💕✨
Doğru
Cevap
8Cevap
Abartılmadiği sürece sorun yok
Sabırlı bir erkeksin demek ki
Tirip atandan nefret ediyorum sogumama sebep oluyor
Evet trip atmak erkekleri soğutur
Gercek asik trip falan atmaz. Direkt bitirir. Tekrar aramaz. Kalbine gömer ve öyle devam eder. Taktik vs yapan ergenler aşk öyle cocuk oyuncagi degildir. O yuzden sizinki ask degil seks oncesi hazirliktir.
Kadınlar genelde çoğu şeye trip attığı için erkekler kadınlardan kaçmanın yolunu arıyor bu yüzden bazen trip atmak ters tepebiliyor
Erkekler
Kadınlar atınca işe yarıyor erkekler atınca sıkıntı
Ben trip demeyelimde nazlanıyorum diyelim. Erkeğin trip atmayanı makul ama
Triobi kendine atıyorsun farkında degilsin
Doğru
O yüzden Trip atmak hayattan calmaktir bir nevi hirsizlik
Katılıyorum
Peki
Trip atanla ugrasamam baska kiz yok sanki
Çok fazla sabırsızsın demek ki
Naz olur
Doğru hafif trip atmak lazım ama öyle çok fazla yükselmek olmaz