Sevgilim bunu diyip gitti?

Arkadaşlar umarım birçok insan cevap verir çünkü gerçekten fikirlerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Sevgilimle 1 ay flört ettik 1 ayda sevgili olduk flört döneminde ben yapamıyorum diyip gitti 1 hafta sonra dönüp 2 hafta konuştuktan sonra sevgili olmak istediğini söyledi. Güven sorunu yoktu çünkü daha önce aldatıldığından bahsettiği için telefon şifremi direkt verdim ve telefonu onun yanında sürekli bırakıyordum ayrıca erkek çevremde yok sosyal medya hesabımda da 10 kişi var hepsi kız ve sayre ben 2 ay onun peşinde koşmuştum benim sayemde tanıştık aslına bakılırsa sevgililik döneminde ise hiçbir sorun yoktu zaten öyle sosyal medya şifresi isteyen , kısıtlayan biri değilim akşam benle buluşur gece arkadaşları ile buluşurdu resim atardı ki zaten güvendiğim için sorun yoktu 13 martta buluştuk seni çok seviyorum iyi ki varsın dedi avucumu öptü sarıldı falan tekrar seni çok seviyorum dedi eve bıraktı beni eve gidince de aynı şekilde seni çok seviyorum dedi bunu zaten sürekli diyen biri olduğu için garip gelmedi 14 martta ise bana “hem kızacak hem kırılacaksın ama benim içim hiç rahat değil üzerime yük biniyor yapamıyorum” dedi bende ona daha dün elimi tutuyordun aşkım diyordun ne değişti 1 günde dediğimde ise “ senle çok mutluyum eğleniyorum ama içime sinmiyor bazı şeyler bunlar bir günlük şeyler değil uzun süredir düşünüyordum sana senin bana verdiğin kadar duygu veremiyorum tam anlamiyla” dedi ona içine sinmeyen şeyler derken ne içine sinmedi dediğimde aşk aşk dedi bana bende tamam dedim ve sosyal medyadan çıktı fakat numaramı da silmedi bu ne şimdi sizce geri döner mi

Sevgilim bunu diyip gitti?