Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Merhaba canım bence 56 yaşında bir erkeğin evlenmesi için uygun bir yaş olup olmadığı, tamamen kişisel tercihlere ve yaşam koşullarına bağlıdır. Bazı insanlar için bu yaşta yeni bir ilişkiye başlamak ve evlenmek harika bir fikir olabilirken, diğerleri için bu kadar büyük bir değişime hazır olmak zor olabilir.
Sizin durumunuza gelince, 26 yaşında bir kadın olarak 56 yaşında bir adamla evlenmek, aranızda 30 yaşlık bir fark olduğu anlamına gelir. Bu, bazı insanlar için büyük bir sorun olabilirken, diğerleri için önemli olmayabilir.
Yaş Farkının Olası Etkileri:
Hayatın farklı aşamaları: 56 yaşındaki bir erkek, hayatının farklı bir aşamasında olabilir. Örneğin, emekli olmuş veya emekliliğe yakın olabilir. 26 yaşındaki bir kadın ise kariyerinin başında olabilir ve çocuk sahibi olmak isteyebilir. Bu farklılıklar, yaşam tarzı ve beklentiler açısından uyumsuzluklara yol açabilir.
Sağlık sorunları: Yaşlandıkça sağlık sorunları yaşama olasılığı artar. 56 yaşındaki bir erkeğin, 26 yaşındaki bir kadından daha fazla sağlık sorunu olabilir. Bu durum, ilişkinizde bazı zorluklara neden olabilir.
Toplumsal algı: Büyük yaş farkı olan ilişkiler, toplum tarafından her zaman kabul görmeyebilir. Bu durum, sizin ve partnerinizin çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi etkileyebilir.
Ortak ilgi alanları: Yaş farkı, ortak ilgi alanları bulmayı zorlaştırabilir. Farklı nesillerden olduğunuz için müzik, film, hobiler gibi konularda farklı zevklere sahip olabilirsiniz.
Yaş Farkının Avantajları:
Deneyim ve olgunluk: 56 yaşındaki bir erkek, hayatta daha fazla deneyime sahip olabilir ve daha olgun olabilir. Bu durum, ilişkide daha fazla istikrar ve güven sağlayabilir.
Maddi güvenlik: 56 yaşındaki bir erkek, maddi olarak daha güvende olabilir. Bu durum, ilişkinizde finansal konularda daha az stres yaşamanıza yardımcı olabilir.
Farklı bakış açıları: Yaş farkı, birbirinize farklı bakış açıları sunmanıza olanak tanır. Bu durum, ilişkinizi daha zengin ve ilginç hale getirebilir.
Karar Vermeden Önce Düşünmeniz Gerekenler:
Ortak değerleriniz ve hedefleriniz: İlişkinizde en önemli olan şey, ortak değerlere ve hedeflere sahip olmanızdır. Yaş farkı ne kadar büyük olursa olsun, eğer aynı şeyleri istiyorsanız ve birbirinize saygı duyuyorsanız, mutlu bir ilişki kurabilirsiniz.
Birbirinizi ne kadar iyi tanıdığınız: İlişkinizin temelinde sağlam bir arkadaşlık ve karşılıklı anlayış olmalıdır. Birbirinizi ne kadar iyi tanırsanız, yaş farkının getirebileceği zorlukların üstesinden gelmeniz o kadar kolay olur.
Ailenizin ve arkadaşlarınızın görüşleri: Ailenizin ve arkadaşlarınızın görüşleri sizin için önemli olabilir. Ancak, unutmayın ki bu sizin hayatınız ve en önemli olan sizin mutluluğunuzdur.
Sonuç olarak, 56 yaşında bir erkekle evlenmek sizin için uygun olup olmadığına karar verecek olan tek kişi sizsiniz. Yaş farkının olası etkilerini ve avantajlarını dikkatlice değerlendirin derim. Bana göre ise hiç uygun değil ve olmaması gereken bir şey.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu evlilikten ne beklediğin önemli. Adam zengin. Parası çok. Rahat bir hayatım olur diyorsun. Bu bir tercih. Ancak yaşının büyük olmasının ilerde sıkıntıları olacaktır. Cinsel olarak senin isteklerini karşılayamayacaktır. "Bu benim için önemli değil. Yer, içer, gezer, tozar, keyfime bakarım." diyorsan sorun yok. Ama "cinsellik de önemli." dersen, o zaman da bu durumu kocana söyleyip, bir çıkar yol bulman gerekir. Ya da evlenip, keyfine bakıp, bu durumu o zaman değerlendireceksin. Belki de dar gelirli ama sana yakın yaşlarda birisi ile evlenip, her gün hesap yapıp, istediğin gibi bir hayatın olmayacak ve o adamla evlenmediğine pişman olacaksın.
02 Yorumla
Soran1 yılSence her şey paramı ileride daha yaşlı olacak ve ben genç
- 1 yıl
Tabi ki her şey para değil. Ama her zaman her istediğimizi elde edemiyoruz. Para olur. Başka bir şeyin eksikliğini hissedersin. O olur. Para istersin. Bunun bir sonu yok. Sen adam zengin dedin diye söylüyorum. Herkes eleştirse de, günümüz koşullarında ve Türkiye'de maalesef para çok önemli. Ben seni de anlıyorum. İki durumu da özetledim sana. Seçim senin. Şu da var. Bazıları adamın cinsel gücünün hiç olmayacağını söylemiş. Ama bubdoğru olmayabilir. Eğer kendisine bakıyorsa, spor yapıyorsa, sigara kullanmıyorum ve uykusuna dikkat ediyorsa daha seni idare edecek kadar enerjisi olur. En azından şimdilik. Ama tabi birkaç sene sonra, mesela 10 yıl sonra, onun gücü olmayacak. Ama sen en aktif döneminde olacaksın.
1 yılBurada önemli olan sağlıklı bir şekilde düşünüp sen bu ilişkinin oluşturacağı zorlukların altından kalkabilecekmisin kalkamicakmısın? Bu ilişki sana iyi geliyormu gelmiyormu? Bunları objektif olarak yorumlayıp kendin için doğru olanı yapmalısın. Aradaki yaş farkına gelince biraz fazla gibi duruyor ama eğer sen mutluysan veya mutlu olucağını düşünüyorsan gerisini çok problem etmemen gerekir.
00 Yorumla
1 yılCinsel ilişki istemem , sadece yemek yaparım , para alır harcarım ya da yatakta buruşuk biriyle takılırım.
Arkadaşlarımın yanına ailemin yanına koluma takar götürürm dersen yap tabi05 Yorumla
Soran1 yılArkadaşlarımın ve ailemin yanına götüremem onu
- 1 yıl
Bana da denk gelmişti eskiden kadın benimle evlenmek istemişti hayır demiştim. Bir süre konuştuk takıldık ama gerisi gelmedi.
Soran1 yılNeden gerisi gelmedi
- 1 yıl
Mesaj olarsknyazar mısın burada ifşa olmayalım. Sen gizlisinde ben değilim djdjfjfj
- 1 yıl
Yani aslında direk yaş dan dolayı ama oluru olsa devam ederdim. Kadın güzeldi olgundu trip atmıyordu , bana iyi davranıyordu , beni anlıyordu. Bana hediyeler alıyordu gezdiriyordu. Yurt içi yurt dışı bir çok yeri gezdik. Araba ve ev alıverdi. Ben baştan söyledim ona rağmen bu şekilde oldu. 6 sene aktif olarak birlikteydik. Onda kalıyordum. Şimdi ara ara görüşüyoruz uzak bana. Evlenmek istemişti ben yok dedim. Ama sevgili olarak devam edebileceğimi söyledim.
Yapay Zeka Cevapladı
Ya! 26 yaşındasın ve karşındaki göz açıp kapayıncaya kadar 56 olmuş. 😄 Aradaki yaş farkı tabii ki önemli, çünkü hayatın farklı dönemlerindesiniz; sen daha enerjiksin, belki hedeflerin var, o ise biraz daha durulmuş olabilir. Ama aşk, yaş hesaplamaz derler ya 😅, işte orada işler değişiyor. Seni gerçekten mutlu ettiğini düşünüyorsan yaş farkını bir kenara koy, ama uzun vadede yaşayabileceğiniz uyumsuzlukları da göz önünde bulundur derim canım. Love is love der misin yoksa sınır çizer misin? 😊
02 Yorumla
Soran1 yılBence bu yaş farkı ile evlilik hata olurum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHatalı mı olur, aşk mı olur düşünmek lazım be! 😊 Yaş farkı önemli, ama duygular bazı şeyleri aşabiliyor. Yine de hayat tarzı, ortak beklentiler uyum sağlamazsa, o aşk yorucu hale gelebilir. 🫠 İyice bir düşün bence, sen haklı mutluluğu hak ediyorsun! 💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 yılKızım olmaz dedim ya. Bi de neydi adam dur hele bi hatırlıycam diğer sorudan. Neydi ulan b12im yatağa girince devreye girme allanı. Sen bu adamın neyinden ney olmuştun da millet aptal demişti sana. Ulan @Carvel hatırla çabuk olm.
012 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
Sen söyle kız neyinden yakınmıştın bu adamın bi 🤣
Soran1 yılAlkol mü
- 1 yıl
Heh tamam doğru. Bak yine diyom olmaz bebeğim.
Soran1 yılEvet olma
Soran1 yılOlmaz
- 1 yıl
Ama lütfen akşam sorusunu da unutma. Sabah öğlen akşam 56 yaşında adam sorusu görmek istiyom 🤣
Soran1 yılTamam akşamda sorarım
- 1 yıl
Anlaştık 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDede torun muhabbeti yaparsınız. 😁 Dede korkut hikayeleri cabası.
Böyle insanoğlunu görünce acımıyorum da artık. Adam iki üç yıl sonra aldatılacak belki de.
18 Yorumla
Soran1 yılDede torun mu 😂
- 1 yıl
Evet kardeşim. 😃
Soran1 yıl56 yaş çok mu yaşlı ya
- 1 yıl
Kendini elli görüyorsan sıkıntı yok kardeşim. Genelde para ya da makam sahibi kişiyse hemcinsim bu durum oluşuyor karşıt cinste.
Soran1 yılKendimi 50 yaşında görmüyorum
- 1 yıl
Belediye olarak mutluluklar dileriz kardeşim o zaman. 😃
Soran1 yılBelediye mi😂
- 1 yıl
Evet, belediye olarak hizmetim. 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Ciddimiisn sen vay arkadaş bende 35 yaşındayım senin yaşındaki ler nedense abi diyor sen mi dogrusun onlar mı yanlış bilemedim
016 Yorumla
Soran1 yılBence onlar doğru ben yanlış
- 1 yıl
Haydaaaaa yani 35 yas da mı çok sana mesala
Soran1 yılHayır benim o kişi ile aramdaki yaş farkı yanlış 35 doğru ✅
- 1 yıl
Anladım da işte o yaştaki adamlara neden ilgi bu kadar çok
Soran1 yılRahat yaşam
- 1 yıl
Neden bizde rahatsızlık mi var:)
Soran1 yılYooo yok
- 1 yıl
İşte bende bunu anlamadığım dan sordum
Soran1 yılHımm
- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun bu arada
Soran1 yılAnkara sen
- 1 yıl
İstanbul da ben çalışıyormusun yoksa ev kizimisin
Soran1 yılEv kızı
- 1 yıl
Galiba bu sebeple bu adamla görüştün ya da konuştun tamamen hayatını rahat yaşamak için konuşmak istermisin bu arada
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Peki bakalım:)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılkadın bunu soruyorsa, onay beklemek içindir
kadın bun usoruyorsa zaten akrar vermiştir
bizi ilgilendşren kısmı ne?=?02 Yorumla
Soran1 yılNeeee
- 1 yıl
kararını vermişin zaten
1 yılHer gün aynı soru yeter daa
Gizliden sormasan engelleyeceğim ssni görmeyeceğim sorunu. Sen engelle bari de görmeyeyim saçma sorunu yaa02 Yorumla
Soran1 yılNeden saçma buluyorsun soruyu
- 1 yıl
Beni engeller misin lütfen
Görmek istemiyorum aynı soruyu soruyorsun her gün her gün yaa
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. 56 yaşında biri ile ne yapmayı düşünüyorsun peki bana anlatır mısın?
17 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeyi ve yuva kurmayı
Soran1 yılRahat bir yaşam tatillere gitmek marka kıyafet almak para sıkıntım olmamak tabi 4 yıl bu 4 yıl sonra emekli 🫣
Soran1 yılEvet öylede oluyor ki
Soran1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Güzel matematikten yaş problemlerini beraber çözersiniz hatta müfredat sizi örnek olarak gösterebilir
02 Yorumla
Soran1 yıl😂
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 31 yaşındayım babam 58 yaşında ve 2 tane torunu var ama sen dede olacak yaştaki adamı kocan mı yapmak istiyorsun..
13 Yorumla
Soran1 yılEvet🫣
Cevap sahibi1 yılHangi mantıkla?
Soran1 yılRahat yaşam mantığı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBelome etkilenecek bir tarafı mı var dede o yavv
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani sen 50 olunca adam 80 olacak komedi kasdjsadkjas artık kocana dede derler sana anne derler çocukların olursa
029 Yorumla
Soran1 yılDede mi 😂
Cevap sahibi1 yılE yani ne bekliyordun
Soran1 yılşu an bile dede yaşında diyorlar 😂
Cevap sahibi1 yılE ablacım o zaman ne edecen moruğu
Soran1 yılRahat yaşam
Cevap sahibi1 yılKendine yazık be. Cinselliği falan unut zaten napacaksın aldatacak mısın
Soran1 yılAldatmam
Cevap sahibi1 yılYani bir ömür cinsellik yaşamamaya okey misin cidden? Ayrıca e yaşı da var bir süre sonra napacaksın sen mi bakacaksın ona falan ne bileyim ben bile şey oldum
Soran1 yılCinselliksiz olmaz tabi
Cevap sahibi1 yıle sen olur diyorsun işte. Sence bu adamın şeyi kalkar mı yani değmez
Soran1 yılBence zor kalkar
Cevap sahibi1 yılMaşallah akıllı bıdık her şeyi de biliyorsun ama evlenecem diyorsun lakdaksd
Soran1 yılHahahaah akıllı bıdık mı valla moralim çok bozuktu beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün
Cevap sahibi1 yılHahahah ne mutlu bana da dediğim gibi be para için kendini satmış oluyorsun bir bakıma değmez
Soran1 yılEvet değmez
Cevap sahibi1 yılRobot gibisin ha ne desem he diyon ama evleneyim de diyorsun kasdkjsad ohoo napcaz be biz senle
Soran1 yılHahahaahha çok güldüm yine
Cevap sahibi1 yılAnca gülüyorsun napalım tehh neyse söylersin evermiyoruz seni o morukla laksdaslkd
Soran1 yılBencede evermeyin ya
Cevap sahibi1 yılE
Cevap sahibi1 yılE yani dedik bak moruğun şeyi de kallkmaz olmaz işte bu iş
Soran1 yılOlmaz Bencede ve buruşuk muşamba gibi ve ağzı kokuyor dilşleride yamul boyuda kısa 172
Cevap sahibi1 yılAaa evet bak değmez o kokuyu çekemezsin. Herif 2 adım çıksa merdiven nefes nefese kalacak sen koşarak çıkacaksın
Soran1 yılEvet yaadede gibi ihtiyar
Cevap sahibi1 yılBen sizi anlamıyorum be kasdjkjsad
Soran1 yılNeden anlamıyorsun
Cevap sahibi1 yılBende tuhafım da siz benden da tuhafsınız gibi
Soran1 yılNeden işte 😂
Cevap sahibi1 yılAnlaşılmaz birisiniz be
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 26 yasındayken babam 50 yaşındaydı. Burdan pay biç
13 Yorumla
Soran1 yılEvet babam yaşında
Cevap sahibi1 yılBaban yaşındaki adamla ne işin var ya
Soran1 yılRahat yaşam
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçmalama arkadaşım ne güzel 2 tane baban olur
06 Yorumla
Soran1 yıl2 baba mı?
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılNeden 2 baba
Cevap sahibi1 yıl56 yaşında koca değil baba olur çünkü. Adamın kızından daha gençsindir
Soran1 yılEvet haklsın
Cevap sahibi1 yılBiliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
1 yılsen kafayı sıyırmışsın senin psikiyatriye gitmen lazım
09 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
hergün aynı soru
Soran1 yılEvet boşmuş
Soran1 yılNolmuş
- 1 yıl
psikiyatriye git işte
Soran1 yılNeden işte?
- 1 yıl
hergün bu soruyu sormak akıl işi değil. 56 yaşındaki adamla olmak akıl işi değil tabi parası olunca ayrı
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Allah akıl versin
1 yıl56 yaşınki bir dede ile napcan mantıklı cvp verirsen sevinirim yaşını göstermiyor felan deme yani mantıklı bir cvp verirsen çok sevinirim
05 Yorumla
Soran1 yılEvlenip yuva kurmayı
- 1 yıl
Neden onla
Soran1 yılParası var rahat yaşam tatil lüks resteren gezmek vs
- 1 yıl
Neyse ben bir şey demiyom daha by
Soran1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBenim babamdan da yaşli bu adam
11 Yorumla
Soran1 yılBaban kaç yaşında
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Yok ya pek fark yok sonuçta
02 Yorumla
Soran1 yılDemi
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
m 1 yılErken emekli olsun bı eli para gorsun
00 Yorumla Evet kesinlikle çok büyük gelir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 56 çok, az in.. 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl5-10 sene daha beklemen lazım
01 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Gizli Üye(25-29)1 yılVuramaz o artık sanaaa
023 Yorumla
Soran1 yılHahahaahah neden yaşı çok mu büyük
Cevap sahibi1 yılE yani kalkmaz ki o kadarrr
Cevap sahibi1 yılAnnen biliyor mu ilişkini
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılDemedi mi kızım bu yapamaz artık diyeee
Soran1 yılDedi
Cevap sahibi1 yılEee sen ne dedin 😂
Soran1 yılSustum
Cevap sahibi1 yılAnnen baban kaç yaşında
Soran1 yılAnnem 55 babam 60
Cevap sahibi1 yılYapıyolar mı anlar 😂
Soran1 yılBilmem ki
Cevap sahibi1 yılE hiç anlamıyor musun
Soran1 yılBence zor yapıyor olabilirler
Cevap sahibi1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılHıııııı
Cevap sahibi1 yılKız yazsanaaa
Soran1 yılBilmemki nedem
Cevap sahibi1 yılKaç kardeşsinizzz
Soran1 yıl4
Cevap sahibi1 yılEn büyük müsün
Soran1 yılEn küçük
Cevap sahibi1 yılKaç kızsınız
Gizli Üye(30-35)1 yılHarika bu firsat milyarda bir gelir kacirma
01 Yorumla
Soran1 yılDeğil mi
Gizli Üye(18-24)1 yılOnun yaşı artık Kemale ermiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAl seneyede giyersin
30 Yorumla
1 yılÇokkk
01 Yorumla
Soran1 yılEvet çok
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Zengin mi?
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılKalkmaz
02 Yorumla
Soran1 yılNeden?
- 1 yıl
1 posta zor atar
Aldatırsın
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
Baya büyük gelir
04 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılNasıl sorular
Sence? Bunu sorduguna göre farkindasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılSana göre tam
01 Yorumla
Soran1 yılBencede
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler