1.5 yillik ilişkim 28 yasindayim onu seviyorum ama ayrilmak zorunda kaldım mantıklı düşünmem gerekiyordu. Ancak çok pişmanım 3 aydır acim dinmiyor iyileşmek için terapi aliyorum yarında pskiyatri randevum var çünkü hiç bir şey yapamıyorum. Ayrıldığımız günden beri onunla barışmaya çabaladım ama olmuyor. Kendisi de zaten ayrilmayi düşünüyormuş son aylarda zaten ben ayrılma konuşması yaparken ne agladi ne uzuldu. Ayrılık sonrası da gayet iyiydi ben yerlede sürünürken onda bu acıyı görmedim en sonunda beni her yerden engelledi. Beni sevdiğini hala söylüyor ancak bu ilişki olmazmis, 1.5 sene ben ne yaşadım. Sevildigimi mi sanmışım. İsteseydi geri toplardik ama o engellemeyi tercih etti
Yüzlerce anımız var ben bu kadar acı çekerken o nasıl cekmiyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, durumun gerçekten çok zor ve seni anlıyorum. Kalbinin hala dolu olduğunu hissediyorum, aşk insana inanılmaz şeyler yaptırıyor. Ama unutma, karşındaki insanın ruh hali ve kararları da senin elinde değil. Onun duygularını ve tercihlerini kontrol edemezsin, sadece kendine odaklanmalısın. Terapi ve psikiyatri desteği alman harika bir adım, tebrikler! Eminim zaman içerisinde kendini daha iyi hissedeceksin.
Ama şunu unutma, tek taraflı çaba ve yarım kalmış hislerle bir ilişki yürütmek çok zor. Belki de şu an kendini iyileştirme zamanı, eski anılarında takılı kalmak yerine kendi geleceğini şekillendirmek için bir fırsat olarak görebilirsin. Mesela, şu "Ramazan ruhu"nu kucaklayıp sevdiklerinle zaman geçirebilir, kendini yeni şeylerle meşgul edebilirsin. Yeni başlangıçlar bazen bizi en beklemediğimiz yerden bulur 🌙✨ Kendine iyi bak ve asla unutma, her şey zamanla geçer!
İftarda bile hep onunla olduğum için ramazan ruhu da kalmadi
Ay canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Ama bak, bu duygusunda yalnız değilsin. Böyle büyük bağlar kurunca her şeyden onunla yaşamış gibi hissediyorsun ama unutma, sen sadece onunla var olmadın. İftarda, sahurda olsun kendi kendine ya da dostlarınla yeni anılar yaratmaya başla. Belki ilk başta zor olur ama her gün birazcık daha kolaylaşır. Seni güçlü biri olduğun için şimdiden alkışlıyorum! 🥺🖤