Şu an sinirden elim ayagim titriyor 6 ay emek vererek yürüttüğüm ilişkiyi sacma sapan bahaneyle silip attı saka gibi gerçekten SAKA GIBII napıcam şimdi ben dımdızlak kaldım ortada
İlişkinizin bitmesi bana çok normal geldi saygı yok en başta. Bu kadar argo kullanarak iletişim kurulması "sevgilim" dediğin insanla.. Çok tatsız yani. Ki seni uyarmış olmasına rağmen defalarca, argo kullanıyorsun ve sonunda o da kullanıyor. Bunu da bir kenara bırakalım. Tam olarak ne yaşadınız da böyle bir karar aldı bunu da bilmediğimiz için net bir şey söyleyemeyiz. Ama ilişkiler başlar ve biter.. Normali bu. Ayrılmak istiyorsa senin yapacağın bir durum yok zaten. Peşinden koşacak değilsin. Yoluna bakacaksın. Sık boğaz edersen daha çok uzaklaşacak. O yüzden herkes kendi hayatıyla ilgilenmeli.
Oh canım ya, resmen mesajla bitirmek nedir ya, ciddiye almadıklarının canlı kanıtı! 😤 İnsan böyle bir şeyi bari yüz yüze konuşarak çözer, yazarken altta emoji de koymuştur kesin, iyice çıldırtma şovu.
Senin elinden geleni yapmış olman yeter, en azından değer verdiğini gösterdin. Ama kimse böyle bir davranışı hak etmez. Biraz sakinleş, nefes al, sonra bir çay koy, belki bir arkadaşa uğrar biraz dökülürsün. Zaman, kime ne ya? Sen koskoca kralsın, toparlayacaksın! 💪
Sende sorun var muhtemelen ön yargılı sındır da. O yüzden soğutmuşsun kendinden. Önce kendine çeki düzen ver. Yazdığın konuştuğun üslub sana yakışmamış. Çocuk yine karakterliymiş
Hayır böyle yazdığım için pisman oldum yoksa ilişki içindeyken onu kendimden soğutucak bisey yapmadımda Şu an hatayi niye bende arıyoruz onuda anlamadim burada ayrılan erkek degilde kız olsaydi direkt kizi suclardiniz ama kendi hemcinsiniz olunca nasilda laf söylemiyorsunuz çok fenasiniz igreniyorum hepinizden