Ye erkekler bir eviniz barkınız olmadan sağlam bir işiniz olmadan ne diye evlenmeye kalkıyorsunuz ki 🤣🤣🤣🤣?

Ben 29 yaşındayım coğrafya öğretmeniyim 2 yıl önce atandım malum Türk halkı evlenmeyen birini görünce Esra Erol kesiliyorlar komşumuz birini bulmuş getirmiş illa tanış konuş WhatsApp'tan illa konuşturdular Ya arkadaş adam benden 10 yaş büyük hatta 11 yaş 40 yaşında ev yok kirada oturuyor bir arabası varmış işte işi de sen Özel sektör bugün çıkarsalar kapının önünde artık kalbini kırmadan evlenmeyi düşünmüyorum çevredekiler kafasına göre takılmış yazdım özür dilerdm de adam bir de değişik yani Yok krediye karşıymış eşi tutumlu olursa alabilir mis sen bu yaşına kadar tek başına alamamışsın 2 kişi olunca mı alacaksın hayır bir de gülesim geldi yani böyle egosuna falan bir evin Yok utanır insan

Güncellemeler
1 yıl
Gizli üye ne kadar gereksiz bir insansın boşuna atanamamışsın belli atarsan da öğretmenlik yapabileceğini sanmıyorum daha sen çocuksun büyümen lazım
Güncellemeler
1 yıl
Bir de ok gibi yüreğine saplanmış da bilmem neymiş de yarası olan gocunuz senin bu canım atanabileceğini hiç sanmıyorum
Ye erkekler bir eviniz barkınız olmadan sağlam bir işiniz olmadan ne diye evlenmeye kalkıyorsunuz ki 🤣🤣🤣🤣?