AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Beyhan Budak söylüyorsa doğrudur.
evet uzun sürebilir tabi ki de.. aşk ve güven olması gerekir önce
allah'ım kalbimin temizliği aklımdan geçtin @Aybuke6 nerde uzun zamandır sorularına denk gelmiyorum diyordum bir baktım sen çıktın karşıma 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
İlişkilerde herşeyi tüketmeden ilerlemek daha uzun ve heyecanlı bir şekilde devam etmesini sağladığını düşünüyorum
İlk tanışma flört dönemlerin deki heyecan mutluluk içinin içine sığmayışı sabaha kadar konuşmak ve bu ilişkinin hayata bakış açını değiştirmesi doğanın ayrı yediğin yemeğin ayrı güzel konuşmaktan uykusuz kaldığın zamanların ayrı bir güzel herşeyini içtiğin suyu dahi onunla paylaşmak istemen anlatman dertleşmen fikir alışverişi yapman dedikodu evresine geçmen bunu saygı sevgi aşk ilgi ile devam ettirerek ilerlemek uzun ilişkilerin önünü açıyor
Ne kadar da temiz kalpli bir arkadaş😅
Ama gerçekten aklımdan geçtin anneme sor istiyorsan senden bahsettim kıvırcık vardı dedim 🙄🤦♂️
Anneni nerden bulcam😂
Evlenirsek bulacağını düşünüyorum kıvırcık 😁🤷♂️🦉
Hahah zorlama istersen😅
Şansımı denedim bu mübarek ramazan duaların kabul olduğu ayda 😁
Allah hayırlı kısmetlerle karşılaştırsın 😅
Amin senide kıvırcık
Evet, genellikle dengeli ve sağlıklı bir ilişki daha uzun süreli olabilir. Karşılıklı saygı, anlayış ve uyumlu bir iletişim, ilişkinin uzun vadede daha sağlam olmasına yardımcı olur. Ancak, her ilişki farklıdır ve uzun süreli bir ilişki için sadece denge değil, aynı zamanda ortak değerler, güven ve karşılıklı çaba da çok önemlidir. Bazen denge, yalnızca dışarıdan görünen bir durum olabilir; içsel uyum ve ortak hedefler de ilişkinin sürdürülebilirliğini belirleyen faktörlerdendir.
Bilemezsin ki çok dengeli ve aşırı dengesiz herşeyden korkarım ortası olmalı bence sonrası maskeler daha kötü düşebilir hep iyi olamaz çünkü herkes
Tabiki öyle ama görseli kast ederek demiştim
Görsele kim uyuyor ki tatlım çok nadir insan var artık ondan diyorum
Dengeli ilişki; kendi mutlu hayatını yaşarken bu mutluluğa onu ve onun sevdiği şeyleri de karşılıklı olarak katmaktır.
Evet bence de haklısın, denge önemli. Bir taraf çok seviyo mesela diğer taraf hemen kendini geriye çekiyor. Bu yüzden de ilişki bozuluyor. Ne kadar ilgi verirsen o kadar alman lazım. Akıllandım artık. İlgi vermeyene ilgi vermiyorum. :)
İlişkilerin hepsi insana zarar her yönden. Yalnızlık iyidir.
Evet dengeli giden ilişkiler uzun sürse de, sonradan birden denge bozuluyor..
Dengeli olan her şey daha sağlıklı ve daha uzun ömürlüdür.
Güzel insanlar oldukça her şey güzel gider ama kötü insanlarla hiç bir şey yürümüyor
İlk görüşte aşka inanmıyorum zaten, onu yazan doğru tesbit etmiş insan kime alıştıysa aşk oradadır..
Ben 5. Vites giden iliskilere 6 ay omur biciyorum. Cunku hizli gttikleri icin yoruluyorlar bu defada kavgalar basliyor
Evet. Her şey ayarında güzel..
Aynen öyle çok doğru katılıyorum..
Hayat denge üzerine kurulu
Dengeli olabilsek
Evet katiliyorum soru basligina gerisini okumadim
Haklısınız
Evet öyle