Sizce abla, kızla aramı mı yapmaya çalışmış?

Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurtta bir sebepten dolayı sene başından beri aramızın bozuk olduğu bir kız var. Aslında kızla şahsi olarak herhangi bir sorunum yok, ama sene başında kızla aynı arkadaş grubundaydık ve gruptan birkaç kızla aramda bazı sorunlar oldu ve sonra gruptan ayrılmak zorunda kaldım. Ama kız şahsi olarak iyi, temiz, düzgün birine benziyor. Yurt lobisinde karşılıklı bulunan 3 tane koltuk var ve bugün, akşama doğru kızla yurtta çalışan 32 yaşında bir abla orada oturup sevgili meseleleri hakkında konuşuyordu. Abla kıza " Sen neden herkesten soyutlandın? Yurttaki hiç kimseyle konuşmuyorsun. " dedi, ( ben de çok fazla aktif, konuşkan biri değilim. Sadece yurt çalışanlarıyla konuşuyorum ). O anda ben de biraz ileride, başka bir koltukta oturuyordum ve 32 yaşındaki abla bana " Oğlum, sen de gelsene buraya " dedi ve sonra gittim. Aslında abla beni kızın karşısındaki koltuğa oturmam için çağırmıştı, ama ben sene başında yaşadığım olaydan dolayı oraya değil, o koltukların arkasında yer alan koltuklara oturdum. Oturduktan sonra abla bana birkaç kez gülerek baktı. Bir süre sonra kız odasına çıktı ve çıkarken yurt çalışanı ablalara " Görüşürüz " dedi, ama bana hiçbir şey demedi.
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca benim sevgilim yok ve şu aralar canla başla arayıştayım, kızın da bu aralar sevgilisi yokmuş ve abla beni yanına çağırdıktan sonra bunu bana gönderme yaparcasına dile getirdi.
Sizce abla, kızla aramı mı yapmaya çalışmış?