Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurtta bir sebepten dolayı sene başından beri aramızın bozuk olduğu bir kız var. Aslında kızla şahsi olarak herhangi bir sorunum yok, ama sene başında kızla aynı arkadaş grubundaydık ve gruptan birkaç kızla aramda bazı sorunlar oldu ve sonra gruptan ayrılmak zorunda kaldım. Ama kız şahsi olarak iyi, temiz, düzgün birine benziyor. Yurt lobisinde karşılıklı bulunan 3 tane koltuk var ve bugün, akşama doğru kızla yurtta çalışan 32 yaşında bir abla orada oturup sevgili meseleleri hakkında konuşuyordu. Abla kıza " Sen neden herkesten soyutlandın? Yurttaki hiç kimseyle konuşmuyorsun. " dedi, ( ben de çok fazla aktif, konuşkan biri değilim. Sadece yurt çalışanlarıyla konuşuyorum ). O anda ben de biraz ileride, başka bir koltukta oturuyordum ve 32 yaşındaki abla bana " Oğlum, sen de gelsene buraya " dedi ve sonra gittim. Aslında abla beni kızın karşısındaki koltuğa oturmam için çağırmıştı, ama ben sene başında yaşadığım olaydan dolayı oraya değil, o koltukların arkasında yer alan koltuklara oturdum. Oturduktan sonra abla bana birkaç kez gülerek baktı. Bir süre sonra kız odasına çıktı ve çıkarken yurt çalışanı ablalara " Görüşürüz " dedi, ama bana hiçbir şey demedi.
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca benim sevgilim yok ve şu aralar canla başla arayıştayım, kızın da bu aralar sevgilisi yokmuş ve abla beni yanına çağırdıktan sonra bunu bana gönderme yaparcasına dile getirdi.
Yurt, bir üniversite yerleşkesinin bahçesinde yer alıyordu. Yani bahçe bayağı büyüktü. Bir gece bahçede yürüyüş yapıyordum, bir süre sonra 2 tane kızla karşılaştım. Kızların üstünde eşofman + ceket vardı. Bir süre sonra ceketlerini çıkardılar ve altlarında sadece sütyen vardı. Benim onları gdrdüğümü gördüler, ama ona rağmen umursamadan o şekilde bahçede gezmeye devam ettiler. 😂
Ayrıca erkek binasıyla kız binası karşılıklıydı ve bazı kızlar odalarında sütyen + külotla oturuyordu. Bir keresinde bizzat şahit oldum: Bir kız komodinini pencerenin önüne çekip sütyen + külotla, bacak bacak üstüne atarak oturup dışarı bakıyordu. Ben onu gördüm, sanırım o da beni gördü; ama hiç istifini bozmadı.
Ayrıca erkek binasıyla kız binası karşılıklıydı ve bazı kızlar odalarında sütyen + külotla oturuyordu. Bir keresinde bizzat şahit oldum: Bir kız komodinini pencerenin önüne çekip sütyen + külotla, bacak bacak üstüne atarak oturup dışarı bakıyordu. Ben onu gördüm, sanırım o da beni gördü; ama hiç istifini bozmadı.
Bu bahsettiğim şey, geçen sene kaldığım yurtta olmuştu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız erkek karışık yurt mu var TR'de
Diğer şehirleri bilmiyorum, ama İzmir'de öyle olan çok sayıda yurt var.
Odalar da kızlı erkekli mi kalınıyor
Anlamadım
Yurt 8 katlı. İlk 4 katta kız öğrenciler, sonraki 4 katta erkek öğrenciler kalıyor. Diğer kullanım alanlarının tamamı ortak.
Ee aga o zaman millet afedersin odasına karı kız atar İzmir niye bu kadar aşırı rahat
Ama odalar denetleniyor.
Katlar 24 saat kamera ile izleniyor.
Valla o işi yapacak olan yakalanmamanın da çözümünü bulur kaçak göçek binanın bi yerlerinde illa ki düzüşen öğrenciler vardır
Zaten bahçede vs. yapanlar var, ama katlar 24 saat denetleniyor.
Bahçede yapanlar derken ne yapıyolar sjsjs
Sevişiyorlar, öpüşüyorlar.
Ahh bizde erkek KYK'da kaldık okurken hiç buralarda karma KYK yoktu tam arayıp da bulamadığım şey üniyi demek ki İzmir 'de okumak lazımmış
Geçen sene kaldığım yurt felaketti. 😂
Bahçeyi denetleyen yok mu
Yurt, bir üniversite yerleşkesinin bahçesinde yer alıyordu. Yani bahçe bayağı büyüktü. Bir gece bahçede yürüyüş yapıyordum, bir süre sonra 2 tane kızla karşılaştım. Kızların üstünde eşofman + ceket vardı. Bir süre sonra ceketlerini çıkardılar ve altlarında sadece sütyen vardı. Benim onları gdrdüğümü gördüler, ama ona rağmen umursamadan o şekilde bahçede gezmeye devam ettiler. 😂
Aga üni kampüs içleri genelev gibi zaten üni kampüsleri uçsuz bucaksız oluyor ben KYK diyince ayrı bi yerde sandım
Bu bahsettiğim şey, geçen sene kaldığım yurtta olmuştu.
Verici takımı hep öyle kızlar onları herkes götürüyo
Bir daha üni okursam karma KYK yurtta kalıcam yazdım bunu bir kenara haberim yoktu hiç böyle bişeyden
Ama benim kaldığım yurtlar özeldi, Kyk değildi.
Biliyorum devlet karma KYK açmaz zaten o kadar da seküler laik bir ülke değiliz
Onu CHP falan gelirse yapar anca
Reklam yapmış gibi olmak istemem, ama bahsettiğim yurt İzmir Bornova'da, Özel Egeyurt Öğrenci Yurdu'ydu. Aklında bulunsun.
Bornova alsancak karşıyaka çeşme İzmir 'in rahat yerleri zaten tam edepsizliğin merkezleri
😂😂😂
Özellikle de Bornova ve Alsancak gerçekten öyle. 😂
Ee sonra gavur İzmir diyince de kızıyolar ama sjsjsja
Rica ederim " Gavur " demeyelim.
" Gavur " değil, " Laik "... 😂
Ayrıca herkesin yaşantısı, dini inancı sadece kendisini ilgilendirir. Başka kişileri ilgilendirmez... 😂
Sjsjsjsjs aynı şey aslında neyse İzmirliler linç etmeye gelir şimdi görürlerse sjsjsjs
Aslında has İzmir'liler saf, temiz insanlar. İzmir'i bozan insanlar İzmir'e sonradan göç etmiş insanlar.
Ortalık bozuluyor ama kötü örnek oluyorlar
Aralarında Hakkari'lisi bile vardır.
Manisa da çok bozmuş İzmir'i manisa biraz muhafazakar bi yer ordan kaçıp İzmir'e gelenler var
Ortalık bozuluyor ama kötü örnek oluyorlar
Ben normalde Konya'lıyım. Konya ortamlarına uzun yıllardır girmiyorum, ama orada da durum aynıymış.
Manisa da çok bozmuş İzmir'i manisa biraz muhafazakar bi yer ordan kaçıp İzmir'e gelenler var
Zaten kendi memleketinde muhafazakar olanlar yer değiştirince bozuluyor ve gittiği yeri de bozuyor.
Yok ya alkol en çok Konya'da var diyolardı yalan çıktı o da Trakya bölgesi en çok alkol tüketen bölge ülkede TÜİK açıkladı
Mesela bence Manisa'lılar da özünde iyi insanlar, ama ülkemizin insanı yer değiştirince bozulmaya müsait.
Manisa İzmir'e yakın birde muhafazakar bir yer olunca İzmir 'in o rahatlığı manisalıları bozuyor
evet
Gerefte mi?