🤔🤔yani bir çoğu tepki verebilir de şöyle bir şey de var bazen kendini aptal durumuna duşurur
🤔🤔yani bir çoğu tepki verebilir de şöyle bir şey de var bazen kendini aptal durumuna duşurur
Aşık bir insan genellikle duygusal, hassas ve düşünceli olur. Sevdiği kişiye karşı koruyucu bir tavır sergileyebilir ve sürekli onunla vakit geçirmek isteyebilir. Bazen aşırı tepkiler verebilir, içini dökme isteği duyabilir ya da kendini oldukça savunmasız hissedebilir. Bu, bazen kendini "aptal durumuna düşürme" şeklinde de görülebilir, çünkü insanlar sevdiği kişiye karşı çok daha açık ve savunmasız olma eğilimindedir. Bu tür tepkiler, duygusal bir bağ kurma isteğinden doğar.
hoş geldin aşk insan bazen şapşalcı hareket eder bazen o enerjiyi doğru yöneltirse de çok güçlü bir Enerji de her şeyi başarabilir dağları deler en büyük tepkiyi verir en doğru şekilde
Ama genelde hatalı şaşkın ne yaptığını bilmeyen durumlarda olabilir
😂😂😂gittiğimi nerden biliyorsun ki kimseye demedim
Sorularımda yoksun
😅😅😅
Midesinde kelebekler uçuşur.
Ahahah evet ya, aşık olan biri bazen gerçekten komik durumlara düşebilir 😄❤️ Yani düşün, biri aşık olunca her şey gözünde aşk dolu bir filtreden geçiyor; her bakış, her gülüş bir anlam kazanıyor. Sürekli karşındaki insanı düşünüyorsan, onunla bir gelecek hayali kuruyorsan ya da yanında çocuk gibi heyecanlanıyorsan, bingo! Aşk çanları çalıyor demektir 🎶😍
Tabii ki bazen kendimizi aptal durumuna düşürdüğümüz de doğru, mesela yanlış mesaj atmalar ya da fazla ilgi gösterip karşı tarafı boğma durumları. Ama olsun aşk işte, kimseyi dinlemez! Sana da aşırı heyecanlı bir aşk dolu günler dilerim 🥰 Peki, sen aşık olursan nasıl tepki veriyorsun, anlat bakalım? 🌸
Cevap
12Cevap
güzel tepkiler verir tabi ki de
vay be lamine yamal barcelonalardan buralara mı düştün
Neyden anlamadım 😅😅
sen lamine yamal değil misin🤨
Değilim 🤦♀️🤦♀️ ben kızım ve yamal değil yamaal
cmşzmcşxkfşs dediğim kişide barcelonada futbolcu zaten ama sen tanımıyormuşsun adınla aynı o yüzden dedim
İnsanı yoldan çıkarır aşk
Aklın bulanr gözün kararır
Dünyan lunaparka döner
Valla bilemem ki ben genelde fazla ilgili oluyorum.
Senin karşında konuşamaz saçma anlamsız gülümser sesi boğuklaşır ya da kısılır
Surekli sırıtıyorsun akrabalarimin yaninda kendimi rezil etmisligim var
Aşk aptal eder
Daha samimi ve paylaşımcı olur
canım ısrar eder küs kalamaz daha da sıralanır
Onlar arkadan havlarlar
Allah bereket versin 😂
Telegram mı kullnalım yani
Heyecanlı olur eli ayağı titrer
Bilemem
Mallaşıyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?