Aşk İlişkileri Sürpriz evlenme teklifi aldınız mı? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Video çok güzel açıklamış.. 😂😂https://youtube.com/shorts/Guf7ZAir2C4?si=SaS4BBG8kBUUr2-q Güncellemeler1 yıl 😂😂 Güncellemeler1 yıl Bir gün sürpriz evlenme teklifi alırsınız. 😂 Sürpriz evlenme teklifi aldınız mı? Cevapla Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. hayır hiç almadım kimseden 1 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Kanka evlenme teklifi alırken kullanılan o cümle neydi 1 6 Yorumla Bravehrart 1 yıl Benimle evlenir misin? Yorumla Bravehrart 1 yıl Sana evlenme teklifi etmişim gibi oldu kanka.. 😂😂 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Yaa amacım da oydu zaten 😜😂😂 Evlenirim bee 💅 Yorumla Bravehrart 1 yıl 💍 ♥️💕🌸 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl 😻🥳🤍✨ Yorumla Bravehrart 1 yıl 🥰😘😘😘😂😂 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Almadım. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yok almadım 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. yok almadım 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır hiç almadım. 1 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır almadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır hiç almadım kimseden
Kanka evlenme teklifi alırken kullanılan o cümle neydi
Benimle evlenir misin?
Sana evlenme teklifi etmişim gibi oldu kanka.. 😂😂
Yaa amacım da oydu zaten 😜😂😂
Evlenirim bee 💅
💍 ♥️💕🌸
😻🥳🤍✨
🥰😘😘😘😂😂