Güncellemeler
1 yıl
Sevgili kadınlar, bugün benim konum altında kendinizi ifade etmekte özgürsünüz ve ilgi odağısınız: bu nedenle özgürce ve kısıtlama olmaksızın konuşun.
Sevgili erkekler, oyunu oynayın, fikirlerinizi söylemeyin, sadece kendinizden ve özelliklerinizden bahsedin, ancak bugün fikir kadınlara ait, anlayışlı olun ve alışılmış kalıpların ötesinde söylenecekleri dinleyin.
Sevgili erkekler, oyunu oynayın, fikirlerinizi söylemeyin, sadece kendinizden ve özelliklerinizden bahsedin, ancak bugün fikir kadınlara ait, anlayışlı olun ve alışılmış kalıpların ötesinde söylenecekleri dinleyin.
Güncellemeler
1 yıl
Bu konuyu bir sembol olarak 8 Mart Kadınlar Günü'nde de işleyebilirdim, ancak kadınların belirli tarihlerdeki görüşleriyle ilgilenmenin saçma olduğunu düşünüyorum: benim konum yargılama veya önyargı değil, sadece bir başlangıç noktası ve ifade özgürlüğü. Herkesin kendini ifade etmesine ve etkileşime girmesine izin vereceğim: bu yüzden bu ifade arenasında liderliği size bırakacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soru hanımlara özel olmuş gibi o yüzden ben sessiz kalayım.
Evet, bugün kadınların görüşlerini duymak isterim, ancak farklı konuşabilir ve kendinizi profillerden birinde veya diğerinde tanıyıp tanımadığınızı veya daha da farklı ve karmaşık olup olmadığınızı söyleyebilirsiniz. Erkekler de kendileri hakkında konuşabilirler ancak ben kadınların ilişkiler ve yaptıkları seçimler hakkındaki görüşlerini istiyorum. Rica ederim, ayrımcılık yapmıyorum ama bugün kadınların fikrini almak istiyorum :)
Aşktan korkan ve kaçan erkek profili hayatın genelinde korkak, pısırık, çekingen biri demektir.
Bence bu durum başlı başına erkek olmanın gerektirdiği şeylere de ters bir durum. Erkek biraz güç cesaret ve kararlılık kuşanmış olmalıdır.
Akıllı kadınlar kendilerinde zayıf korkak pısırık erkek sevmezler. Doğrusu da budur
Evet, bu noktada haklısınız, zeki kadınlar ne istediğini bilen ve cesur olan güçlü, cesur erkeklerden hoşlanırlar, ancak aşk için bu merdivenin bir basamağıdır. Aşk ayrıca, seçtiğiniz ve birlikte bir yaşam yolu çizmek istediğiniz kişiden başka kimseye göstermediğiniz savunmasız ve gizli bir yönünüzü göstermenizi gerektirir. Diyebilirim ki, güç ve mücadelenin ötesinde, açılan erkekler kadınları gerçekten anlamış ve onların dünyasına girebilmesi için kendilerinin gizli bir yanını göstermiş olanlardır. Ancak bunun gerçekleşmesi için güven ve saygıya ihtiyacınız var ve bunlar kolay kolay gelmez.
Bazı yerlerine katılmamakla birlikte doğru şeyler söylemişsiniz. Konuştuğumuz konu aşk serüveni başlamadan öncesi. Aşk başladıktan sonra kadın da erkek de en gizli en masum en mahrem en özel hallerini tabi ki aşık olduğu kişiye açar.
Ama erkek bu durumda bile bu saydığım halleri aşkına sunsa bile her zaman güçlü cesur ve kararlı olmalıdır. Koruma kollama içgüdüleri her zaman aktif halde olmalı. Korkak erkeklerde bu olmayacağina göre kadın ona göre bakıp ona göre aşk konusuna girmeli ya da girmemeli.
Aşk ilişkisi başladığında bile, en derin ve en samimi şekilde aşık olsalar bile, her zaman tamamen gizli ve saklı bir gizlilik ve kırılganlık barındıran kadın ve erkeklerin profilleri olduğunu biliyor muydunuz? Sevdiği ve uğruna her şeyi yapabileceği bir insana karşı psikolojisi ve deneyimi parçalanmış, hayat hikayesi ise sevdiği ve değer verdiği kişiyle birlikteyken bile her zaman gizli bir yanını taşıyacak olan insanlar vardır. Bahsettiğiniz şey, kalıpların geleneksel ve düzenli olduğu yaşam seyri ilişkilerinden bahsediyor ancak genel veya mutlak bir gerçek değil. Söyledikleriniz doğru ve katılıyorum, ancak ifademde anlamadığınız şey, tüm olası yaşam öykülerini ve olasılıkları hesaba katarak küresel bir şekilde konuşmam. Eğer güçlü ve cesur, meydan okumayı seven ve romantik macera başladığında savunmasızlığını ortaya koyan bir adamla birlikteysek, bu elbette çok iyi ve rahatlatıcıdır, ancak tüm güçlü ve cesur erkekler içtenlikle sevseler bile tüm yönlerini ve deneyimlerini ortaya koymayacaklardır ve bu kadın onların hayatlarının kadını olacaktır. İnsanlar çok karmaşıktır ve insan psikolojisi daha da karmaşıktır. Kaç kadın hayatının aşkıyla ilgili çifte hayatlar keşfetti? Zinadan veya aldatmadan bahsetmiyorum, karşısında ışıkta bir profil ve düzen olan ve tüm hayatı boyunca bildiği ve anladığı kişinin bilinmeyen bir parçasını keşfeden, gerçekte hiç fark etmediği veya gözlemleyemediği eksik bir parçasının olduğunu bilmeden, aralarındaki yakınlık sürekli ve derin olmasına rağmen, partnerinin bilmediği bir iç dünyadan ve aktivitelerden bahsediyorum. İnsan ve aşk ilişkilerinin tüm karmaşıklığı budur; ulaştığımızı sandığımız bir düzeye doğru ilerlediğimiz zaman, karşımıza uçurum şeklini alan yeni bir düzey çıkar. Burada duracağım.
Bütün bunlar işte bir kadın gözüyle bakıldığı zaman eğer erkekte bu eksikleri hissdiyorsa o zaman erkek yeterince cesur ve açık olamamış demektir. Benim bahsettiğim cesur adam profili bu değildi. Erkek kadınına karşı her şeyiyle cesur olabilmeli. Eksiği kusuru zayıflığı varsa bile bunu sadece kadını bilebilecek şekilde ona açabilmeli. Çünkü bu erkeğin cesur kararlı ve güven veren duruşunu zedelemez aksine herşeyiyle erkek olduğunu gösterir.. Ben de burada durayım çünkü mevzu o kadar derin ki sayfalar dolusu konuşulabilir.
Evet, konu çok derin ve yaklaşım olarak çok çeşitli.
ve sen bir adamın fikrini söylüyorsun, söylediklerin doğru olsa bile, söylediklerin konusunda sana karşı çıkmıyorum çünkü geçerli şeyler söylüyorsun ve ben de birçok konuda seninle aynı fikirdeyim, ama cesur ve güçlü bir adam bile bazı durumlarda bahsettiğim gibi olmayacaktır (gerçek anlamda korkak olduğu anlamına gelmiyor ama onun bu yönü, kendi gerçeğinin bir parçası olarak zaman ve mekanın dışında taşıdığı bir kimlik gibidir ama bu, küresel varlığında tamamen kendisi değildir ama onu bireysel olarak canlandıran küçük bir alandır) bu var olan bir gerçekliktir, var olan vakaların büyük çoğunluğu değil ama gizli olanın olduğu yaşam kalıplarının istisnalarıdır. Ama daha geleneksel ve anlaşılır bir şekilde elbette güçlü ve cesur bir erkeğin kadını, onun seçtiği ve içinde her şeyi taşıdığı kişidir ve bu nedenle kimseye göstermeyeceği her şeyi gösterecektir; o onun mükemmel aynası ve hayati kuyusu olacak, suyunu ve ilacını, yiyeceğini ve huzurunu getirecektir. Yorumlarınız için teşekkür ederim, burada duralım :)
Burada duralım ama cevap hakkı doğmuş üzgünüm 😊
Aslında aynı düşünceleri paylaşıyorum. Anlaşamadığımız tek nokta sanırım benim bahsettiğim cesur ve güçlü erkegin senin dediklerini yapabilen erkek olması konusunu anlatamamış olmam. Ben diyorum ki; benim bahsettiğim erkek senin bu dediklerini yapabiliyor olmalı. İşte o zaman benim tanımlamasını yaptığım erkek olabilir. Yoksa ortada cesur ve güçlü bir erkek olduğu konusu şüphelidir. Ve bence yoktur.
☺️ Küçük fark erkek beyni ve kadın beyni teorisinde açıklanıyor, bir nokta hariç tüm noktalarda hemfikiriz :) Burada siz verilen kavramda aşılmaz bir sınır görüyorsunuz, kadın ise bu kavramın örneklediği küçük ama gizlice geçilebilen bir olasılıklar kapısı görüyor. Ama kendi başına ciddi bir şey değil, önemli olan ana hatların belli olması ve neyin anlaşılması gerektiği konusunda mutabakata varılmış olması. İnsanlar çok karmaşıktır. Standart olarak bildiğimiz şeyler vardır ve istisnalar ve var olan fenomenler vardır :)
Evet burada duruyoruz, nefesinizi alın, özgürsünüz 😁 Kendine dikkat et
Verilen kavramda aşılamaz bir sınır görmüyorum ben oysa. Hatta erkek o sınırı kadınıyla aşabildigi kadar aşmalı, ya da kadınına öyle imkanlar vermeli ki kadın onun hem en güçlü yanlarına derinden bağlansın, hem en zayıf yanlarına. O zaman erkek ve kadın bütün olabilir diyorum.
Nefes alıyorum merak etme, balkonda hava güzel gece berrak ve sessiz bir derinlik.
Sen de kendine dikkat et diyeyim o zaman. 😀😀
Senden daha güçlü, devam etmek istiyorsun :)
Hayır, şaka yapıyorum: Evet, o zaman balkonunuzun tadını çıkarın.
Evet, aşk, bir erkek ve bir kadın arasındaki büyük mucizelerdir, bu yüzden sevmek ve sevilmek çok kıymetlidir, birçok yükü kaldırır ve bir erkek ve bir kadın bütün ve birleşmiş olduklarında ve birbirlerinin gerçek bakışları önünde oldukları gibi olduklarında, cesaretleri ve birleşik güçleriyle mücadeleyi çoktan kazanmışlardır :) Sınırları aşmak güven, saygı ve kaynaşma ile olur. Aşkın güzelliği, ona nasıl bakacağını bilen ve onu büyük bir samimiyetle, hesaplamadan, gereksiz uyarlamalara gerek duymadan paylaşanlar için bir lütuftur; her şey doğal olarak bir araya gelir ve yavaş yavaş bir denge oluşur. Gerçek aşk huzurdur ve kendi yansımamla ve tamamlayıcılığımla birlikte ben varım demektir, nokta. Teşekkür ederim, kendime iyi bakıyorum.
Merak etme
Güzel sohbet, kadın arkadaşlarımın da katılmasını bekliyordum ama bugün nihayet bir erkekle bu konuyu tartışabildim.
Belki yarın kadınsı sürprizler olur :)
Kadınlardan bu kadar beklediğine göre demektir ki benim görüşlerimi yeterli bulmadın ya da sevmedin😀😀
O zaman görüşlerimi de alıp çekiliyorum😀😀
Bir erkekten iyi görüşler aldım ama sen bir erkeksin :), söylediklerinin de değeri var ama benim konum kadınları sorguladı 😁
Kadınları bekliyorum, bu yüzden alınmayın 😉, sizin fikirlerinizi bir bilge olarak ve ilginç bir görüş belirterek ve bir kadın tarafından doğrulanmış olarak saklayacağız 🙃
Bir erkek erkeklere sorar ve bir kadın cevap verirse, evet der. İyi bir bakış açısına sahip olduğunuzu kabul ediyorum ancak erkeklerin fikrini bekliyorum.
Bu, sizin müdahalenizi hiçbir şekilde değersizleştirmez, aksine insanlar yazdıklarınızı ve fikirlerinizi okuyacaktır.
Bugün bir çizgi ve pozisyon meselesi. Özellikle kadınların, engellemek istemediğim bir soru hakkında fikirlerini söyleyecekleri bir toplumsal cinsiyet konusu yapmak istedim. Böylece ifade özgürlüğü ve erkeklerin olası müdahaleleri de korunmuş oldu. Ama evet öyle oldu, sizinle tartıştım efendim.
Her şeyde olumlu bir taraf vardır, zaten böyle olması gerekiyordu 😁
Sen bir erkeksin derken sanki erkeksin suçlusun demişsin gibi olmuş 😀😀😀
Her ne kadar ilginç ve değeri olan görüşlerime ve de iyi bir bakış açım olduğuna vurgu yapmış olsan da sonuç değişmeyecek ben bir erkeğim. Her ne kadar teknolojik gelişmeler bunu değiştirmeyi kolaylaştırsa da ben böyle erkek kalmaktan yanayım 😀😀😀 ( biraz latife fena olmaz diye düşündüm)
Yaptığımıza tartışma denirse evet seninle tartıştım. Ama bu bile sorundaki ve yukarıda konuştuklarımızdaki olayın başka ve olması, veya yapılabilmesi gereken bir şey. Yani kadın ve erkeğin tartışabiliyor olması bile iki kişilik bir paylaşım demektir. Önemli olan gücü zayıflığı aşkı ya da herhangi bir şeyi paylaşabiliyor olmaları gibi.
Bilmem yanılıyor muyum?
Suçlu olduğunuzu söylemedim :)
Sadece konu bağlamında kadın değil, erkek olduğunuzu belirttim :) ama fikrinizi kabul ettim ve kendinizi ifade etmeniz için sizi özgür bıraktım 👍
Bunu bir mizah anlayışıyla ele alalım. Haklısınız, fikirlerimizi paylaştık ve insani bir alışveriş yaptık, her şeyden önce önemli olan budur: Cinsiyet ve cinsiyete etiket veya özellik koymaktan yana değilim. Bu küçük bir istisnaydı, ancak bugün tüm konularım hem kadınlar hem de erkekler için ve ayrımcılık yapmaktan hoşlanmıyorum.
En önemli kural, her şeyin ötesinde her şeyin bir paylaşım olduğudur: güç, zayıflık, anlaşma, anlaşmazlık. Aşk elbette bir paylaşımdır, ancak güven ve saygıya ihtiyacınız vardır, aksi takdirde ilerleyemez, hiçbir şeyle yüzleşemez, hatta birbirinizi gerçekten anlayamaz veya birbirinize bir şans veremezsiniz. Sevgi olmadan paylaşım olmaz ve paylaşım olmadan da sevgi olmaz, ancak doğru duyarlılığa ve karşınızdaki kişiye doğru şekilde bakmaya ihtiyacınız vardır.
Erkek olduğum halde özgür bırakmış olmana teşekkür etmem gerekiyor sanıyorum 😀
Erkek-kadın olma durumunu ayrımcılık için kullanmadığını elbette biliyorum. Herşeyin paylaşılabilir olması gibi bazen aksi fikirleri paylaşıyor olmak gerekiyor tabi ki. Bunun yapılamadığı durumlarda diğer bütün paylaşımlar da yeterince içten, doğru ve özgürce olmayacak demektir. Çünkü herhangi bir şeyin paylaşılamıyor olması demek paylaşılan şeyleri de bu paylaşılamayan şeye göre törpüleme düzeltme veya en azından gözden geçirme durmunu ortaya çıkarmış demektir
Severim
ama başka?
İki farklı profil hakkında bir soru sordum, hangisinden hoşlandığınızı ve kiminle bir ilişkiye başlama şansı verebileceğinizi düşünüyorsunuz, birinin zor ve kapalı kalpli, diğerinin açık ve kavgacı olacağını bilerek.
Açık ve kavgacı
Bişi sorabilirmiyim siz kızlar nıe düzgün efendi erkek yerine böyle keko saplantılı manyak erkekleri seviyonuz yok yani ne buluyonuz ki onlarda
😉 Teşekkür ederim, bekleyip diğer kadınların ne diyeceğini görelim. İlk cevap veren siz oldunuz. Teşekkür ederim, bekleyip diğer kadınların ne diyeceğini görelim. İlk yanıt veren siz oldunuz ve sorularınız için teşekkür ederim.
Aynı şeyi 3 kere nıe tekrarladın
provamı dikkate almayın
aynı zamanda çalışıyorum
ve spontanlığınızla gelmeniz hoşuma gitti :)
Spontanlık ne
o da ileride bir konu başlığı altında gelecek 😁
cevap vermişsiniz: hırçın açık yani konuyu cevaplamışsınız
şimdi cevap veren erkek mi? ve kadınlara daha derinlemesine sorular soran
kadınların görüşlerini beklediğimi söylemiştim :)
ama konuyu alıp sonra cevaplamanız ve kadınlara sorular sormanızdaki spontanlığınız beni hafif gülümsetti :)