Aşktan korkan ve ondan kaçan bir adamı sevebilir misiniz? Yoksa sevmeyi bilen ve onunla yüzleşen bir adamı mı tercih edersiniz?

Vous pouvez ajouter une courte note qui décrit le mieux votre image ici...
Vous pouvez ajouter une courte note qui décrit le mieux votre image ici...

Biz kadınlar cesareti ve gücü severiz ama aynı zamanda bağlılığı ve bir kişinin iyi niyetinden emin olmayı da severiz ama bazen kaçınan, kaçan ya da baskın karakterli profillerle karşılaşırız, bazen de yaşam ve acıdan zarar görmüş, sağlıklı ve masum doğalarını çok daha yırtıcı ve baskın bir doğaya dönüştürmüş profillerle karşılaşırız.

Evet, bu güzel romanlar ve bu güzel filmler bize romantik ve içten aşkın güzelliğini gösteriyor, ama gerçekte, ideal ve istikrarlı olanın bir erkekte yoğunlaşmış küçük bir yüzdesi bile olsa, gerçekten böyle bir keşif var mıdır? Erkekler için bu hiçbir şekilde bir eleştiri değil. Kadın meslektaşlarımla konuşuyorum çünkü ben bir kadınım ve onların genel bakış açılarını ve bu ikilemi nasıl algıladıklarını merak ediyorum: Kalbinin sevgisini haritadan silmiş bir adam mı? ya da zorlukları ve mücadeleyi seven, duygusal Pandora'nın kutusunu, hem aydınlık hem karanlık her şeyiyle açan ve onu anlayacak ve bütünüyle sevecek olanın önünde savunmasız ve gerçek olmayı öğrenen bir adam.

Görüşlerinizi bekliyorum hanımlar, gölgeleriyle savaşan ve gerçekten kalbini ve tüm ruhunu açan cesur ve yiğit adamı mı yoksa size gelen ama kalbi mühürlü kalan ve korkuları onu ilgi ve aldatıcı ayarlamalar örtüsü altında sevme eyleminden uzaklaştıran, aslında sizin yakınlığınızı kazanmak için asla kendisi olmayan tüm maskeleriyle gelen aktörü mü tercih edersiniz?

Güncellemeler
1 yıl
Sevgili kadınlar, bugün benim konum altında kendinizi ifade etmekte özgürsünüz ve ilgi odağısınız: bu nedenle özgürce ve kısıtlama olmaksızın konuşun.
Sevgili erkekler, oyunu oynayın, fikirlerinizi söylemeyin, sadece kendinizden ve özelliklerinizden bahsedin, ancak bugün fikir kadınlara ait, anlayışlı olun ve alışılmış kalıpların ötesinde söylenecekleri dinleyin.
Güncellemeler
1 yıl
Bu konuyu bir sembol olarak 8 Mart Kadınlar Günü'nde de işleyebilirdim, ancak kadınların belirli tarihlerdeki görüşleriyle ilgilenmenin saçma olduğunu düşünüyorum: benim konum yargılama veya önyargı değil, sadece bir başlangıç noktası ve ifade özgürlüğü. Herkesin kendini ifade etmesine ve etkileşime girmesine izin vereceğim: bu yüzden bu ifade arenasında liderliği size bırakacağım.
Aşktan korkan ve ondan kaçan bir adamı sevebilir misiniz? Yoksa sevmeyi bilen ve onunla yüzleşen bir adamı mı tercih edersiniz?