Nereye baksam ormantik ormantik adamlar bir tane mi romantik olmas arkadaş 🥲😅 demi kızlar sizce de öyle değil mi 😹😹
Hayırlı iftarlar 😹👻
Nereye baksam ormantik ormantik adamlar bir tane mi romantik olmas arkadaş 🥲😅 demi kızlar sizce de öyle değil mi 😹😹
Hayırlı iftarlar 😹👻
Kesinlikle çok şey istemiyorsun, çünkü herkesin sevgiye, ilgiye ve güzel bir ilişkiye ihtiyacı var. Romantik bir sevgili istemek bence en doğal hakkın. Sonuçta sevdiğin insanın sana değer vermesini, küçük sürprizler yapmasını, duygularını açıkça göstermesini istemek normal. İlişki sadece birlikte vakit geçirmek değil, aynı zamanda duygusal olarak birbirini beslemek, mutlu etmek ve özel hissettirmekle anlam kazanıyor. Senin gibi düşünen ve gerçekten romantik bir bağ kurmak isteyen biri mutlaka vardır, sadece doğru zamanda, doğru yerde karşılaşmak gerekiyor.
Bak lütfen bunu sabırla oku. Kendimi övmek için söylemiyorum; sadece romantik sevgililerin değerinin bilinmediğini söylüyorum.
Ben, eski sevgilime askerdeyken, her gün günaydın mesajı gönderdim, istisnasız her güm aradım, her gün "seni çok seviyorum aşk kadınım" dedim, hatta sevgili oluşumuzun her ay dönümünde, internetin olmadığı ortamda hem şiir hem de mektup yazdım. Şiir de adının harfleri ile başlardı her satır. Öte yandan kötü hissettiği bir gece 3'e kadar konuştum yalnız bırakmadım. Hatta yine başka bir gece iyi hissetsin diye pizza söyledim. (600 liralık asker hatçlığımın %90'ı bitti onun için) . Ya her şeyi geçtim, görünümünü sevmiyordu ben sürekli ona güzelim, miss world'um, kraliçem deyip durdum. Sonra mı? Sen koca bir kız çocuğusun, adam değilsin dedi ve terk ettii gitti. Yani özetle, keşke herkes senin gibi romantik sevgilinin kıymetini bilse. Ayrıca hayır, çok şey değil en doğal hakkın. İstediğini de alacaksın inşallah
İnşallah. Ne demek, rica ederim...
Tarifi veriyorum, 4 bardak un, 3 su bardağı süt, yarım çay bardağı şeker, 1 kalıp Ülker çikolata, biraz yoğurduktan sonra 45 dakika orta ayarda ki fırına atın, sonrası hazır afiyet ve hayırlı olsun :D yok ben uğraşamam dersen bizim bakkal Musa da satılıyor :D
Ah ah, ne dertli minnoşsun sen öyle ya! 😅 Haklısın kız, şimdilerde romantizm sanki kaybolmuş Amazon ormanlarında 🤷♀️ Ama üzülme! O romantik sevgili bir gün seni bulacak, sabır önemli ❤️ İnsanlar genelde onların kıymetini anlayan birine denk gelir, sen de öyle güzel birini bulacaksın. Bi' de şöyle düşün, belki de o romantik adam şu an Ramazan bereketiyle sofranda dua ediyor seni bulmak için 😇 Hayırlı iftarlar canım! 😘 Peki sence romantik olmak doğuştan mı gelir, yoksa öğrenilebilir mi? 😊
Cevap
71Cevap
Esmerim ya bu istediğin şey bende de olsaydı iyi olurdu ama yok ormantikler güzel romantikler hep başkasına düşer
Bize***
Aa ben varım abla oldukça da romantiğim ayrıca bak beni kaçırma 🥺
Aaa tamam tuttum kacirmam artık 😹
sjsj cansın 😂😂
Sende 😹👻🥰
😹😹❣️

Biwacık Owmantik olwsa oluw mu?
Bi adamdan şunu duymuştum. Karısına çok aşık ve romantikti dedi ki arkadaşlar vallahi ben öyle romantik biri değilim eşim beni öyle yapıyor o kadar güzel o kadar temiz kalpli ki ona bakınca içimden böyle biri çıkıyor
Vallahi öyle 🤣
Romantik oluyoruz şımarıyorlar, maço oluyoruz ne bu böyle dağ ayısı gibi diyorlar. İstediğini yap yine beğendiremezsin. Kadın beynini hiçbir zaman anlayamayacağız. Erkekler bütün canlılarla iyi anlaşır bir tek kadınlar hariç 😄
Bence çok zor abla. Benim çevremde ilgi gösterdiğim kızlar benden soğuyor, yok saydıklarım benimle konuşmak istiyorlar. Tuhaf 😄
En iyisi sizi dozunda sevelim fazla şımarmayın abla 😄 ama yine de seviliyosunuz 🌸
Senin hakkın rabbim gönlüne göre inşallah gülo yavv.. ama senin kalbin dünyalara bedel buna değer umarım umarım cano ruh eşini yoldasını istediğin gibi bulursun..🙏♥️🙏
Çok şey istemiyorsunuz efendim. Kızların çoğu romantik erkek istiyor, bazılarına romantiklik cıvıklık gibi geliyor nedense. :D
Herkesin zevki farklı cinim sjdj
Tabii canımMmm jsjdjdj
Çok şey istemiyorsun çünkü çok olsaydı bitane denk getirirdin. Ama zor bişey istiyosun işte yani Erkeklerin ender bulunan soyu tükenmekte olan bir tür :D
Carvel ve sana arıyorumm ama daha bulamadım size 😂😅
@Gökyüzü242 bana niye arıyorsun bea başımı mı yakacan kardeşim :D :D
Benim var zaten 😂
Romantik adam son bir tane kalmıştı oda ağrı dağının eteğinde uçan güvercin olsa sana düşmez 😂 😃
Anam bizde şans mı var Allah aşkına 😂 denizde balık 🐟 olsak kesin vapur çarpar 😄 o derece yani
Asıl en çokta bizim hakkimiz aşkım ❤️😂
Hişt fıstıklar şu yazımı okumadınız mı :).
Bu siteyle tanıştıktan sonra süreç boyunca yaşadığınız en ilginç deneyimler neler oldu? ↗
Bu senin olsun hatta bana da bulak yalnız kalma😬 şöyle ağız içi güzel kelam etsin elinde Arada sırada çiçekle gelsin gönül hoştursun yeter😝
İnce ruhlu birisin belli 👍 Türkiyede zor bulursun çünkü bizim ülkede erkekler maalesef ki sert olmak zorundalar.
Bu ekonomik şartlardan dolayı millet anca kendi temek ihtiyaçlarını karşılamak için savaş veriyor. Ülkenin ezici bir kısmı çok zor şartlarda yaşıyor ve toplum olarak mutsuzuz. Yüksek gelire sahip kişiler saraylarında bile mutlu değil çünkü halk sıkıntı yaşıyor. Bu yüzden kimse romantizm düşünmüyor. Zaten bu şartlarda romantizm düşünen bir erkek hiç bir şeyi dert etmez ve bir süre sonra romantikliği ile kalbini kazansa bile vurdum duymaz halleri ile seni delirtir.
Neden güldün?
Yoksa yaşadın mı bu durumu 😂😅🤣🤣
Haaa tamam gamsız biri olmuş hayatında 😂🤣😅🤣🤣
Sizler erkekleri sectiginiz için oluyor. Sevene gonlunuz düşmüyor. Gönlümüzün düştüğü kisinin iyi olmasini bekliyorsunuz.
Sebebi bu. Nettt
Ben allahtan mal mülk istiyorum Allah bana mal insan yolluyor😀
Romantik değil de daha çok ormantik bulunuyor ahshd
Ajssh
Ben de sert olsun istiyorum ama abartmasın sgnkll Allah gönlüne göre versin 💖🥂
Elimizde kalmadı Abla yarın gelecek. Sen ne kadar istersin sayı ver ona göre getirelim 🤣
Tamam hallederiz sen yarın yine uğra 🤣
Bu zamanda çok şey evet bir de sadakat istiyorsan ohoo çok çok şey 😅😄
Benimki hem romantik olsun hemde odun olsun 😂
İkisinin ortası sjs
Bulalım sana bir tane romantik, seninle ilgilenen sevgili. ♥️🌹♥️
😂😂
sen romantik hiç aramadın ki, evli biliyom ben seni.
Arayan illaki bulur. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın de devam et bakalım 😂
Pek romantik değilim ormantik olmazmı ya benim sin ya kara toprağın 😂
Kardeşi ablası falan olursa onu da bana yapalım
Keşke istediğimiz hemen olsaydı şimdiye ne romantik anlarım olmuştu 🥲
Hep aynı şeyi istiyoruz balımda beklicen sıra çok randevu bile vermiyorlar hep ileri tarihe😂😂😂
Çokta tatlı gülerde ahhh hurma gözlüm 😂😂😂😂🥰🤗🤗🤗
Teşekkürler canısı😘
Her şey tamam bir romantiklik kaldı Nefes alması yetmiyor artık
Romantik olan varda romantik olanlara siz yüz veriyorsunuz magandalara maçolara kadın ruhundan anlamayanlara yüz verip sevgili oluyorsunuz
Beğeni için teşekkürler
Bulursun inşallah belki de çok yakınındadır
Belki de her gün görüyordur seni her gün bakıyordur Belki de sana kimbilir
Romantik oluyorsun bana sulaniyon deyip ha bire igreti edici seyler soyluyorlar kücuk satasiyorsun hakaret asagilama ile karsilasiyorsun seni ezemeyecegi halde ezdigini zannediyor bide
Bu devirde çok şey olmalı galiba abla 😂
Ben bir tane buldum kiii🫠
Nerde 😂
Yanımda 😅 çok şükür 🧿
Maşallah Allah mesut etsin 😅
Her kiz ilgi ister sevgi ister şefkat ister hele romantik erkek kadini gerçekten mutlu eder hele bide ufak tefek jestler yapiyorsa
Sadece romantik yok efenim elimizde romantik ve duygusal mevcut uyar mı? 😀
Yıllardır aynı soruyu soruyorum. Bizde neden şans yok
Herkese romantik olunmaz sanıyorlar benden iyisi yok ve bunu kolay kandırabilir elde edebilirim haketmeleri lazım evvela 👋👋
Abi romantik adam çok da kıymet bilinmiyor o kadar romantik bir adamım olmama rağmen hiçbir zaman değerim bilinmedi Bence ben öyle düşünüyorum Ben durumun açık olma çabasına düşmüyorum artık
Hani nerde ne zaman 😂 oruç seni senden almış herhaldem 😂
Aman dikkat et kendine esmerrrrrrr 😂
☺️☺️
Ben romantizm sevmem sevsin yeter ama o da yok
Ben de semihe arıyom bulursan haber et 😂
@Semih6934 😂😂😂yaaa kardeş yapma bee
@Semih6934 var var Faruk umudunu kaybetme 😂😹🤦
@Semih6934 😂😂😂
@Semih6934 😂😂 ablacım bu işe ben el attım bulurum merak etme yawrucim sen 😂
@27esmerim Benim aklımda biri var o da olmazsa artık 😂 Sağol abla 😂
@Semih6934 kimmiş kimmiş 😂 bende bilmek istiyorum
@27esmerim Reelde uzaklarda biri ama gitmeyi bekliyorum konuşmak için 😂😂
@Semih6934 hadi bakalım hayırlısı 😂
@27esmerim İnşallah abla sağol 😂🌺
@Semih6934 rica ederim 🤗
yumoş bul o zaman knka ne deyim :D ormantik olsakda iyiyixzdir
valla bende ormantığım ama o kadarda kotu değiliz diye dusunuyorum gunahımızı ama bea
allah affetsin sen gene allah korkusu olanı iste :)
Denk gelmek zor tabiii. Peki sen ne kadar romantiksin
Romantik erkek mi o ne 🙂 bizi bulmaz öyleleri arkadaş
Algıda seçiciliğin neden romantik erkeği bulamadığını açıklıyor aslında
Ormantiklere gidin hep seçimleriniz kötü aslinda varız biz.
Genelde romantik istiyenleri hep kötü insanlar denk gelir
Bize gelmedi sana nasıl gelecek 🫣
(Şaka yapıyorum şaka hemen saldırma bana 😂)
Bende romantik bir kız arkadaş istiyorum ama, yok romantik kızlarında nesilleri tükendi
Abazalar yorumlara doluşur şimdi.
Neyse sorunun cevabına gelecek olursam gayet makul bir istek.
İçimdekini dökmüşsün ablam 😅❤️❤️
🥰🥰😅😅👻😹
Bu zamanda çok şey tabi kiii
Hem beyni hem de romantik olsun
Romantiklerin nesli tükenmek üzere
😂😂
Çok şey istemiyorsun olur inşallah hayırlısıyla..
Çok zor değil zor olan adam gibi adam bulmak
İnşallah buluruz djjfjf
Bizimkiler maço olmaya meraklı
Çünkü bizim kadınlar maço seviyo 🤣
@AfiliYlnzlık Ben sevmiyorum. Romantik olsun benim olsun.
Geneli söylüyorum romantik erkek pek sevilmez ki bende değilim valla. Ama hemcinsleriniz gerçekten maço seviyo 🤣
@AfiliYlnzlık Maço erkeklerin korumacı, sahiplenici olduğunu düşündükleri için bayılıyorlar.
Evet çoğu o kafada valla, ben romantik değilim ama öyle maço takılan keko kanka tiplerden de değilim,😀 sadece böyle sürekli bi romantiklik sürpriz yapma olayını nedense sevmiyorum hani bana yapılsa onu da istemiyorum.
@AfiliYlnzlık Sürprizler çok güzel bence. Hem yapmasını hem yapılmasını çok severim. Sen dengede tutmayı seviyorsun sanırım. Öylesi de iyi.
Evet hiç yapmam değil ama özel günleri sevmiyorum mesela ben nefret ediyorum. Sevgililer günü mesela hediye alacağın belli böyle bi samimiyetsiz geliyor bana, hediye alcaksam ben özel günde değil de normal sıradan bi günde almak isterim. Bu yüzden kadınların hoşlanacağı bi tip değilim kadınlar özel günlere çok önem verir çünkü ben ise tam tersi, mesela doğum günümün kutlanmasını hiç istemem 😂
@AfiliYlnzlık Yine de sevgililer gününde insan bekliyor bir çiçek. E sen de hem sıradan günlerde alırsın hem özel günlerde aaaa. Doğum günleri yorucu oluyor o yüzden haklısın ama çok değer verdiğin bir insanla yalnız başına kutlamak ayrı zevk veriyor hocam, denensin.
Hem özel günler hwm normal gün hediye olayı bana fazla işte. İşi gücü bırakıp sadece ona odaklı hayat yaşamak bu kafada hep o olacak ne yapsam ne etsem falan benlik değil 😀
Of aynen ya sen de benm gibisn haha
Haram haramm 😀
Gazeteye ılan verılebılır🤣
Yani zor bu devirde : ) seni bulur umarımm
Görmüyorsun ki gözünün önündekini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?