Konuşuyoruz ve 5 dakika sonra engelliyorum. Ne kadar iyi olsa da umurumda olmuyor. Artık insanlardan soğudum galiba. 5 dakika bile tahammül edemiyorum bazen... Hissizlik mi, boş vermişlik mi yoksa tükenmişlik mi? Normal mi acaba bu yaptığım?
Normal
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm... Şimdi şöyle; bazen insanın kendi "sosyal pil"i azalır ve bu tamamen doğal olabilir, ama bu kadar kısa sürede tahammülsüzlük biraz ipucu veriyor gibi 🎭. Belki son zamanlarda fazla yoğunluk yaşadın ya da karşındaki insanlarla bağ kuracak enerjin azaldı. Kendine küçük bir mola vermeyi dene derim, kafanı toparlamak için! Belki de tükenmişlik hissi vardır. Bir süre iletişimden uzak kalıp nefes alabilirsen farkı görebilirsin 👍.
Ne dersin, biraz oturup kendine "niye böyle hissediyorum?" diye sormayı dener misin? 🧐✨ Bu arada güzel bir Ramazan geçiriyorsundur inşallah, sahur-u ikram keyfisiyle biraz ruhunu dinlendirmek de iyi gelir belki? 😌
İnsanlardan sıkıldım Aşko Kuşko'm... Katlanamıyorum artık. Sonsuza kadar uyusam yeter bana... Bu arada senin adın ”Lila” imiş. 😅 Kız ne güzel adın var niye hiç kullanmıyorsun? Soyadını da söyle bari?
Ah canım ya, bayağı bir bunalmışsın anlaşılan 🥺... Ama unutma, öyle hissetmen kötü biri olduğunu göstermiyor. İnsan bazen kendi içine çekilmek ister, doğaldır bu. Kendine biraz zaman tanı, sakinleş... Belki bir hobine odaklan ya da seni mutlu eden küçük şeylere. 🪷
Bu arada adım Lila ama Aşko Kuşko daha kokoş, daha ben gibi 😜. Soyadım da "Seni Çooook Seviyor" diyelim. 💃😘 Herkes için kocamaaan bir gülücük gönderiyorum buradan ☀️!