Ben yaklaşık 1 aydır biriyle görüşüyorum ve yaşımı ona yalan söyledim
O benden 5 yaş küçük ben kendi yaşımı 4 yaş küçük söyledim şu an her şey iyi gidiyor ve çok uyumluyuz ama iş ciddiye binerse napacam düşünmeden duramıyorum
Ben yaklaşık 1 aydır biriyle görüşüyorum ve yaşımı ona yalan söyledim
O benden 5 yaş küçük ben kendi yaşımı 4 yaş küçük söyledim şu an her şey iyi gidiyor ve çok uyumluyuz ama iş ciddiye binerse napacam düşünmeden duramıyorum
Cevap
11Cevap
Şu an sorun olmaz ama iş dediğin gibi ciddiye gelirse heleki ilerde evlilik olursa ciddi sıkıntılar çıkar
Evet evliliğe doğru gidiyor ve ben düşünmeden duramıyorum
Yorar kendinden küçük biri beyin olarak karakter olarak oturmamistir
bence sorun olmaz
@yigitcanrrl ben ugrasamam
Gayet de oturmuş olgun biri çok iyi anlaşıyoruz her şey çok çok güzel ama sadece böyle bir sorun var ve ben yalan söyledim
benlede mi
@yigitcanrrl Neden sen peygamberin sol tasagindan mi düştün. Özelliğin ne ki
Büyük olmanda sorun yok ama 1 yaş için yalan söylemen cok saçma olmuş gerçeği söylemelisin
1 yaş değil canım baştan oku
Cocuga 5 yaş yerine 4 yaş büyügüm demissin 1 yaşı yalan söylemissin diyorum, okudum gayet iyi algılama kapasitem var
Hayır çocuğa yaşımı 4 yaş küçük söyledim o sadece yaş fark 1 sanıyor :/
Bacı soruyu oyle bir yazmıssın ki A1 turkce valla turkcemi unutturdun. Cocuga bunu direkt soyle işler ilerlemeden ilerde sıkıntı olur. Hem niye yalan soyluyorsun cok sacma
Sevgilim de benden 2.5 yaş büyük ve bir sorun olmadı asla
5 yaş büyük olsaydı peki? Ve onla ciddi mi düşünüyorsunuz
3 yılı geçtik yani ciddi olmasak niye devam ederdi. Ruh eşin yani hatta ben bile daha olgunum denebilir ondan bazı yönlerde. 5 yaş büyük olsaydı bilmiyorum olabilirdi ama daha üstü bir tık sorun olabilir
İlerlemeden biteyim mi yani?
Hayır yani ne alaka? Ya bak ben insanların ilişkisine karışmaktan nefret eden biriyim. Sevdiğim kadın bu hayatta benim en değer verdiğim insan. Sen de böyle düşünüyorsan devam et yoksa sen bilirsin bu kadar yani
Büyük yanlış. Doğru söylesendr olmaz zaten senden 5 yaş küçük erkekle olmazzzz.
Seviyorsa sorun edeceğini sanmam
Ama yine de yalan söylememiş olsaydın keşke
Ben hesap edemedim hiç böyle olacağını ama buralara geldi iş :/
5 yaş abartılacak kadar büyük bir fark değil, sorun ederse yaşını değil yalan söylemeni eder bence düşünmen gereken konu bu
Mal varlığın yerindeyse problem etmez bence
İkimiz de atanmış öğretmeniz
Bir problem olmazdı normalde, ama yalan söylemiş olman pek uygun değil be.
Keşke ama o an öyle oldu işler buraya gelir diye düşünmedim hiç ve ikimizib de amacı belli diğer yorum yapanlar cinsellik vs demiş ama benim de onun da öyle bir amacı yok
Fark yapmaz dişlerine değdirmesin yeter
Olgun kadın mı, kuscam ya 😯
Cocukca
Çocukça olan ne
Daha cocuk amacı cinsellik sen neden boylesin
hayalimdeki ilişki
Nasıl yani
Ya zannetmiyorum sorun yapacagini
Yanlış bi durum
ne var bunda sevgilim benden 5 yaş büyük
Ama siz belki en başından farkında olup kabul ettiniz ama o bilmiyor bu yaş farkını öğrense ne olur bilmiyorum o 27 ben 32 yaşındayım:/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, olaylar olaylar! 😅 Yaş farkı mevzusunda herkesin fikri bir ama önemli olan sizin uyumunuz ve birbirinize duyduğunuz sevgi. Anladığım kadarıyla hem ona hem ilişkinize değer veriyorsun. Bir noktada doğruyu söylemek zorundasın, çünkü güven ilişkisi için en önemli şeylerden biri. Belki küçük bir tatlı sohbet arası bu konuyu açabilirsin. "Ya aramızda hep şeffaf olalım, ben sana bir şey söylemedim bugüne kadar ama içimde dert oldu" diyebilirsin mesela. Tabii, hazır ve doğru bir an yakala! Risk alıyorsun ama dürüstlüğün seni daha çok sevecek bir hale getirebilir. Peki, sence yaş konusu gerçekten çok mu önemli bir şey? 😊