merhaba arkadaşlar. benim sevgilim çok odun nasıl ettiysem bir türlü romantiklik yaptıramadım öyle dedim olmuyo böyle dedim olmuyo ben anlamam bu işlerden diyo. nasıl sağlayabilirim biraz da olsa romantik olmasını :) ?
Cevabın nedir?
+1 yılkendisini marangoz sanan bir kız tiplemesi daha. ona göre birlikte olduğu erkek kusurlu, huyunda suyunda yamukluklar olan ama biraz müdahaleyle evinde bir köşeye yakışabilecek bir mobilyaya dönüştürülmesi mümkün bir kütüktür. başkasını, başkası olarak kabul etmek istemez bu kız. oysaki olduğu gibi kabullenilemeyen birinin sevilmesi de pek mümkün olmaz. insanlar yontulmuş kütüklere aşık olsaydılar, kuklacılar dünyanın en mutlu insanları olurdu. hayatı bu kadar pürüzsüz, bu kadar steril kurgulayan hanfendilerin bir ömür beyaz atlı prens arayıp, aslında olmadığı bir şekle sokmayı başardıkları adamlarla evlendikten sonra mutsuz olmaları da kaçınılmaz oluyor haliyle. bırakın kütük kütük kalsın yahu. neden kendinizi boşuna yıpratıyorsunuz? o yonttuğunuz kütükten mamul iskemleye oturduğunuzada çatır çatır kırılacak zaten. kendini tamamen başkasının dünyasına teslim eden biri er geç o dünyanın sınırlarında ufalanıp gider. boşuna yormayın o hünerli ellerinizi. kütüklük iyidir. en azından dayanıklıdır kırılmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
https://i.hizliresim.com/vmoVmm.jpg odunluk güzeldir :D
00 Yorumla
+1 yılAletlerimiz bunlar. Numara sirasina gore kullanabilirsin. Hic acima yavas yavas yont. Kolay gelsin :)
lh5.googleusercontent.com/.../Tmuypc3k4uX8-h2wpcV-j1cuCH59buB0QyLW6BXLWfJnNLbbNAb0NdjOrlg0GZXVLRdVyCdkga2MNOm0Jgc6WWDWoZ13ZE-Y1Grhb-bM7dBEYLOt6Qk_wJWll1_l5uIKKg=w380-h387-nc00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim yaaa benimde 3 senedir erkek arkadasim varr benimkide cok odun yaaa insan cok uzuluyo ama seviyorum napiyim:// ben kendim karar aldim bana nasil davranmasini istiyosam ona oyle davrancam mesela sık sık surpiz yapcam utanip o da yapar belki bide bunu deneyelim:DDD
05 Yorumla
Soran+1 yılben onu da denedim ya :D deim ki bari bu yapmıyo ben ona sürprizler yapayım nasılsa ben o zaman da mutlu olcam dedim. bu dedi ki uğraşma böyle şeylerle ne kadar çok seviyosun antin kuntin şeyleri dedi :D
Cevap sahibi+1 yılne kadar sinir bozucu yaaaaa of ben bu durumu kafama cok takiyorum insan cok uzuluyo :D
Soran+1 yılbende çok takıyorum ya :d hani önceden çok takmazdım da bizim de 2 yıl oldu bıktım usandım artık :D
Cevap sahibi+1 yılAynen bende oyle ya sanki yanima gelirken bes liralik gul alip gelmek cok zor arada sirada ya yani icinden gelmese bile mutlu olmam icin yapmak cok mu zor degilmi yok iste ben boyle sey gormedim yok yapimda yok yok soyle yok boyle sana deger verdigimi bu gulle ciceklemi anlican sen felan filan napcam bilmiyorum :D
Soran+1 yılaynen benimki de öyle :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
35Cevap
+1 yılbir insanın içinden romantik olmak gelmiyorsa ona zorla yaptıramazsın malesef. Eğer çok zorlamayla yapıyorsa içten içe gönülsüzdür. Bence zorlama ile olacak işler değil bu yüzden bu işler
04 Yorumla
Soran+1 yılya ben böyle şeylerin içinden gelmemesini sana verdiği değerle bir alakası var mı onu merak ediyorum aslında
- +1 yıl
aslında olabilir ama gerçekten seviyor romantik olamıyorda olabilir. Bunu en iyi sen anlarsın
Soran+1 yıldoğru. teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederimmmmmm. Her zaman 😁
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Umitsiz vaka asla yontulmaz kereste odun mese hepsini atese atacan sadece o ise yararlar. Oyle kabul edecen ya terk etcen secim senin kendini yorma degismez o tipler
01 Yorumla
+1 yılvalla ben yontamadım yani gidip ormandaki kütüğü nasıl adama çeviremiyorsan bizim odunlardan da bir b*k olmaz odun kütük geldi kalas gidicek :D
01 Yorumla
Soran+1 yılayy aynen :D
+1 yılyeri geldi mi sen beni değiştiremezsin demeyi biliyorsunuz ama, o odun haklı odun, değiştiremezsin :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. terk et veya çok arama, ilgi gösterme. bak nasıl odundan direkt kuzuya çeviriyon.
04 Yorumla
Soran+1 yılbakalım bir :)
+1 yılBende odunumda bu kadar değilim tim toplan @celibunbun @Julieeetttt @herkestenfarklı6 @Sametiedi @nediyonamua @Redrookie @paytakk @bonjourrr baltalarini kapin yontucaz enisteyi :)
011 Yorumla
Soran+1 yılayy çok güldüm ya :D :D
- +1 yıl
Ben senin hediyen olan elektrikli testereyi getirdim reis :D
- +1 yıl
Ben hic dahil olmuyum odunun alası benim cunku:)
- +1 yıl
@Julieeetttt aferin hep bole ol @Sametiedi sen sandalye yapicaksin enisteden cok kalirsa benim yazliga cardak yapariz serin serin otururuz yine kardayim :)
- +1 yıl
Kontrolsüz güç güç değildir felsefesi mi yapıyorsun bana kanka.
- +1 yıl
Şimdi anladım :)
- +1 yıl
@celibunbun @Julieeetttt @herkestenfarklı6 @Sametiedi @nediyonamua @Redrookie @paytakk @bonjourrr ben gider sorumlu @Julieeetttt kalaslari ayirin yarin aldiririm ben :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. vericeksin tamirciye çırak olarak. az burnu sürtsün. sevgili öpmekmi levye öpmekmi o zaman kararını verir :))
00 Yorumla
+1 yılOdunlari yontmaya kalkarsan olmaz ama odunun senin icin yanmasini saglarsan olay bitmistir
02 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi...
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılOdun birinden ne beklersin. Oduncuya yontulmaya bırak yeni odunlara yelken aç. Seni hal ve hareketleriyle heyecanlandıran ve manevi huzur veren birini bulursan sakın bırakma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Önce marangozun yanına çırak olarak girmen lazım. O sana öğretir odun yontma sanatını.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok komiksiniz
+1 yılOdun biriyle beraber olmasaydın. Kimseden değişmesini istemeye hakkın yok bayan. Sorunu kendinde ara.
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim istediğim kişiliği karakteri değişsin değil ki. arada beni mutlu etcek bir şeyler yapsın istiyorum sevgilisi olarak bunu istemem doğal değil mi
- +1 yıl
Doğal değil. O adamla çıkarken böyle olduğunu biliyorsundur. Belki adamın kişiliğinde ve karakterinde romantiklik yoktur, hediye işleriyle ilgilenmiyordur, ince düşünmüyordur. Yani böyle bir istekte bulunman saçmalık, ha dersen ilk başlarda romantikti sonradan böyle oldu o zaman bilemem ama ilk tanıdığında böyleyse ya bu durumuna alışacaksın ya da ayrılacaksın.
Boşuna demiyoruz ilişkiye başlarken iyi düşünün, romantik seviyorsan romantik birini bulun, maço seviyorsan maço birini bulun.
Soran+1 yılçok romantik olmasını beklemiyorum zaten bende sevmem vıcık vıcık ilişki. ilk başta böyle değildi ama insan bir süre sonra dediğim gibi sevdiği insandan bir şeyler yapmasını bekliyo ufak da olsa. her kız ister arada küçük sürprizler ve bunu sevgililerinden beklerler başkalarından değil. erkeğinde biraz düşünceli olması gerekir bence. kızlar erkekler gibi değil sonuçta ilgi alaka bekler en bekmemem diyeni bile.
- +1 yıl
Eee gene dediğim noktaya geldik. Çıkmayacaksın o zaman kardeşim, çıkmayacaksın. Kimseden değişmesini istemeye hakkın yok, kimseye odun demeye hakkın yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılromantik olan biri olunca da odun sevgili istenler var
08 Yorumla
Soran+1 yılher şeyin fazlası zarar ayarını bilmek gerekir çok da romantik olmasın :)
- +1 yıl
l*n bu nasıl bir şey ya sevdiğim kızı beni romantiğim diye istemiyo sen sevgilin romantik olsun istiyosun bir anlayamadım
Soran+1 yılama çok romantiksen vıcık vıcık bayarsın kızı
- +1 yıl
yooo çokta romantik değilim arada iltifat ettim dün onun adına soru açtım onu mutlu ettim sonuç olarak eski sevgilisiyle barışma kararı açtı
Soran+1 yılkızın sana karşı ilgisi yokmuş demek ki
- +1 yıl
bilemem artık zaten artık konuşmuyoz nedense beni suçlayıp duruyo devamlı birşeyde bir iyi ki varsın üzmem seni diyo ertesi gün çekip gidiyo anlayamadım ben bu kızı
Soran+1 yılboşver sen o kızı bence
- +1 yıl
başka kız da yok daha doğrusu ondan başka kimsem yoktu www.kizlarsoruyor.com/.../q2436951-sevdiginizin-sevgilinizin-dogum-gunlerini-kutluyor-musunuz buda ona açtığım sorydu
+1 yılKanka ben yontuluyorum o zavallım nası yontulsun bırak oyle kalsın ya:))))
00 Yorumla
+1 yıliçinde yoksa olmaz zorlama ile çok saçma sapan bir hal alır en iyisi doğal haline bırak
05 Yorumla
Soran+1 yılama içinde olmamak nasıl bir şeydir ya? insanın sevdiğini mutlu etmek içinden gelmez mi?
- +1 yıl
gelir de yöntemler farklıdır o yüzden
Soran+1 yıldoğru aslında
- +1 yıl
boşver sen olduğu gibi sev
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
alışkın değildir. aynen yola devam et. örn: ben... ben bile yontulduysam her türlü olur
03 Yorumla
Soran+1 yılyani alışkın değil aslında ama ne bileyim. ben bilmiyorum ki anlamam hiç öyle şeylerden nasıl yapılır hiç bilmem ki diyo. ama yine de içten gelen bişey değil mi? sen nasıl düzeldin :)
Soran+1 yılbenimkinde işlemedi o denedim :D
canısı olmaz doğulur romantik benim gibi aşk çoçuğu cemoyum ben yaa
00 Yorumlaodunu meşe odununla yağmur altında ıslaya ıslaya dövdünmü romantikleşir kanka garantili ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay konuşma bak g t korkusundan nasıl romantik oluyo
00 YorumlaNiye sevgili oldunuz?
12 Yorumla
Soran+1 yılsevgimizde bir sorun yok neden olmayalım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. odun senin odun dimi daha ney istiyon ;)
00 Yorumla
+1 yılO odun da sen fidan misin?
00 Yorumla
+1 yılErkeğin odunu makbuldur :))
02 Yorumla
Soran+1 yılfazlası da zarar ya :D
- +1 yıl
iyidir odun adam iyidir candır adamdır :D
+1 yılBuyur Bacım KS'nin En Odun Erkeği Benim!
04 Yorumla
Soran+1 yılsoruyorum o zaman sevdiğinin kızı mutlu etmek için hiç bişey yapmaz mısın yani neden yapmaz erkekler
- +1 yıl
Neler Yaptığımı Yazmama Gerek Yok İstersen Ulaş Bana Bir Kaçını Göstereyim Sonra Yaz Burada..
Soran+1 yılben neler yaptığınızla değil yapmadıklarınızla ilgilenirim daha çok. odunluk bana göre yapılmayan şeylerdir kaba davranmak vs değil
- +1 yıl
Yapmadığım Bir Şey Yok..
+1 yılAkşam akşam iyi güldüm.
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(36-45)+1 yılTehditle..:)) 6 yıldır anca yani..
08 Yorumla
Soran+1 yılne tehtidi :D
Cevap sahibi+1 yılGözlüklerini kırıp camlarıyla o iki küçük yuvarlağı oyarım :)))
Cevap sahibi+1 yılAdam diyor ki;ben kötüyüm, sana yaramam, odunum... Ama nazik olsam beni istemezsin, zoru seversin sen çünkü...
Soran+1 yıltehtit çok iyiymiş ya :d :D
Cevap sahibi+1 yılAhhhh ahhh hala odun ama en azından artık beni de kendine uydurdu.
Soran+1 yılbiz onlara uyuyoruz nedense onlar bize değil :D
Cevap sahibi+1 yılHaklı ama... Eğer o da diğerleri gibi ardımdan koşsaydı yüz vermezdim..
+1 yılyokluğunu belli et bak nasıl oluyor :D
013 Yorumla
Soran+1 yılediyorum da yine anca iki güzel laf söylüyo böyle iyi oluyo aramız o olana kadar :D yine de gidip bir hediye bir çiçek almışlığı yok söylüyorum da anlamıyo
- +1 yıl
arkadaş baya umutsuz vaka :D
Soran+1 yılbiraz öyle :)
- +1 yıl
biraz da şöyle bir durum var insanın içinde olacak böyle şeyler.
Soran+1 yılyaa peki içinde yoksa nbu sevmediği anlamına gelmez dmi? yani insan sevdiğini mutlu etmek istemez mi ki
- +1 yıl
işte ben de orada şey ettim insan sevdiğine elbet küçük sürprizler yapar
Soran+1 yılmesela biz yakın ama farklı şehirlerdeyiz. bu sürpriz olarak arada çıkıp çıkıp geliyo sürpriz diyo. kendim geldim işte hediyeyi sürprizi napcaksın diyo
- +1 yıl
cimri mi la yoksa enişte :D
Soran+1 yılhiç değil ya hemde :D
- +1 yıl
yok ben bu çocuğu çözemedim asda :D
Soran+1 yılben bile çözemedim :D
- +1 yıl
umarım en kısa zamanda yontar sın asda :D
Soran+1 yılumuyorum :d
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tatlım odunların üstesinden anca testere gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğruya doğru :D
+1 yılhmmm onu mobilya tornasına bağlamalısın :)
00 Yorumlazımparayla dahi iflah olunamaz bir vak'a daha..
00 Yorumla
+1 yılBiz değişmeyizz !! :Dd Beceremeyiz. :D
00 YorumlaOnlar dogustan odun
Yontulamaz00 Yorumlaadamın neine aşık oldunuz peki?
02 Yorumla- +1 yıl
Odunluguna iste ilerde yatak odasi takimi olur hayaline :)
+1 yılyontsan da koca bir pinokyo oluşur.
02 Yorumla- +1 yıl
Kontrol edemicegim demedi amac o zaten ;)
- +1 yıl
Yok hacim karsindaki kadin illaki ipi eline almak isticek diyorum :)
Olamiyorlar malesef :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. odunlar yontulmaz, sadece tıraşlanır :)
00 Yorumlabazı odunlar yontulmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yıldayak yersın otur oturduun yerde
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ya :D
- +1 yıl
dövmedıgı her gunu hedıye olarak dusun sen
boşver bee öyle sev gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle seviyorum da kızlar arada da olsa istiyo kendini özel hissetmek
Soran+1 yılçok az ya. insan bir gün bir içinden gelerek çiçek alır ne biim. özel günlerde de hediye falan yok bunda :D
Soran+1 yılha ha :D
odun yontma makinesi ile
10 Yorumla
+1 yılmarongoz olan tecrubeli ablalara danış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlamıosa bırak bn bıraktım ayıyı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöster ama elletme kesin sonuc
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTornaya ver :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ha ne menemse :D
+1 yılYak onu !
00 Yorumla
+1 yılNe yapsan boş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrendeyle
00 Yorumlazor yontulur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılah ah dmi :D
sula sende.