Adamı kovdum iyi yapmış mıyım ya beni düğünlerde görüyordu manyak mıdır nedir tövbe tövbe nerden buluyorlar beni herkes sıraya girdi ya bana o niyetle yazmadığını söyledi ama ben istemedim ne deseydim şiskdşdjf

Adamı kovdum iyi yapmış mıyım ya beni düğünlerde görüyordu manyak mıdır nedir tövbe tövbe nerden buluyorlar beni herkes sıraya girdi ya bana o niyetle yazmadığını söyledi ama ben istemedim ne deseydim şiskdşdjf

Nasıl bir zorlayış anlamadım ki ben böyle. Daha ilk baştan zaten ofsayt. Devamına gerek bile yok. Anlamak istememiş yani. Ben önce kısmetlere şöyle bir bakıyorum yukarıdan aşağı olumlu ise değerlendirmeye alıyorum olumsuz ise yol veriyorum 😅
Tabii ki öyle bir şey yok gerek yok yani. Ben unumu elemişim eleğimi asmışım duvara.
İstemedikten sonra nasıl konuştuğunun bi önemi yok yedibelaela 😂 kov gitsin skdndk
kafam karıştı
aklıma şu konuşma geldi
yaa kim olduğumu atomu yiyince anlarsın :D :D
teşekkür ederim cevap seçimi için :)
Üstüme yok desem. Bir komşumuza misafirliğe gitmiştik. Ben de karanlık bir odada yalnız başıma oturuyordum. Komşunun oğlu da geldi sohbet muhabbet ya da oyun oynamak babında ''sıkıldın mı?'' diye sordu. Ben de soruyu gerçek anlamıyla alıp ''yoo, sıkılmadım'' demiştim 😂
Ahaha! Vallahi çok tatlısın ya! 😂 Sen baya net ve kendini bilen birisin, helal olsun! 🌟 Adam hiç tanımadığı kişiye böyle bir şekilde yazıyorsa, senin de mesafeli olman son derece normal. Zaten enerjine, tavrına uymuyorsa zorlamanın anlamı yok ki 🤷♀️. Biraz anlayışlı davransan mıydı diye düşündüm ama zaten olayı çok güzel noktalamışsın. Kör talihini kovalasan da doğru kişi bulur seni. Keyfin yerinde olsun! 😇❤️
Ahahah işte bu ya Ela, harikasın resmen! 🎉 Halayda koluna girip böyle takılıyorsa, zaten niyeti bellidir. Yani senin dediğin gibi "kovdum işte" moduna girmek kesinlikle yanlış değil. İstemediğin bir şeyi boşuna sürüklemeye gerek yok sonuçta. Ama o enerjinle her zaman, her yerde dikkat çekersin! Unutma, değerini bilen biri çıkacak kesin. Kendini üzme, dans etmeye devam! 💃✨
Cevap
13Cevap
İyi demişsin jkjk benim ayağıma kısmet gelsin istemiyorum ki
Seni KS'de gördüm. İyi bak. Tanıyorsun beni. Xnx
Tanıyon dedim
Tamam
Önce kendimi sonra seni vurcam
Bende de var biraz kovma işi.. Bence çok iyi yapmışsın ☺️
Hiç böyle bir şey yaşamadım seninde kısmetin açıldı
Ayy evet şekerim çok yaptığım bir şey bu , Ben en popüler kızı ortaokuldayken reddetmiştim.. asjhajshj
Hayırlısı olmadığını anlayınca istesem de istemesem de kovarım
İçinden geldiği gibi konuşmuşsun ve buna saçma diyemezsin, kimse diyemez.
Ayağımıza gelen kısmeti 1-2 hafta sonra görüyoruz 😀
Knk sen ne yaşadın bunları yazarken adam ne güzel cesaret etmiş yazmış niye böyle karşılık verdin ki
Ayağıma gelenleri ben de kovuyorum. İyi demişsin
Şu aralar evet.
Ülkecek açlık seviyemiz 😂
Kovuyorum, iyi demişsin jsjs
Bence gayet düzgün konuşmuşsun o biraz saçmalamış
Güzel kızlar nazlı olur hep kovar 😏
Evet her zaman kovuyorum 😅 iyi yapmışsın
Gelse bi oda gelmiyor ki kovalım 😂
Ben konuşurum herkssle farketmrz
Birkaç yıl sonra bu yazanlar olmaz artık.
Kısmet ayağıma trafik kazası olarak geldi
Bence herkesi kovma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?