Sinemada sevgililer arası elleşmek normal mi sinemaya gidince
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
O nasıl bir şey ya, nasil bir kültür ya da görmemişlik , öyle insanların seviyesine düşmeyin
2 aylık bir ilişkim var el ele bile tutuşmadık sinemaya gidelim diye tutturdu sinemaya gidince sürekli elledi dokundu normal mi
Ondan uzak dur abim ne olur, bunkadar basit insanlarla olmayın, bir kültür seviyesi yaşam kalitesi olsun ya , demek eve falan gitsen başına gelmeyen de kalmayacak
Tek yaşıyorum ailem başka şehirde 1 kez evime geldi bir eşyamı kaybettim gidelim bakalım dedi eve gittik 20 dakika felan durduk çıktık şimdi eve geleceğim diyor bir kaç kez söyledi bunu kahve içeceğim diyor senin yapmanı istiyorum diyor
Sen şimdi hemen şu anda direk onu engelliyorsun, hemde simdi hemen, engelle haber ver bana da
Hayır yakınlaşmadı zaten 6 kez buluştuk elimi bile tutturmadım sarılmadık hiç bir şey yaşamamıştık 2 kezdir iyi bir şekilde buluşuyoruz sevgili gibi el ele tutuşuyoruz yanaktan öpüşüyoruz darılıyoruz 2 seferdir elliyor 2 buluşmadır
Sen bir ruh hastasiyla berabersin, umarım geç olmadan anlarsın bunu
Şimdi yazdım bana öyle yaptığın seni benden soğuttu dedim sen iyi birisinsin fakat ama o yaptığın beni senden soğuttu dedim özürler diledi felan yapmayacağım yemin ederim dedi bir daha yapmıcam dedi benim amacım cinsellik olsa seninle şimdiye kadar konuşurmuydum dedi kolay mı öyle hemen silip atmak dedi bir kaç kez özür diledi yemin etti yapmayacak diye öyle bir şey aklımdan geçtiyse Allah belamı versin dedi
Engelledim
En doğrusunu yaptin, ileride daha çok acı cekecekdin, şimdi burdan dönmek senin icjn daha mantıklı, şimdi ki acıya razı ol
Ben istemiyorum zorlama dedim soğudum senden dedim bir kaç kez özür edilesi birdahaki yapmayacağım söz felan dedi bir kaç kez özür diledi bende istemiyorum dedim hakkımı helal etmiyorum sana dedi sen istersen et istersen etme dedi
Karakter yoksunu pislik, hala manupule edecem derdinde, vicdan yaptıracak sana. Sen neden yalnızsın, iş için mi ailenden ayrısın okul için mi
Sinemaya gitmek denmez elleşmek için sinemaya gitmek denir
2 aylık bir ilişkim var el ele bile tutuşmadık sinemaya gidelim diye tutturdu sinemaya gidince sürekli elledi dokundu normal mi
Rahatsız mı oldun
İstemedim sinirli bir şekilde kızdım ona oda tamam dedi elini çekti telefonla oynadı sonra ben sarıldım ona elini çek dokunma dedi bende sarıldım tekrar oda bana sarıldı dokunmalarına devam etti
Genelde o amaçla gidiyorduk yalan yok. Yani çıkışta filmin konusunu sorsalar bilmezdim.
İstemedim sinirli bir şekilde kızdım ona oda tamam dedi elini çekti telefonla oynadı sonra ben sarıldım ona elini çek dokunma dedi bende sarıldım tekrar oda bana sarıldı dokunmalarına devam etti
Tek yaşıyorum ailem başka şehirde 1 kez evime geldi bir eşyamı kaybettim gidelim bakalım dedi eve gittik 20 dakika felan durduk çıktık şimdi eve geleceğim diyor bir kaç kez söyledi bunu kahve içeceğim diyor senin yapmanı istiyorum diyor
Valla onu sen tanıyorsun ben niyeti konusunda yorum yapamam.
Ailesi nin ilişkimizden haberi var annesi ilerde görüntülü konuştum benimde annemin kardeşlerimin haberi var annem ile mesajlaşıyor bazen bana instagramda story atmak istiyorum seninle diyor ben kabul etmiyorum erken daha atarız birbirimizi iyice tanıyalım diyorum
Para ne bılıyım yolucaksan mantıklı
İlk defami elletiyon niye şaşırdın
Normal yakın da yatağa da atmak isteyecek, yer ayarlıyamadiği için ilk şeyi sinemada yapmış devamı gelıcek
@Graa00 evet el ele bile tutuşmadık onunla 2 aydır aşmamada böyle yaptı
Sinemada aşamada yazılmış
O 20 dk durdun ya bir şey yapmaya calıştı mı yakınlaşma falan, amaç yatağa atmak sadece bugün sen yarın başka kadınlar olucak kabul ediyorsan sorun yok tabi
Hayır yakınlaşmadı zaten 6 kez buluştuk elimi bile tutturmadım sarılmadık hiç bir şey yaşamamıştık 2 kezdir iyi bir şekilde buluşuyoruz sevgili gibi el ele tutuşuyoruz yanaktan öpüşüyoruz darılıyoruz 2 seferdir elliyor 2 buluşmadır
Anlıyorum yakın da yatmak isteyecek ısrarcı olucak dikkat et zorla yapabılır de
Şimdi şöyle biz 2 aydır konuşuyoruz ama bana seninle cinsellik düşünüyorum demişti buluşmalarımızda 2 buluşmadır samimiyiz saldı kendini eve geldi işte 1 kez bir kaç kez söyledi gelecem diye ben istemiyorum dedim elliyor işte 2 buluşmadır ben temas bağımlısıyım diyor dudaklarıma bakıyor öpmek istiyorum dudaklarını diyor
Peki sen dıyorsun temas bağımlısıyım demesine bakma boş laf o
O bana temas bağımlısıyım diyor ama o 4 buluşmada hiç bir şekilde ne el ele nede sarıkarak temas ettik hiç bir şekilde temas etmedik birbirimize 2 buluşmadır samimiyim ona karşı elliyor dokunuyor ben istemiyorum diyorum o devam ediyor elini içime sokmuyor kıyafet üzerinden elliyor
Şimdi yazdım bana öyle yaptığın seni benden soğuttu dedim sen iyi birisinsin fakat ama o yaptığın beni senden soğuttu dedim özürler diledi felan yapmayacağım yemin ederim dedi bir daha yapmıcam dedi benim amacım cinsellik olsa seninle şimdiye kadar konuşurmuydum dedi kolay mı öyle hemen silip atmak dedi bir kaç kez özür diledi yemin etti yapmayacak diye öyle bir şey aklımdan geçtiyse Allah belamı versin dedi Engelledim
Bu sözler tanıdık geldı eskı konuştuğum kişi den muhtemelen tekrar ıstıycektı
Nası anlamadım
Elleşe elleşe kocanıza kalmıcak
Bacım ben bir erkek olarak şunu diyebilirim ben gelecekteki evleneceğim zaman böyle şeyleri geçmişte kaldı diye sineye çekmeeyeceğim sen birde sen böyle düşünen biriysen yanlış olduğunu sende biliyorsun ama burada günlük erkek kadın değiştiren tipler onlara göre de en doğruları onlar
Bana göre yanlış
Sizde daha çok elleşirsiniz
Nası yani
O yine yapar sende zayıf karşı koyarsın öyle öyle gider
Ne anlatıyorsun bacım banane bunlardan
Normal bir durum değil
Anormal bir durum insan sevdiği insanı öyle toplum içinde o duruma sokmaz.. her şeyin bir adabı üslubu vardır. Kiz orada küçük düşer seven insan bunu yapmaz..
İstemedim sinirli bir şekilde kızdım ona oda tamam dedi elini çekti telefonla oynadı sonra ben sarıldım ona elini çek dokunma dedi bende sarıldım tekrar oda bana sarıldı dokunmalarına devam etti Sinema kalabalık değildi 4 kişi vardı bizimle beraber arka tarafta oturuyorduk
Bilemiyorum bu gerçekten seven erkek işi değil. Sizin kendi takdiriniz ama tabiki hoş durum değil
Bunlar beni aşar zaten anlayışına ters şeyler ablası sizin kendi sorununuz. ben sadece olmasi gerekenin söyledim
Oluyor her zaman bunlar ilişki yaşayan bile var
2 aydır sevgili misin yani peki o an sen ne yaptın ve ayrıca sorum olacak gizlisin nasıl yapalım?
Sapık mısın? Dayı
Gizliye gel diyorsun
Ne alaka
Belli ak ne alaka olduğu
Hayır tabiki saçmalama dayı diyorsun bir de ne biliyorsun yaşımı😅
Kişiye göre normal ya da degıl değişir
Amacı buymuş o zaman zaten ama sen ne hıssettın bu durumda bu önemlı
Yani trıp atınca senınde canım istedı hanı mutlu oldun ya da olmayan alıştın
Önce ellesmeyle başlar sonra yatakta biter
Ellemeden bırakmaz karanlık
çsntanda el kremi ve selpak olsun 2 paket
normal. sen karşılık vermediysen selpak ve kreme gerek yok
sırılsıklam oldun yani. ama onun ağrısını hafifletmediğin için asabileşmiştir
boş ver git ak sapığı
Basitleşmeyin evde yapın
Normal değil kaşar olmayin
sınırların var mı
Evet ve güzel oluyor
Sen rahatsız oldun mu? Gizliden çıksam yazar misin
Hayır neden yazayım hayırdır
Caninmi çekti