erkeklerin şu ilk başta iyi davranıp daha sonra ilgisiz olmalarını nasıl engellerim?
erkeklerin taktikleri nelerdir?
her erkek taktik yapar mı yoksa düm düz sever mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Abi benim için bir kızı tavladıktan sonra çok normal geliyor. Her şey tavlayana kadar, ondan sonra benim için değeri olmuyor."
Diyen erkeklere denk gelmişsin sen. Ne yazık ki bazı erkekler için hayat böyle ya da kendileri böyle olduğuna inandıkları için öyle oluyor. Ama herkes tabi ki böyle değildir. Sen kendinde her zaman için kusur arama. Umarım mutlu olursun :))
Bence bu durumun temel nedeni su aslinda erkek once ilgi gosterip geri cekilir kadinin ilgisini hissetmek ister
Amac deger verildigini anlamaktir
ama benim ilgimi hissettikten sonra erkek bunu kullanıyor kendini çekiyor kenara ben mesaj atıyorum ben arıyorum bu sefer onun köpeyi olmuş oluyorum sonra aramayınca mesaj atmayınca suç benim oluyor ve bu her ilişkimde böyle ben bu durumdan kurtulmak istiyorum yardım edermisiniz
Su anki iliskinizde boyle iseniz uzak durucaksiniz umursamayacaksiniz onu
Umursama bir sure hic ustune dusmesini bekleyeceksiniz en iyi durum geri cekilmek
Rica ederim ama hemen yelkenleri suya indirmeyin ;)
Aslnda bir çeşit ego tatmini onlarin ki bazen kızlar da yapıyor. Yani kizlar genelde tum erkekler onlardan hoslansn isterler ama bunu anladklarinda da umursamazlar sadece içgüdüsel bisey. Sanrm bunu kastettin değil mi?
O zmn sen tamamen cekilceksin kendini bulunmaz hint kumasi sanmasn
ilgilenir, geri çekilir, tepkini ölçer. ilgileniyosan ve bir adım atmıyosa bekleme. ilgilenmişsen ve ilişkiyi rölantide tutuyosa yedeksin. bazılarını hakikaten ne oldum delisi yapıyor ilgi.
cıks, beş para etmez o. çok kaçak cümle "bana verdiğin değeri görürsün". hak ettiğin değeri görürsün diyip konuyu kapatırdım ben. kaldı ki o da sana verdiği değerden fazlasını hak etmez zaten.
yardım edilebilecek bir şey değil, elini gördü ise blöf yapamazsın :S
Cevap
11Cevap
ılk basta oldugunuz gıbı olmalısınız kısıyıde oyle degerlendırmelısınız degısen haller varsa sızde ona gore degısebılırsınız.. bu işlerde oynanmamalı.. akısına bırakılmalı
Anket seçeneklerinde soru olmamalıdır, seçenekler soru ile alakalı ve bir araştırmayı teşkil edtmelidir, bilginize.
Yaa bu şeye benziyor evlenmeden hergun opusmek sevısmek ısteyen kızların evlendıkten sonra BUGUN OLMAZ BAŞIM AĞRIYOR :D
Doğru adama aşık olacaksın. Seni kullanana değil...
Baştan doğru adamı seçecen. Yakayı kaptırmışsan artık nafile..
bunu sevgilinle konuş. sonuçta artık biribirininsiniz. oyunlara falan gerek yok. neyseniz o olmanız gerekiyor
her ilişkinde aynı sorunu yaşıyorsan, sevgili kritlerini gözden geçir öyleyse
Anketi anlayamadım ama neyse, bak her erkeğin kendine has avlanma taktiği vardır, en basitini söyleyeyim; kendine alıştırır sonra kaybolur
Ben taktik yapmam kızı direk severim ne naz felan yapicam ya, soğuk olucam kiza karsi
taktik maktik yok neysen o olacan bitti.
dediğinden bir şey anladıysam arap olayım zaten arabım zenci olayım
engelleyemezsin karakterinde varsa
Aliskanlik yapiyor zamanla ondan
Neden söyleyelim ki :D
Ula erkekler masum taktik falan yok ki bizde
Ya varsa. soyle ben de. yapayim
Bence o salaklik olur kiza umursamaz davranirsan kizda çeker gider baskasina kapilabilir..
Ne taktiği ya :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar