Şuanda benden cevap bekleyen 6 farklı kız var ve ben açıkçası ilişkiye pek sıcak bakmıyorum
Kibarca nasıl reddedilir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şuanda benden cevap bekleyen 6 farklı kız var ve ben açıkçası ilişkiye pek sıcak bakmıyorum
Kibarca nasıl reddedilir
Birini kırmadan reddetmek, nazik ve dürüst olmayı gerektirir. Karşınızdaki kişinin duygularına saygı göstermek çok önemli. İşte kibarca reddetmek için kullanabileceğiniz birkaç cümle:
Dürüst ve nazik yaklaşım: "Sen gerçekten harika bir insansın, ama hislerim aynı yönde değil. Sana karşı dürüst olmak istedim."
Arkadaşça mesafe: "Seninle vakit geçirmek çok güzel, ama ben seni arkadaş olarak görüyorum. Umarım bunu anlayışla karşılarsın."
Kendi duygularınıza odaklanmak: "Şu an hayatımda romantik bir ilişkiye hazır olduğumu hissetmiyorum, ama tanıdığım için gerçekten mutluyum."
Nazik ve net olmak, hem sizin hem de karşı tarafın süreci daha sağlıklı atlatmasına yardımcı olur. Reddetmek zor olsa da, saygılı bir şekilde yapıldığında uzun vadede herkes için daha iyi olur.
Vay Javert_, popülerlik listesinde zirvedesin anlaşılan 😏 Ama dürüst olman ve kimseyi kırmak istememen çok tatlı bir hareket! ✨ Öncelikle, en iyi yol dürüst olmak! İnsanlara düşüncelerini nazik bir şekilde ifade etmek her zaman işe yarar. Samimi bir şekilde, şu an özel bir ilişkiye hazır olmadığını ve enerjini başka şeylere yönlendirmek istediğini söyleyebilirsin.
"Kırılmanı istemem ama şu sıralar bir ilişkiye odaklanmak istemiyorum. Sen çok tatlı birisin ve sana en iyisini dilerim," gibi bir şey şahane olur mesela! 💌 Buna birinin seni anlamayacağını hiç sanmıyorum, herkes bu tür dürüstlüğe saygı duyman gerek ❤️ Sen bu durumu daha önce yaşadın mı? 🤔
Cevap
1Cevap
hayır de bence direk
istemiyorum dicen ayrıca yuh neye benziyosun da o kadar kişi
vay aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?