Ya herro ya merro demek en mantıklısı kas kas nereye kadar. Sence hangisi daha makul? Keyifli akşamlar.. 🥂🤘

Ya herro ya merro demek en mantıklısı kas kas nereye kadar. Sence hangisi daha makul? Keyifli akşamlar.. 🥂🤘
Bizim insanımız reddedilmeye gereğinden fazla anlam yüklüyor yani herkes herkesi sevmek, beğenmek zorunda değil peki bu beğenilmeyen, istenmeyen kişiden bir şey mi eksiltir hayır sadece karşıdandaki kişiye çeşitli sebeplerden ötürü hitap etmediğin anlamına gelir. Bu yüzden reddedilmek çok da korkulacak ve yas tutulacak bir şey değil.
Platonik takılmak için aynılarını söyleyemem mesela çünkü platonik olunan kişinin medeni hali bekarsa ve buna rağmen sessiz kalınıyorsa elindeki kabul görme olasılığı olan %50'yi çöpe atmış oluyor ve bütün ömür boyunca keşke en azından şansımı deneseydim diyerek bunu kendisine psikolojik bir takıntı haline getiriyor oysa belki de o kişiye açılsa birlikte olabilecekler veya belki de o insanı biraz tanıyınca kafasında kurduğu gibi birisi olmadığını anlayıp o hayal ettiği insan olmadığını çok daha kısa sürede öğrenecek ve kafasında ileriye ve geçmişe dönük bir pişmanlığı kalmayacak.
Bu nedenle hiç yaşamadım ama platonik olacağıma şansımı deneyip reddedilmeyi tercih ederim en azından sonrasında kafam rahat olur.
Platonik takılmak daha kötü. O da bir gün beni sever mi, her hareketinden anlam çıkarmak falan.. O yüzden açılıp reddedilirim en azından kafam da soru işareti olmaz. Elimden geleni de gönlümden geçeni de yaptım derim kenara çekilirim.
Ne olacaksa olsun be aayy yeter be diyerek 🤣
Aynen aynen 😂
Benim anlamadığım reddeden neden hala ilgi bekler ki?
Uzaktan seyreder vs
Benceee kesin açılmak daha mantıklı! Ya hislerin karşılıklıysa? Hayat kısa neticede, seviyorsan git konuş yani! Platonik takılmak insanı yavaş yavaş yıpratır. Her gün "Acaba?"larla dolu bir zihin işkencesi çekmek mi, yoksa bir kere cesaretle yüzleşip sonucu görmek mi? Reddedilmekten korkma, çünkü cesaret de bir özgürlük bence! 🦋 Sen ne düşünüyorsun, konuşmayı düşünüyor musun? 😏✨
Cevap
47Cevap
İkisi de mantıklı ya platonik daha acısız hayal dünyanda yaşıyorsun güzel ama biraz acı ama o riski alıp da tamam mı diyecek devam mı diyecek o da heyecan verici arada kaldım şu an ikisinide daha önce yaptığım için karar veremedim 😂
Reddedilmektense platonik takılırım daha iyi 😂
Ben tutamam içimde söylerim 😬ya herro ya merro😂
Platonik daha kötü. Açılıp red yemekte sıkıntı yok. En azından net.. 😏
Platonik takılmak Red yemek en azından bitirir
Platonik takılmak daha kötüdür insanı süründürür çünkü. bence söyleyip rahatlamak daha iyidir bunun için de cesareti toplamak gerekiyor ama karşıda ki biraz da imkansız aşksa insan çekiniyor başta maalesef. ya tamamen kaybedersem düşüncesi oluyor bu sefer de ama yine de ben olsam söylerdim açık açık.. Keyifli akşamlar.. 🥂🤟
Bir ömür, "keşke o gün açılsaydım" pişmanlığı ile mi yaşamak isterdin yoksa net bir cevap alıp yoluna bakmak mı? Karşına çıkacak başka kişiye de haksızlık etmiş olmayacak mısın? Hayatına odaklanmak yerine birisinde takılı kalmak ruh hastalığıdır.
Bence platonik takılmak daha zorlayıcı olabilir. Çünkü duygularımı içinde tutmak, her an bir şeyler olmasını beklemek, ama hiçbir şeyin değişmemesi gerçekten zor bir durum. Açılıp reddedilmek de acı verici olsa da en azından ne olduğunu bilirsin ve bir şekilde yoluna koyarsın. Ama platonik takılmak, belirsizlikle savaşmak demek ve bazen bu daha uzun süreli bir acı yaratabiliyor. Yani bence, ne olursa olsun, bir karar verilip harekete geçmek, belirsizliğe takılmaktan daha rahatlatıcı olabilir.
Pısırık gibi platonik takılacağıma, aslanlar gibi açılır red yerim daha iyi shdjdk
Benim vardı sevdigim ama açılmadım çünkü adim göremedim ve zor bi durum açıkçası karşıdan adım gormedikce açılmak mantıklı degil ben cabaladim ettim ama maalesef sevgili olamadik arkadaş bile olamadim ki degiliz hala sevgilisi var su anda
Platonik takılmak hastalık kişinin kendi dünyasında kendi duygularını bilip kendince bir şeyler ekmek bu çok tehlikeli karşı tarafa fazla duygu besleyip takıntı hale getirip gerçeği görmekten yoksun olup zarar verebilir
Platonik takılmak daha kötü. Çünkü platonik takılınca o kişi hakkında hayaller kuruyorsun ve kendini kandırıyorsun. Ama açılıp red yiyince o kişinin seni sevmediğini anlıyorsun ve onun hakkında hayel kurmuyorsun
Platonik takılmak daha kötü ya çünkü açılıp reddedildiğinde hiç değilse her şey netleşiyor. Acaba o da benden hoşlanıyor mu deyip onu düşünerek zamanı çürütme derdinden kurutuluyorsun. Onu unutup hayatına devam etmeye bakıyorsun.
Aslında platonik takılmak Bu açıdan güzel niye diyeceksin pişmanlık derdi yok olur olmaz derdi yok hani Ama şöyle bir şey de var en azından Belki de olma ihtimali de olabilir o yüzden her ihtimali değerlendirmek gerekiyor
Adam akıllı bir şekilde açılıp reddedilmeyi tercih ederim. Çünkü hayatımda net bir insanım ve karışıklığı gelemem. Gider aklı başında bir şekilde söylerim ama reddedilirsem de umursamam ve yoluma bakarım.
Bence belirsizlik insana daha çok acı veriyor. Reddedilme ihtimali olsa dahi söylemek daha iyi olur.
Platonik takılsan başkalarıyla olacak 🤦🏻♂️ bence açılıp red yemek daha mantıklı , yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman olmayı tercih ederim.
Platonik takılmak dipsiz kuyu gibidir, sonuca ulaşmayan her şey insanın ömrünü yer bitirir, açılıp reddedilmek daha iyi kesinlikle, en azından sonuç bellidir gider başkasını bulursun :)
Agaaa tam da bugün düşünüp ağladığım şey 🤧 Ben onu biraz daha görüyüm diye okulumu uzatmıştım ama o 6 Şubat depreminde ölüp/ölmediğimi bile merak etmedi
Birinden hoşlandığımda onun bana bir bakışı bile umut verebilir. Gereksiz umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağıma açılıp reddedilmeyi tercih ederim.
Platonik takılmak daha kötü bence, çünkü olmazsa bile ulan acaba olur mu diye umut edeceksin. Ama reddedildiğin zaman en azından içim rahatladı diyebilirsin
Platonik takılmak bana göre değil cesur insan severim ve öyle de davranırım. Reddedilmek o kadar kötü değil benim için
Hatanın da kalitelisini severim ben o yüzden açılıp reddedileceksin platonik platonik takılmak ne ilkokul çocukları gibi.
Platonik olmak kötüdür elbet.
Ne yapsa olmaz, olmuyor. Olmadığıni anladığı zaman belki vazgeçer. Ruh hastası dkdkdkd
Plaktonik, tektonik takılmak daha kötü 😄
Belki açılınca karşılıklı olacak her şey. Ne belli ha ne belli sjj
Eğer bir ışık alıyorsan soylemek gerekir ama hiç ışık yoksa kendini daha da düşürmenin gereği yok öyle uzaktan sev.
Hoşlanıyorsam açılırım ya. Ya bosa umut beslemem ya da istediğimi alırım böylesi daha mantıklı... Platonik olmakta neymiş...
Redd edilmek sırf bu ihtimal var diye adım bile atmıyorum.
Platonik takılmak kötü değil, en kötüsü platonik takılmak zaten.
Açılıp reddedilmek ve ardından platoniğe devam etmek 😁
Net olmayan her şey beni bunaltıyor. Net olsun temiz olsun
platonik çünkü düşünmek delirtir bilmek güçlendirir
Platonik takılmak daha kötü. Açılıp reddedilince kabullenir önüne bakarsın.
Açılıp reddedilmek reddettikten sonra soğurum büyük ihtimal
Reddedilmez daha kötü. Platonik takılmak bence oldukça güzel
Açılıp reddedilmek platonik olmak çok kötü bir durum
Açılmak daha mantıklı net cevap alırsın. Olumlu veya olumsuz
Platonik takılmak tabi, açılmak dünyanın sonu değil
Platonik bence kötü. Ben olsam açılırım ne olursa olsun
İkisi de kötü ama açılıp reddedilmek daha da kötü 🙁
Platonik ya. Şu an isteyipte beni reddecek bi erkekle tanısmadım.
İkisi de değil…. Sevdiğini söyleyen kaybeder…. Kasmakta saçma
Reddedilmek daha kötü
Platonik takılmak bence daha zor gibi
İkisi de. Karşılıklı sevmek ve sevilmek varken gerek yok platonige.
açılıp saçılmak , olmazsa tek takılmak daha iyidir
En kötü ne olabilir?
Red yersem ölüm mü var?
Bilmem dene de görelim 😂 helva yaparım arkandan sevaba
Bilemem kime açıldığına göre değişebilir ahsh en fazla uf git be s. lak şey falan diyebilir karşı taraf hele bide aşkoysa ıykk 🤢 aşk olsun helva yeriz işte senin vesilenle demiştim ben oysa 😏
Açılıp reddedilmek daha kötü :/ o bilmeden önce ne güzel kendi içimde tatlı tatlı yaşıyorum işte 😂
Platonik daha kötü, içinde kalır o kişi. Red de kafa rahat şansını denemiş oluyo
Açılmakmtabi ki ben açılmadığım için şu an bu haldeyim
Platonik takılmak tabi ki deeeee
Platonikte az üzülürsün
hiç biri kötü değil, seni değersiz kılmaz.
Platonik takılmak daha iyidir
Platonik takılmak daha kötü
Reddedilmek çok kötü plotonik takıl
Açılacak sın kanka öbür türlü enayilik net kız belki istiyor olur
Platonik takılmak..
platonik takılmak bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?