Sizce yanlış yaptığının farkına varıp döner mi?

2.5 sene beraberdik 1 senesi nişanlılık olarak geçti ayrılalı 3 ay oluyor çok kavgalar tartışmalar oldu son zamanlarımızda hata yanlışlarımın farkına vardım pişman oldum pişman olduğumun oda farkında bu arada bir buçuk aydır yazışıp konuşuyoruz bu süreçte kendimi affettirmeye çalışıyordum hep ama kendisini vazgeçilmez sandı kadınlar gününden bi gün önce buluşmuştuk gezdik ettik kadınlar güninde sürpriz olsun diye çiçeklerle gittim ama ters tepildim daha dün buluştuk buraya böyle gelmen iyi olmuyor falan gibisine söylendi daha öncede demişti bi kaç kere ama her şey affetmesi için yapıyordum neyse ters davrandı hep bana bi yandan ağlıyor ben giderken balkona çıktı arkamdan masum masum bakıyordu o günden sonra ben hiç yazmadım aramadım yarın ki gün kendisi yazdı çeyizleri almaya gel müsait olduğunda falan dedi ailemle de konuştum kesin bitti dedi bende kalsın dedim 2 gün sonra tekrar mesaj atıp aradı bu boşvermişliğin ne senin daha 2 gün önce ağlayıp sızlıyordun affet diye falan dedi bi başkasınımı buldun vs konuştu durdu ben hep ters cevaplar veriyorum ama onun bana yaptığı gibi sonra o gün balkonda içimden çok kez gitme kal dedim ama sesimi çıkaramadım dedi sana karşı çok savaş veriyorum içimde ama bişeyler engelliyor diyor işte 1 saate yakın konuştuk ettik en son kapatırken iyi ki inanmamışım sana 2 günde hemen boşladın beni şendekinin bi heves olduğunu gelip geçici olduğunu anladım bu geceden sonra her şeyi bitirdim falan dedi ama ben çok şey yaptım hep terslenince bu sefer ben terslemeye başladım yine beni suçlu buluyor işte ben erkek olsam vazgeçmem etmem diyor sen dışarılara çıkıp gezip tozuyorsun acımı bile yaşamıyorsun benim falan dedi sonra bi şekilde kapattık telefonu ne o yazıyor ne de ben sizce sonuç ne olur
Sizce yanlış yaptığının farkına varıp döner mi?