Herkesin kendince ilişkilere dair bir hayali, hedefi ve isteği var. Kimileri tensel kimileri ise sadece düşünsel doyum üzerine kurulu. Bazıları sosyal bir aktivite olarak kalırken, bazıları da romantik bir anı olarak yer ediyor zihinlerdeki köşede. Peki senin "sevgilim/eşim ile yapmak istediğim şeylerin liste başı hayali işte bu" dediğin o şey nedir?
Sevgilim/Eşim ile yapmak istediğim şeylerden biri de bu dediğin o liste başı hayal nedir?
Sevgilimle ya da eşimle yapmayı hayal ettiğim şeylerden biri, birlikte bir yolculuğa çıkmak ve yeni yerler keşfetmek. Ama sadece turistik yerler değil, gerçekten içinde huzur bulacağımız, ikimizin de sevdiği şeyleri yapabileceğimiz, basit ama anlamlı anlar geçirebileceğimiz yerler. Mesela, bir sahil kenarında sabah yürüyüşleri yapmak, orada birkaç gün kalıp sadece birbirimizle vakit geçirmek, teknoloji ve günlük hayattan uzaklaşarak, gerçekten birlikte zaman geçirmek… Bu tür anlar, ilişkiyi derinleştiren ve unutulmaz kılan şeyler. Aşkı sadece büyük anlarda değil, küçük, sıradan anlarda da yaşamak istiyorum.
Eğer bir gün sevgilim olursa sevgilimle en büyük hayalim birlikte bir yaz akşamı deniz kenarında yıldızların altında oturup hayatın anlamını hayallerimizi ve en derin korkularımızı paylaştığımız bir sohbet yapmak belki de el ele tutuşup birbirimize en sevdiklerimizle ilgili anılar anlatırken gülüp eğlendiğimiz gözlerimizin parlayarak birbirimizi daha iyi tanıdığımız o anı yaşamak. O an sadece kelimelerin değil, kalplerimizin de birleştiği ruhlarımızın mutluluktan dans ettiği bir zaman dilimi olacak ve bana gerçek aşkın sadece fiziksel değil aynı zamanda derin bir bağın nasıl oluşturulabileceğini bir kez daha hatırlatacak. İşte bu benim için hayallerin en güzeli filmlerdeki gibi oldu ama benimde hayalim böyle işte gerçek olamayacaklardan.🙃
Karavan hayatı çok güzel olsa gerek. Tabiiki de zorlukları vardır ama alışınca normal gelecektir bence. Betonerme evlerde tıkılıp kaldık, hiç bir yere hareket demez olduk. Artık sıkılmadık mı?
Elbette her şeyin kendince bir zorluğu var. Ama karavan hayatı son yıllarda çok daha cazip hale gelen bir şey. Bunun için gelişen bir sektör bile var. Bir ara bir fuara gitmiştim. Çok güzel ve iyi detaylara sahip karavanlar vardı. Tabi bazıları da eski bir otobüs veya minibüsü alıp, modifiye ederek hayallerindeki karavana dönüştürüyor.
Sevgilim ile yapmak istediğim liste başı hayal evlenmek, evlendikten sonra ise ikimizinde ortak noktası olan Karadeniz'e tatile gitmek olabilir sanırım. Aslında onunla aynı evde kalmak, vakit geçirmek bile çok büyük bir hayal benim için :D
Yayla evinde ömür geçirmek istiyom. Listemin başında yer alıyo. Yaylada kendi yaptığımız masanın başında, uçsuz bucaksız dünya manzarasını izlerken listenin baş maddesini buluruz birlikte.