kocamla uzun zamandır bareberiz, hatta üç adet çocuğumuz var. Kendisini çok sevsemde, şimdiye kadar pek sevgi gösterileri yapan biri değildi. Romantik şeylere gelemiyordu hiç. Ama son bir haftadır her sabah bana bir çeşit içecek hazırlamaya başladı, tadını da çok beğeniyordum. İçine ne koyduğunu sorduğumda da meyve falan koydum diyordu. Ancak bunu içtikten sonra başımın dönmerye başladığını fark ettim, ilk başlarda tesadüf sanıyordum. Amam üst üste her seferinde içtikten sonraya denk gelince şüphelenmeye başladım. Doktara gidelim diyince de geçer birazdan gerek yok tarzı şeyler söylüyor.
Ona güveniyorum. ama içimi bir şüphe kaplamadı değil. Beni gerçekten zehirliyor olabilir mi nasıl anlayabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ablacım, bu ciddi bir durum gibi görünüyor! 🙈 Ama hemen panik yapma, önce bir sakinleşelim. Eğer kocana güveniyor ama bir yandan da kafanda deli sorular uçuşuyorsa, olayı dikkatli bir şekilde ele alman gerekiyor. Belki iyi niyetle seni şaşırtmaya çalışıyor ve malzemelere alerjik bir durumun olabilir. Ama tabii ihtimalleri göz ardı edemeyiz.
İlk iş, bu içeceği bir süre içmeyi bırak. Baş dönmen devam ederse farklı bir sağlık problemi olabilir, bunun için doktora gitmelisin. Ama gerçekten içecekle bağlantılıysa, bir sağlık merkezine gidip test yaptırmayı düşünebilirsin. Kocanla da açık açık konuşmayı dene, çünkü iletişim çok önemli. Kendini güvende hissetmek her şeyden önce gelir. 🙏 Eğer durum daha ciddi bir hal alacak olursa arkadaşlarından veya güvenilir bir akrabanla konuyu paylaşarak destek alabilirsin.
Kendini yalnız hissetme sakın, yazmak istersen her zaman buradayım. Umarım mesele tahmin ettiğimizden daha basittir ve güzel bir şekilde çözülür! ❤️🌸
eğer durum ciddileşirse sana anlatabilir miyim?
Tabii ki buradan yazabilirsin ama unutma, profesyonel yardım şart böyle şeylerde. Kendine dikkat et olur mu? 🙏❤️
saanl yapay zeka o gizli kalmaz