Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Böyle bir şeye asla göz yumamam. Eğer biri, bile bile eşime yanaşmaya çalışıyorsa, önce onun karşısına dikilir ve net bir şekilde haddini bildiririm. Saygısızlığı hoş görecek biri değilim, hele ki hayatımdaki insana yönelikse. İlk seferde uyarırım ama hala devam ederse, olayın boyutu değişir. Benim yanımda böyle şeyler sökmez, kimse haddini aşamaz. Eşim de bu tarz durumlarda net durursa mesele zaten kapanır ama eğer dışarıdan biri sınır tanımıyorsa, ona kendi yöntemlerimle sınır çizmeyi öğretirim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılburada kişiye bagli bence. Yani ayartilan kisi erkek ya da kadin bu duruma yuz vermiyorsa hicbir sey yapamaz. Bir beyden hoslaniyordum. Ayartmak degil de kendimi begendirmeye, onunla olmaya calisiyordum. Evli degildi, sevgilisi yoktu. Ben yakin samimi davranmaya, sirinlikler yapmaya calisiyordum. Bir gun bana dedi ki sevgilim yok ama gönlümde biri var. Seni goruyorum, uzmekte istemem ama zerre dikkatimi cekmiyorsun. Ben gonlumdekini bekliyorum, nasipse onu istiyorum, sen dahil diger hicbir kadin ne sevgili olarak, ne evlenilecek kadin olarak, ne eglenilecek kadin olarak dikkatimi zerre cekmiyor, cekmiyorsun demisti.
En bastan soyleseydin kendimi bu kadar heder etmezdim. Sorun yok, belki o gonlundeki kizin sansina sahip olmak isterdim ama adam gibi bir adamdan hoslandigim icin kendimle gurur duydum. Seninle ben olmayiz ama seven sayan erkek seciyorum bunu gostermis oldun bana. Senin gibi erkeklerin hala var olmasi umudumu artirdi. Allah seni sevdigine kavustursun. En bastan soyleseydin bu kadar girisken davranmazdim dedim.
Bilmiyorum nasip olur mu? Ailem falan baska kiz olursa sans ver diyor. Sende biraz bunu denedim ama olmuyor, yapamiyorum kusura bakma demisti. Adami zerre etkileyemedim.
Iste tensel olsun, bu konularda olsun kisi yaninda oldugu ya da kalbinde oldugu kisiye sadik olmali. Yoksa istedigi kiz gelsin ayartmaya calissin. Bir erkegin kalbinde, aklinda ben varsam, karakterliyse, bana bir kadin olarak saygi duyuyorsa kendisinin cildiracagi bir seyi bana yapmaktan kaciniyorsa, bu duruma karsi set cekiyor, gelen kisilerle zerre muhattap olmuyorsa benim bir sey yapmama gerek yok.
Zaten acaba kizlara bakar mi, acaba bir kiz yesil isik yaksa, yanaşsa firsat bulsa benim ki yapar mi diye dusunuyorsam, bunun tedirginligini yasiyorsam orada yanlis bir seyler var.
Bir erkek ya da kadin sadakatliyse ne sunarsan sun, bunlara karsi koyar, gerekeni yapar, o kisiyle muhattap olmaz, gerekeni yapip bu davranislari, teklifleri puskurtur. Mesele bunu yapabilmek.
Eger kisi bunu yapiyorsa kadinin surekli tetikte olmasina gerek yok. Erkegin kavga cikarmasina, kiskanmasina gerek yok. Erkekte kadinda muhattap olacagi, etkilenecegi, bastan cikacagi tek kisi sectigi, sevgili oldugu ya da evlendigi kisi olmali
20 Yorumla
1 yılSaçını başını yolarım net.
Benim kocamla ne işi varmış, olmayan koca 😂🤭31 Yorumla- 1 yıl
olmayan koca 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılNet dalarım 😂 medeni bir adamım ben
218 Yorumla- 1 yıl
Belli belli
- 1 yıl
Sen naparsın 😂
- 1 yıl
Kemiklerini kırıp köpeklere yediririm.
- 1 yıl
🫠
- 1 yıl
Hahahah sen de aynısın 😂😂
- 1 yıl
Bu en yumuşak hâlim olur öyle düşün 😹
- 1 yıl
Sen de ne cevherler varmış 😂😂
- 1 yıl
Ohoo say say bitmez😹
- 1 yıl
Bir iki say sen 😂
- 1 yıl
Yani aşırı kıskancım bu bilinsin de.😹
- 1 yıl
Gerisi bilinmesin mi 😂😂
- 1 yıl
Bilinmesin.😹
- 1 yıl
Korkutuyorsun insanları 😂😂
- 1 yıl
Ben böyle bi gacıyım naparsın😹
- 1 yıl
Hahaha kabul ettik seni böyle 😂
- 1 yıl
Tamam 😹
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Rica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu durum tam bir YASAK AŞK senaryosu gibi! 😅 Ama ciddi düşününce işler karışık tabii. Öncelikle eşine olan güven çok önemli, bu yüzden onunla açık açık konuşmak en iyisi. Karşı taraf cüretkarlık yapacaksa, sınırlarını net bir şekilde çizmek gerekiyor. Ama bu süreçte sakin kalmak da çok önemli, yoksa drama kraliçesi gibi hissettirebilir. Ya sen böyle bir durumda ne yapardın Selinacım? 🤔❤
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok anlayışlı bi insanımdır. Ağzıyla g**ünün yerini değiştiririm:)
12 Yorumla- 1 yıl
Hahhahs
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılSinir olurum ama eşimin oradaki tepsisi önemli ağzın payını vermesi gereken kişi eşim ben değilim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılMadem asılmayı seviyor idam ederim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 267b cevap paylaştı.
u 1 yıldöverim direk ben
10 Yorumla
1 yılEşimin belinden tutup karşıdaki adama göz kırparım. Sonra eşimi bir bahaneyle başka yere gönderirim. Örneğin eyeliner'ın bozulmuş bi tuvalete gidip bak istersen derim. O gittikten sonra adama ağzını toplaması gerektiğini, aksi halde suratını dağıtacağımı kısık sesle söyleyip gülümserim. İkile, kaybol diyip kovarım.
14 Yorumla- 1 yıl
Eşime güvenmediğimden değil, özellikle benim önümde eşime sulanmaya çalışarak bana hakaret etmiş bulunduğu için böyle bir tepki veririm. Çukurova gibi geniş olmadığım için alkış tutup "yakışıyorsunuz" demem.
- 1 yıl
Çok medeni bir insansın 😹
- 1 yıl
Eşimin önünde zorunda kalmadıkça kavga etmem ya. Taciz durumu olmadıkça direkt kafa göz dalmam
- 1 yıl
Aynen doğrudur, ama ben aynı şeyi söyleyemicem.
Karşı cins bunu nasıl başarabilecek ki Ben eşimin yanındayken zaten bunu yapabiliyorsa benim eşim o fırsatı veriyorsa o gücü Benim eşim olamaz ama o fırsatı vermedi diye halde bu edepsizliği yapabiliyorsa o insanın başına gelecekleri ben bile hayal etmek istemiyorum
30 YorumlaEşim gereken cevabı verir. Kendimi basit birisi için düşürmem muhatap olup.
40 Yorumla
1 yılMuhatap olmam. Haa şu var eş dediğin kişi ona karşılık veriyorsa sorun... Susar ve kibarca giderim. Aradan çekilirim eskilerimle takılsın peynircim derim jfjjf
11 Yorumla- 1 yıl
Hahahs 🌸
Gizli Üye(36-45)1 yılBir tepki vermedim hatta umrumda olmadı. Beninle kik evlilik sözü vermişse bu kanunu durumda tüm uyması gereken namus kurallarına uymazsa başına gelecek tek şey onu. Arkasından diğer kadınlar gibi kuyusunu kazmak , parasını almak icap eder. Bir insan namusen düşerse kusura bakmasın ona bende vururum. ortalik mezesi olursan en yakının bile harcar umrumda olmaz
20 Yorumla
1 yılOnu herkesin içinde rezil ederim sonra da saçını başını yolarım hiç kimse benim erkeğime sarkamaz
21 Yorumla- 1 yıl
Yürü bee kim tutar👊🏻
1 yılTepkiyi eşim vermeli önce o sınırı bi çizmeli eşime dolanacak cesareti nereden aliyor onu sorgularım sonra kızla ayrı ilgilenir rezil ederim onu evli birine sulanmak ne ya valla hiç sakin kalamam g avator degilim
10 YorumlaEşim yok. Ama ilerde böyle bir durumla karşılaşsam, verdiğim tepki gerçekten çok büyük olurdu. O anki ruh halime göre de değiştirdi. Eşime kesinlikle güveniyorsam umursamazdım.
20 Yorumla
1 yılİnanın ki hiç bir şey yapmam
Beni seven bana ait olur
Giderse zaten benim değildir50 YorumlaÖyleleri ne yszıkki yaşamamış ya da adamına denk gelmemiş yapan birinin tşşk ları kestiler adam bir daha gözükmedi yapan kişilere ibret olsun 😂
10 Yorumla
1 yılGeçmişte bir kadının bana yakınlaşmaya çalıştığını hisseden partnerim, kadının elbisesinin arkasında ki bağı çözmüştü.. Kadınlar çok tehlikeli gerçekten..
10 Yorumla
1 yılBen karşı tarafa tepki vereceğimi zannetmiyorum
Eğer sevgilim veya eşim de ona yeşil ışık yakıyorsa işte burada sorun vardır
Ve ben durumu yanımda ki kişiyle konuşur bitiririm
Kimse kimseyi yoldan çıkaramaz tabi karşı tarafta dünden razıysa bu zaten yoldan çıkarma olmaz ikisi de bozuk bir yolda yol alıyor olurlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s 1 yılAyartmak değil de yürüyen olunca ikimiz de gülüp geçiyoruz. Eşimin tepkisine göre değişir tavrım ama bana sadakat borcu olan kişi eşimdir, kıza bi şey demem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Yapacaklarımı hayal edemiyorum tanrı ilgilensin onunla ben ilgilenirsem daha çok can yakabilirim
20 Yorumla
1 yılSaclarini bizaat elleerrimleee sıfıra vururummmm 😊😊 kimmm bu çılgın benim kocama bakacakmış?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğime güvenirim ama canım sıkılacağına ayartma ihtimalini düşüncesi olanın canını sıkarım eşime yakınlık gösterdiğimde karşılığını gördüğümde karşımdaki insanın bürüdüğü durumdan keyif duyarım kimin erkeği olduğunu görmesi yeterlidir...
10 Yorumla
1 yılEşimin Attack on Titan' daki famale titan' a dönüşmesini izlerim ve olayları keyifle izlerim 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir tepki vermem eşimin tepkilerini izlerim. Beni ne kadar sevdiğini ve el üstünde tuttuğunu göstersin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHe heyyyttt
https://www.youtube.com/embed/lkOhfc2Oxtw10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce gider insan gibi konuşurum (!) Sonra devam ederse eşim yaparım onu😋
13 Yorumla- 1 yıl
yok canım ne kıskanması🙈👊🏻
Cevap sahibi1 yılTabii canımmm ne kıskancam 😜😄
- 1 yıl
😹😹
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşimin kafasını kırarım. Karşı cinste aklı varsa tıpış tıpış yoluna gider.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşim gerekeni yapar, evli birini ayartmaya çalışan paçozlarla işim olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılTutarım saçından en yakın tuvara vura vura gebertirim
10 Yorumla Ayartmaya çalışmakta kullandığı her argümanı eline veririm. eli ise elinide gö+üne sokarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kardeşim bir gelir misin derim köşeye çekerim güzelce uyarırım bam bam diye 😁
10 Yorumla
1 yıl🙂 tatlı dil ile uyarırım tabiki ne şiddeti hiç olur mu öyle şey
10 YorumlaPardon amacının ne yelloz ya da kara kız der Sacını yolarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılGözünün önünde eşimi öperim görsün sahibi kimmiş jlşşii
13 Yorumla- 1 yıl
Ahaha bu etkileyici fikir
- 1 yıl
@Güzelkardeşim90 teşekkürler shkk
- 1 yıl
Ama okkalı olmalı
1 yılTers ters bakarım önce baktım hala devam saçlar bi bakmışsın elimde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılBirinin lafı ile hareket ediyorsa benimle hiç olmamıştır.
Tepki vermemi gerektiren bir şey olmaz.11 Yorumla- 1 yıl
Bravo
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Eşim de buna müsade eden hareketler yapıyorsa ikisinide iyi hatırlamazdık derler ertesi gün ☠️☠️☠️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGayet olgunlukla karşılayıp Samatya acile kadar döve döve bırakırım canım, hiç lafı yapılır mı böyle şeylerin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOnu net şekilde lezbiyen yapardım sonra doğduğuna pişman ederdim ama öncesinde saçını başını yolardım bu konuda zerre toleransım yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
u 1 yılAklını alırım, varsa tabii
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl" Bir daha sakın deneme" derim kendilerine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçin işkencesi.
ölümcül darbelerle yaşamaya zorlamak
gibi birçok taktik uygularım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdımına cevap verip ya da sessiz kalıyorsa artık eski eşim olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFarklilik heyecan icin bu ani yasamak lazm😈
10 YorumlaSevgilimi gozlemlerim eger ayartiliyorsa ayrilirim ayartilmadigi halde zorlaniyorsa kizi paramparca ederim
10 Yorumla
1 yılEşimin karşılığını misliyle vereceğini düşünüyorum. ben yapacağım şey ise eşimin yanında gururla durmak olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAnasına selam söylerim
11 Yorumla- 1 yıl
Jsksjsksk
1 yılİşte bir sıkıntı yoksa karşı tarafın sonu iyi olmaz eşte Bir problem varsa o zaman herkes yoluna gider
10 YorumlaOnce esimin tutumuna davranislarina bakarim daha sonra geregi neyse yapilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılEşime gerçekleri anlatirim onun ağzina ssscar
119 Yorumla- 1 yıl
Çok sinirliyim bu gece he
- 1 yıl
Belli oluyor
Hayırdır neyin var iyi misin - 1 yıl
Çok iyiydim senin sorularina ayar oldum
Arada sen de kaynama 😂😂 - 1 yıl
Benimle ne alakası var ki, ben naptım🤨
- 1 yıl
Gicik sorular
Sen cansin sorularin cins - 1 yıl
Sorularım niye gıcık ki, normal aşk soruları işte.🙄
- 1 yıl
Senin bir suçun yok benim dengesizliğim azdı
- 1 yıl
Bir daha olmasın 😹
- 1 yıl
Ooo lafta çarpıtiyor
Emriniz olur hanımefendi - 1 yıl
Çarpıtırım tabi hak ettin beyefendi
- 1 yıl
Hak ettiysem hakkımı verceksin tabi
- 1 yıl
Sen hakedersen kaç tamam mi? 😈
- 1 yıl
Niye kaçıyo muşum jsksks
- 1 yıl
Ben uyarayim da 😂
Teşekkürler iyi kafa dağittik - 1 yıl
Tehdit edenin canını yakarım ona göre he
- 1 yıl
Aynen aynen bende teşekkür ediyorum
- 1 yıl
Yakarsin
Rica ederim hoşçakalin - 1 yıl
Bay
- 1 yıl
Bye
1 yılölmeyi bayılmak mı zannettin diye bir konuşmaya giriş yaparım, gerisi doğaçlama
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Eşim ayartılıyorsa zaten defolsun gitsin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBurnuna yumrukla hoşça karşılarım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKibarca uyarırım
10 Yorumla
1 yılParçalamazsam lidya degilim
10 YorumlaBen ilk önce eşimin verdiği tepkiye bakarım
10 Yorumla
1 yılGötü yiyen yapsın 😉
10 Yorumla
1 yılöldürmezdim ama felç bırakırdım (ciddiyim)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Benim yanımda yaparsa dişlerini eline veririm
10 Yorumla
1 yılHastaneye yollarım şanslıysa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYapabileceğini sanmıyorum
10 Yorumla
1 yılGözlerini ve beynini sökerim.. Her kimse..
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne