Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu karmaşık ve zorlayıcı bir durum olabilir, hissettiğiniz duygular sizi suçluluk veya kafa karışıklığı içinde bırakabilir. Ancak hislerinizin varlığını kabul etmek, onları daha sağlıklı bir şekilde ele alabilmeniz için ilk adımdır.
İlişkiler dinamik ve karmaşık yapılar, ve zaman zaman başkalarına ilgi duymak insan doğasının bir parçası olabilir. Önemli olan, bu ilginin ne anlama geldiğini ve sizin için ne ifade ettiğini anlamaya çalışmak:
Duygularınızı Keşfedin: Bu ilgi geçici bir çekim mi, yoksa mevcut ilişkinizde eksik hissettiğiniz bir şeyin işareti mi?
Mevcut İlişkinizi Gözden Geçirin: Partnerinizle mutlu musunuz, yoksa iletişimde eksiklikler mi var?
Değerlerinizi Düşünün: Sadakat ve dürüstlük sizin için ne ifade ediyor? Bu sorular, hangi yönde ilerlemek istediğinizi daha net görmenize yardımcı olabilir.
Kendi hislerinize dürüst olmak ve partnerinize saygı göstermek uzun vadede en sağlıklı yaklaşım olur. Bazen bir ilişkiyi derinleştirmek için açık ve samimi bir konuşma gerekebilir. Ne hissettiğinizi anlamak için kendinize biraz zaman tanıyın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başkasına ilgi duymakmı? Olabilir eğer sevgilin gerçek aşkın değilse ona karşı duyguların değişrbilir. Yani eğer böyle mutluysan ilgi duyduğun kişiden uzak dur onu düşünme ona karşı hic bir şey hissetmiyorsun gibi davran. Ama eğer mutlu değilsen ayrıl sevgilinden arkadaş olarak kalmayı teklif et ayrıldıktan sonra bir iki hafta kimseyle sevgili olmaki bari sevgiline biraz saygın olduğun belli olsun. Sonrada dön önüne istediğini yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani bu doğru değil tabii ki ama gayet normal. Yani kimse aşık olacağı kişiyi seçemiyor.
Eğer hayatındaki başını ellerinin arasına alıp düşünerek kime ne hissettiğini bulabilirsen acilen karar vermelisin. Çünkü aşık olmak senin elinde değil ama bir şeyler oluşursa o zaman kendini kontrol edemeyebilirsin.
04 Yorumla
Soran1 yılAşk mı ki bu
Cevap sahibi1 yılYani tek gecelik veya fb ilişkisiyle birlikte olsaydınız benim gibi yoğun duygulardan dolayı aşık olduğunu sanmış olabilirdin. Fakat seninki sevgilinde olmayan şeyleri onda gördüğün için gelip geçici bir şey gibi geliyor.
Soran1 yılSevgilimde görmediğim ne gibi şeyler olabilir
Cevap sahibi1 yılOnu da sen bileceksin.
Şu konuda kendinden emin misin peki; o çocuk sana karşılık verse iradene sahip olabilir misin?
1 yılSenin sadıklık ve duygusal bozukluğun var derim bikere sevgiline saygı duymuş olsaydın başka bir erkeğe bu duygularına engel olup başkasından kendini alıkoyardın. Eğer hislerin ileri boyuta doğru gidiyorsa sevgilinin iyiliği için evlenmeden ayrıl. Evlensen bile başkalarından etkilenme potansiyelin var.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, büyük bir karışıklığın içindesin gibi görünüyor. Öncelikle derin bir nefes al ve düşün: Şu an hissettiklerin gerçek mi, yoksa bir anlık heyecan mı? 😊 Sevgiline ve ilişkine olan duygularını sorgula. Eğer sevgiline hala sevgi ve saygı duyuyorsan, hissettiğin bu ilginin gelip geçici bir durum olabileceğini kendine hatırlat.
Ama bu hisler ciddiyse, dürüst olmak herkes için en iyisi. Hiçbir şey gizli kalmasın, kimse üzülmesin. Kendi içinde kararını verene kadar kimseyi üzmeden bu durumu çözmek önemli. Ne yapacaksın, bu karmaşa seni nasıl etkiledi? 💗00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılSenin ne kendine ne de sevgiline saygın var. Karakter sahibi olan insan yapmaz bunu
41 Yorumla
Soran1 yılYa mesela çocuğa karşı utanıyorum heyecanlanıyorum gülünce mutlu oluyorum konuşmalarını dinliyorum ne düşünüyorsun ne hissediyorum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u 1 yılayrıl o halde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılAldatmaya sebep mi ariyorsun beyin olarak aldatiyorsun sen Şu an
123 Yorumla
Soran1 yılYa mesela çocuğa karşı utanıyorum heyecanlanıyorum gülünce mutlu oluyorum konuşmalarını dinliyorum ne düşünüyorsun ne hissediyorum ben
- 1 yıl
Senin sevgilin yok olsa böyle şeyleri yapacağını zanetmiyorum
Soran1 yılNasıl yaani?
- 1 yıl
Flört ediyorsun sevgilin yapsa aynı şeyi seni bırakır mı?
- 1 yıl
ya da sen bırakır mısın?
Soran1 yılFlört mu bu
- 1 yıl
Başkasına ilgi duyuyorsan sevgiline ilgin azalır ya bırakırsın ya oda başkasına goder
Soran1 yılGonlun kaydı ne demek peki
- 1 yıl
Hoşlanmak demek sevgilin varken başkasından hoslanamazsin
Soran1 yılÇocuk gelip bana bana karşı bir duygun mu var diye sordu neden sizce çok mu belli ettim
- 1 yıl
Çok belli ettin ki bunu soruyor demektir ona doğru çekilmiyorsun elektrik olmuş
Vay sevgilim vwf dediğin kişinin haline
Soran1 yılEvet gelip bana dedi aramızda bir belirsizlik var çözelim duygu olarak falan dedi neden sordu ki
- 1 yıl
Sezmis şüphe tek gercektir
Soran1 yılAnlamış yani
Soran1 yılPeki bana neden aramızda bir şey var belirsizlik falan dedi ne demeye getirdi
- 1 yıl
Anlamis
Soran1 yılAramızda belirsizlik falan filan derken ne diyo
- 1 yıl
Önceden verdiğin ilgiliyi vermeyince sorguluyor bunu anlamayacak ne var
- 1 yıl
İlişkinizi kafasında bir yere oturamıyorum kafası karışık şu an gideceğini anlamış lakin senin bir derdinden ötürü mü bunu anlamaya çalışıyor o değil de kendi yaptığını bir kenara bırakıp onu mu sorguluyorsun bu çok sacma
Soran1 yılBaktığım çocuk sordu aramızdaki belirsizliği çözelim diye
- 1 yıl
Bak sana yanlış doğru diyemem beni ilgilendirmez sevgilim var diyip bunları yapıyorsan ileride bu cocugada aynısını yaparsın
Soran1 yılDoğru soyluyorsun
- 1 yıl
👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık misali insanoğlu. Zaten sevgilim dediğin insanı sevsen başkasına ilgi duymazsın. Yazık sevgiline valla. İnsanoğlu başına taş yağsa Yârabbi şükür konumuna geldi.
11 Yorumla
Soran1 yılYa mesela çocuğa karşı utanıyorum heyecanlanıyorum gülünce mutlu oluyorum konuşmalarını dinliyorum ne düşünüyorsun ne hissediyorum ben gelip geçici mıdır ne dusunuyon
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılAyrılsana arkadaşım insanlar sizin duygularınızın test aracı mı
Başkasına ilgi duyman hayatındaki kişiyi sevmediğini gösteriyor zaten, yoksa gözün başkasını görmezdi
15 Yorumla
- 1 yıl
Ne hissettiginin peşine düşmek yerine ben bunu neden sorguluyorum diye sor kendine hani hayatında biri varken bir başkasına duygusal kapı açmak da bizim elimizde olan bir şey. Ne istediğini bilen ve elindekine sahip çıkmayı tercih eden bir insan ol yoksa her şey gelip geçici olur hayatında koca bir yalanın içinde yaşar gidersin ne mutlu olursun ne de mutlu edebilirsin. Nefsinin kulu olup da mutlu olabileni görmedim ben, hepsi perişan
Soran1 yılBu çocukta sevgilim oldugunu bilmiyor onunla flörtlestik ayıp olur mu
- 1 yıl
Ayıbı düşünüyor bir de şwlflşöggk
Soran1 yılYa işte onunda aklına girmiş gibi oldu ne dusunuyon
1 yılSevgilini gerçekten sevsen ya da aradıklarını bulmuş olsan başkası ilgi odağı olmazdı
23 Yorumla
Soran1 yılYa mesela çocuğa karşı utanıyorum heyecanlanıyorum gülünce mutlu oluyorum konuşmalarını dinliyorum ne düşünüyorsun ne hissediyorum ben bana gelip geçici diyorlar
- 1 yıl
Seni etkilemiş olabilir çekildiğin bir şey var demekki biz bilemeyiz
Soran1 yılSence neyi etkilemiştir tahminin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılO zaman sevgilinden ayrıl Ondan sonra ne istiyorsan yap. o işin sonu yok :) Hatta üstüne bir de empati yap :)
01 Yorumla
Soran1 yılHangisine empati yapayım sevgilimemi diger çocuğa mi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAyrılıp , ilgi duyduğunla birlikte ol. Çünkü zaten şu an ki sevgilinle aranızda sevgi diye bişey yok demek ki..
06 Yorumla
Soran1 yılYa mesela çocuğa karşı utanıyorum heyecanlanıyorum gülünce mutlu oluyorum konuşmalarını dinliyorum ne düşünüyorsun ne hissediyorum ben gelip geçici diyorlar
- 1 yıl
Utanmak niye ki?
Soran1 yılÇocuğu görünce utanıyorum işte
- 1 yıl
Ama neden utanıyorsun? Sebebi ne bunun?
Soran1 yılİşte ne bileyim heyecanlanıyorum bakamiyom
- 1 yıl
İlk erkek arkadaşın mı o kişi?
1 yılSevgilinden ayrıl. İlgi duyduğunun kapıya doğru arabayı park ed. Araba diyom kibar oluyom bak.
19 Yorumla
Soran1 yılNiye baktığım çocuğun ne suçu var
- 1 yıl
Suçun şu an burada ne işi var len
Soran1 yılAraba diyon
- 1 yıl
Arabayla suçun bağlantısı ne 🤣
Soran1 yılAraba ne demek
- 1 yıl
Ne demek sen söyle 🤣
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
Biz anlaşamıyoz bu konuşma olmamış sayalım 🤣
Soran1 yılAraba diyorum kibar oluyorum dedin ne demek yani
Çoğumuz geçtik o yoldan da nasıl bir yardım bekliyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılSen nasıl geçtin nasıl başardın
Soran1 yılO derece mi etkileniyordun?
Soran1 yılNe oldu peki sonra
Ver gitsin cümle aleme adın dağlara yazılsın dillerde şiir olasın üst üste binsinler şöhret kazanasın
00 Yorumla
1 yılSenin gibiler çoğaldı, merak etme Ah aldığın zaman göreceksin dünyanın kaç bucak olduğunu, mutlu olabileceğinimi zannediyorsun sen?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı.
m 1 yılBu çok kötü bişey. İnsan kendisine yapilmasini istemediği biseyi asla yapmamali
08 Yorumla
- 1 yıl
Kötü
Soran1 yılne hissediyorum ben sence
- 1 yıl
Ne hissetmen önemli değil. Yaptığın kötü
Soran1 yılKime kötülük
- 1 yıl
Kendine sevgiline
Soran1 yılÇocuğa peki
- 1 yıl
Neyse yav nabiyorsun yap ben ne diyom sen ne diyon
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ayrılma zamanı gelmiş, artık iskeleden çıkmamız lazjm
08 Yorumla
Soran1 yılEğlence yüksek derken
Soran1 yılTanımıyorum ki daha
Soran1 yılGörüyorum muhabbet yok
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne yapalim aranimi yapalim sevgilinimi oyalayalim nasil yardimci olacagiz
010 Yorumla
Soran1 yılYaniii?
Soran1 yılNasıl yaaa
Soran1 yılUzak durmaya calisiyorum
Soran1 yılNiye peki
1 yılkarakter konusunda kimse sana yardımcı olamaz bence
06 Yorumla
- 1 yıl
sevgilim var diyorsun ama ne bileyim utanmıyor musun en azından çocuktan ayrıl ona yazık olmuş
insan yaşattığını mutlaka yaşar bunu unutma
Soran1 yılNe yaptım ki istemsiz
- 1 yıl
anladığım kadarıyla sevgilim dediğin şahsa artık herhangi bir duygu beslemiyorsun en azından ondan ayrılmanı tavsiye edebilirim ki bu da doğru bir adım olur çünkü aldatmaya meyilli haldesin hata yapmadan ayrıl
Soran1 yılNe olucak peki acaba bu çocuğu görünce mi böyle oldum
- 1 yıl
bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılOna mı kaldın ayrıl gitsin ya, utanmaza bak sen. Yüzsüzzz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYardımcı olacak bir şey yok ikisinden birini seç diğerinden vazgeç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olamayız. Bizler sizin gibi kadınlar için çok başka kelimeler kullanıyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayrıl yani o kadar basit aslında. İşi komplike etmenin bir manası yok
00 Yorumla
1 yılAferin bravo çok iyi bir şey yapıyorsun TE Allah'ım ta
00 Yorumla
1 yılpirince giderken evdeki bulgurdan olma. ha yok illa olucam diyorsanda çok iyi düşün pişman olma. yeni gelecek kişi olmasa da bu kişiyi bırakır mısın bir düşün. daha yeni ayakkabı almadan ayandaki ayakkabıyı çöpe atma
02 Yorumla
- 1 yıl
ilk başta bu sevgiline de mi böyleydin düşün. belkide buna da böyleydin ama zamanla gidiyordur belki sen de
Sevmediğin birinde kalma, ayrıl.
03 Yorumla
- 1 yıl
Hoşlanıyorsun belli ki..
Soran1 yılNe olucak peki
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl bir yardım?
Karakter nakli yapalım mı?
10 Yorumla
1 yılsevgilinizden artık onu eskisi kadar sevmediğinizi, başka birisine ilgi duyduğunuzu söylemeye ne dersiniz?
03 Yorumla
- 1 yıl
is birazcik baska yerlere kaciyo yani
Soran1 yılNasıl
Karaktersizlik ve bir kişiliğin yok bunun sanırım çaresi yok. Kendini bilmez bir halin var önce bi kendin ol sonra ilişkiler kur.
01 Yorumla
Biri cepte diğeri ilgi odağı yani bu durumda zaten gitmez dediğin cepte tuttugun sevgiliye daha çok hayal. kirikligi yasatmadan ayrıl
00 Yorumla
1 yılBacım ilişkini gözden gecir anlık mutuluklara sürekli mutlugu tercih etme.
00 Yorumla
1 yılEn çok hangi tarafa meyillisin kalbin kimde
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgilinden ayrıl adama yazık
01 Yorumla
neyine yardımcı olalım senin?
02 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. detaylı konuşalım gel
01 Yorumla
1 yılO zaman yarıl önüne bak
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. İlgi duyduğuna yönelıckesın
045 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılSevgilime bir şey hissetmiyor muyum sence
Soran1 yılDiğerinden uzak duruyorum
Soran1 yılGeliyor olduğunu nasıl anladin
Soran1 yılKendimden sakladigimi nasıl anladin
Soran1 yılNiye kendimden saklamak istiyorum sizce
Soran1 yılBastırmaya çalışıyorum umursamaz kayıtsız kalmaya çalışıyorum bir hafta uzak durdum geçen gördüm uzaktan gülümsedim falan
Soran1 yılNe istiyorum sence
Soran1 yılAşk mı bu
Soran1 yılNe zaman olucak neden daha değil dedin hangi safhadayim
Soran1 yılSarılmak falan mı
Soran1 yılNasıl ilgi ve değer sence mesela
Soran1 yılMesela bir kere o ders çalışırken izleyip dalıp kaldım neden sence
Soran1 yılNasıl yaşamak istemek peki
Soran1 yılBilmem dalmisim
Soran1 yılO yüzden dalıp kaldım dimi
Soran1 yılİçim gidiyor yani
Soran1 yılYani bir erkek neden kızı ders çalışırken izler sence?
Soran1 yılSen de mi benim düşündüğümu düşünürsün? Sarılmak kokusunj çekmek
Soran1 yılO kadar derin düşünüyor mu erkekler
Soran1 yılPeki bir erkek kız gülünce mutlu oluyorsa
Soran1 yılÖyle değil yani diyelim bir kız gülünce sen mutlu oluyorsan sebebi nedir
1 yılAyrılmalısın en düzgünü bu kardeş
06 Yorumla
- 1 yıl
Hoşlanıyorsun veya aşıksın aşık insan genelde aşık olduğu kişiden utanır veya çekinir heyecan yapar panik yapar görünce istemsiz kaçma duygusu olur ben ergenlikte aşık olmuştum ve aynı duygular yaşandı
Soran1 yılKaçma niye
- 1 yıl
Ya o istemsiz korkuyorsun utanıyorsun sanki suç işlemiş gibi hissediyorsun o anki duygu karmaşası ile oluyor bunlar hani elde olan bi durum değil
Soran1 yılGözlerine bakınca ne hissedersin
- 1 yıl
Utangaçlık ve korku panik kaçma isteği olur
1 yılErgenlikte olur öyle
03 Yorumla
- 1 yıl
Mallık
Soran1 yılOffff
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Sevgilinden ayrıl en azından yazık etme çocuğa 😠
05 Yorumla
Soran1 yılYa olamaz mı sence aynı anda başka birinden hoşlanmak Ya mesela çocuğa karşı utanıyorum heyecanlanıyorum gülünce mutlu oluyorum konuşmalarını dinliyorum ne düşünüyorsun ne hissediyorum ben gelip geçici diyorlar
Soran1 yılDuygularıyla mi oynuyorum sence
Soran1 yılAldatmadim ki konuşma yok
- Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
1 yılHelal sana koca yürekli karı
01 Yorumla
Ayrıl ya da emin ol duyguna
07 Yorumla
Soran1 yılÇocuğa ne hissediyorum sence
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılSevgilime ne hissediyorum sence
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Vaz geçmeye çalış ilgi duyduğu. Kişiden
00 Yorumla
1 yılNasıl bir yardım istiyorsun
00 Yorumlaİyi pok yiyosun
00 YorumlaNeden böyle bir şey oluyor ayrılmak varken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİkisinede ver senn esc
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Terbiyesizsin. Sapık.
00 YorumlaNasıl yardım bu💋💋💋👣👣👣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı.
1 yılSevgilini bırak ilgi duyduğuna ver o zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok eşlilik kadına heyecan verir
00 Yorumla
1 yılMaymun iştah sorunu vardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılSevgilinden ayrı o zaman.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılikisine de ver gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılEvli değilsen istediğini yap nokta
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSevgilin sevgili değil artık arkadaşın olmuş
00 Yorumla
1 yılDerhal ayrıl sevgiline yazık
00 Yorumla
1 yılKaraktersiz bir de soru paylaşmış
00 YorumlaHala yardıma ihtiyacın var mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYardımcı olmak isterim
01 Yorumla
1 yılSevgılım bu soruyu gorur ıns
00 Yorumlaheves ediyorsun sanırım başka birisini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilin yok ozaman
01 Yorumla
Soran1 yılNeden oyle dedin
- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026