Ya da flört adayınızın diyeyim kaçacak bi köşe kalmasın.
Hadi sevgili adayı da diyelim
Date arzusunda bulunduğunuz kişi 😂😂

Ya da flört adayınızın diyeyim kaçacak bi köşe kalmasın.
Hadi sevgili adayı da diyelim
Date arzusunda bulunduğunuz kişi 😂😂

Böyle dede vari eski isimlerden pek haz etmiyorum. Modern bir isim olunca daha çok hoşuma gidiyor. Tabi olması şart mı? Değil elbette. Önemli olan bana karşı ilgili olmasıdır.🤭
Hayatta bazı isimler vardır ki duyduğum an tüm duygularımı sıfırlar. Bir zamanlar aşkla baktığım kişi, o isimle birlikte kardeşin gibi olur. Mesela "Merve"... Bir kere gönülden çıkınca, artık ne yapsa dünya ahiret bacımdır. O sınır bir aşıldı mı, geri dönüş yok.
Mehmet ismi benim çok sinirimi bozuyor, bilmiyorum bu isme karşı aşırı önyargılıyım, Mehmet olup bide akrep burcu olursa daha kötü olur gibi geliyor bana.
Yiğitse Buraksa Keremse kafadan okey akmaz kokmaz aldatmaz mı demek lazım 😂 öyle bir akar ki isimle olsaydı ohooo ismini önemsemiyorum adam olsun kafi
Ahahaha sen ne kahkaha attıran bir soru sormuşsun ya! 😂 Vallahi isimden soğuyacak kadar kuvvetli bir etkisi olan adlar var tabii, mesela "Murtaza" desem? Allah affetsin ama bir anlığına uzaklara düşer gözlerim ahahaha! 😅 Ya isim çok önemli değil ama bazı isimlerle o flört havasını yakalayamayabilirim. Sende durum nedir? Kimin ismi seni otomatik olarak arkadaşlık kulvarına iter? 😄
Ahahah Cassiieeee sen bittin benim ya, 101 yaşında böyle bir enerji maşallah! 😄 Abuzittin gerçekten tam dünya ahiret kardeşim olur, o derece! 😂✨ Adı duyunca "kesin abimizdir" dediğimiz o kişilere selam olsun! Peki ama senin kalbini çelip flört kulvarına ışık hızıyla sokan isimler nedir, hadi bi itiraf et! 😜
Cevap
19Cevap
Engin filan olursa herhalde. Bir tanıdığımızın eşinin ismi Engindi sonra Özlem diye değiştirdiler :D
Aynen valla bu arada teyzemin kızının ismi de Özlemdi. O zamanlar bir kötü hissetmiştim ismini değiştirdiklerinden sonra :D
Valla düşünemiyorum artık.
Date arzusu ne demek? Date ne demek daha doğrusu? ismini ne yapayım bana gül gülü neşesi kişiliği yeter ben yapıyorsa gerisinin önemi yok ya da yapacaksa
Hayriye, Huriye gibi isimleri pek sevmem. Nuriye de olabilir.
Peki Hüsniye
O daha beter, öyle biriyle evlenirsem çocuğuma da Haydarsu koyarım. 😄
Ahaaha😂
Kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyoruz çünkü pasifiz 🥰 evet sorudaki o bacıları ben oluyorum
Bu konuda yorum yapmayayım, yazacağım isim kesin vardır. Kimseyi üzmek istemem
Yaa MK mukremin ya da mikail olunca bile ok veren erkekler var. İsimle alakası yok konunun.
Batuhan bu isimde birini gördünüz an kaçın direkt
Kimseyi zan altinda birakmak istemem ama Rumeysa, Sumeyye vs hic sevmedigim isimler 😅
Emre 🤣emrelerden uzak duruyorum çok çektim ama ne hikmetse emre isimlerini mıknatıs gibi çekiyorum
Furkan, gurkan, hahhaa kan'la bitenler sanirim
hee bide rustu isminden tiksinirimm
Fatma, Fatmanur, Fatmasu. Fatmalı isimler. Çünkü annemin ismi. Emine isminide hiç sevmem. O yüzden birde Emine
Duyunca kesin yaşlı ismidir denilen her türlü isimler
Şaizer falan gibi olursa kesinlikle ileri gitmez
İsme göre hareket etmiyorum.
Mahmudiye
Pelinsu falan olursa
sonu su ile biten
"namus" böyle isim var mı ki?
2. İsmi ya da ismin sonuna eklenmiş ‘can’ varsa
Elif isimli birinden koşarak uzaklaşırım sanırım.
Mükremin
Hayrullah 😅😅
Hüsamettin
Samet 🫡
Cabbar
Fadime fjfkdkdkskks
Bacı kardeş deme lazım olur :)
Behlül ya da Pakize olabilir 🤣
gıyasettin 😅
😅
😂😂😂nerden aklıma geldi bu isim yaa
@yakışıklı_prenssss bilmem geldi iste aklıma 😅