Aşk İlişkileri Kızlar, Evleneceğin kişide kriterin ne ve tip önemli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tipi önemli mi Güncellemeler1 yıl Cccvghbhh Güncellemeler1 yıl Cvvbbbhv Kızlar, Evleneceğin kişide kriterin ne ve tip önemli mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gizli2534 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet tip önemli efendiliği konuşma tarzı yaklaşımı aile kavrami 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yakışıklı ol ldugum için geliyo kızlar bana ozaman Yorumla gizli2534 1 yıl Başlangıçta tip önemli ama tanıma aşamasına geçtikten sonra karakter fazlasiyla ön planda Yorumla Soran 1 yıl Hmm.. zina yüzünden cehenneme gidicem gibime gekiyo.. birakamiyorum Yorumla Soran 1 yıl Tiosiz olsaydim böyle olmazdi Yorumla gizli2534 1 yıl Yani bile bile günaha yeltenmek oda senin tercihij Yorumla Soran 1 yıl Yakışıklı yim ams kolay değil zina yapmamak yakışıklı iiken. Tipsize zaten kimse vermiyo ahahah Yorumla
maviikuşileküçükkız Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok kriter var da tip tabii ki önemli başlarda yani 0 7 Yorumla Soran 1 yıl İyiki yakışıklı yim ozaman. Çok kızla birlikte oldum. Tipsiz erkekler kız bulamiyo maalesef addhs ahaha Yorumla maviikuşileküçükkız 1 yıl komik değil ya ben tipsiz oğlan görünce üzülüyorum Yorumla Soran 1 yıl Yaaa. Kizsizlikta öluyorlar. Korkunç bir şey yaa kız bulamamak. Evlenirken bile red yiyolar. Yorumla maviikuşileküçükkız 1 yıl sen de çok akıllı bir şeye benzemiyosun açıkçası. istediğin kadar yakışıklı ol şu yazım tarzı üstten bakman falan falso yani Yorumla Soran 1 yıl Ama çok kızla yattım naberrr. Türk kızı böyle yapınca değer verio onu anladım. Memnun kaldılar bide Yorumla maviikuşileküçükkız 1 yıl kendini kullandırınca erkekler 😃 neyse bir sey demiyorum evlenmek senin ne haddine anca takılmalıkkkk Yorumla Soran 1 yıl Siz tipe önem verirken iyi ama Yorumla
Bacikonuz Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Tıp önemli herkes içinde önemlidir bence 0 19 Yorumla Bacikonuz 1 yıl Tıp* Yorumla Bacikonuz 1 yıl Tip* ay yazamadım bir türlü klavyenin suçu Yorumla Soran 1 yıl Tipsiz erkekler bakır oluyo zaten genelde. Vermiyolar Yorumla Bacikonuz 1 yıl Sende öylesin galiba bildiğine göre Yorumla Soran 1 yıl Yooo ben bakir degilimki. Türk kızı ile milli oldum Yorumla Bacikonuz 1 yıl Üzüldüm Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla Bacikonuz 1 yıl Bu kadar kolay olmana Yorumla Soran 1 yıl Bakir erkeğe üzül sen bence onlar hiç bulamiyo tipsiz olduklarından. Vermiyolar Yorumla Bacikonuz 1 yıl Yoo ben sana üzüldüm acınası Yorumla Soran 1 yıl Niye , tipe önem verirken siz iyi ama Yorumla Bacikonuz 1 yıl Tek tip değil ki mesela tip olmuş senin gibi olduktan sonra Yorumla Soran 1 yıl Kızlar geliyo ama çünkü tek odakları tip cogunun. AIDS bile kaptım hatta bir ara Yorumla Bacikonuz 1 yıl İyi olmuş Yorumla Soran 1 yıl Zina yapan erkeğe ne bu nefret anlsmadim Yorumla Bacikonuz 1 yıl Az bile olmuş Yorumla Soran 1 yıl Sana inat ölsem bile cakacam kizlara Yorumla Bacikonuz 1 yıl Umarım tekrar hastalık kaparsin sonrada naneyi yersin Yorumla Soran 1 yıl Kızlari seviyorum napim. Uslanmiyorum Yorumla
yaşlandıkbeaa Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Etkisi var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dimi tip onemli Yorumla yaşlandıkbeaa 1 yıl Evet ama burada mühim olan bir kişide karar kılabilmek. Her güzele yakışıklıya gidersen o iş b. ka sarar Yorumla
Rainberry_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Önemli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tipsiz biri ile evlenmez misjn Yorumla Rainberry_ 1 yıl Hoşlanmadıysam niye evleneyim ki Yorumla
bnbirkaynbbmyemkgtrm Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Tip önemli evet 0 4 Yorumla Bacikonuz 1 yıl Nick in çok tatlı Yorumla bnbirkaynbbmyemkgtrm 1 yıl @Bacikonuz ahahaha teşekkür ederim Yorumla Bacikonuz 1 yıl Rica ederim Yorumla Soran 1 yıl İyiki tipim var ozaman adfds bakir olmek korkunç Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet tip önemli efendiliği konuşma tarzı yaklaşımı aile kavrami
Yakışıklı ol ldugum için geliyo kızlar bana ozaman
Başlangıçta tip önemli ama tanıma aşamasına geçtikten sonra karakter fazlasiyla ön planda
Hmm.. zina yüzünden cehenneme gidicem gibime gekiyo.. birakamiyorum
Tiosiz olsaydim böyle olmazdi
Yani bile bile günaha yeltenmek oda senin tercihij
Yakışıklı yim ams kolay değil zina yapmamak yakışıklı iiken. Tipsize zaten kimse vermiyo ahahah
çok kriter var da tip tabii ki önemli başlarda yani
İyiki yakışıklı yim ozaman. Çok kızla birlikte oldum. Tipsiz erkekler kız bulamiyo maalesef addhs ahaha
komik değil ya ben tipsiz oğlan görünce üzülüyorum
Yaaa. Kizsizlikta öluyorlar. Korkunç bir şey yaa kız bulamamak. Evlenirken bile red yiyolar.
sen de çok akıllı bir şeye benzemiyosun açıkçası. istediğin kadar yakışıklı ol şu yazım tarzı üstten bakman falan falso yani
Ama çok kızla yattım naberrr. Türk kızı böyle yapınca değer verio onu anladım. Memnun kaldılar bide
kendini kullandırınca erkekler 😃 neyse bir sey demiyorum evlenmek senin ne haddine anca takılmalıkkkk
Siz tipe önem verirken iyi ama
Tıp önemli herkes içinde önemlidir bence
Tıp*
Tip* ay yazamadım bir türlü klavyenin suçu
Tipsiz erkekler bakır oluyo zaten genelde. Vermiyolar
Sende öylesin galiba bildiğine göre
Yooo ben bakir degilimki. Türk kızı ile milli oldum
Üzüldüm
Neden?
Bu kadar kolay olmana
Bakir erkeğe üzül sen bence onlar hiç bulamiyo tipsiz olduklarından. Vermiyolar
Yoo ben sana üzüldüm acınası
Niye , tipe önem verirken siz iyi ama
Tek tip değil ki mesela tip olmuş senin gibi olduktan sonra
Kızlar geliyo ama çünkü tek odakları tip cogunun. AIDS bile kaptım hatta bir ara
İyi olmuş
Zina yapan erkeğe ne bu nefret anlsmadim
Az bile olmuş
Sana inat ölsem bile cakacam kizlara
Umarım tekrar hastalık kaparsin sonrada naneyi yersin
Kızlari seviyorum napim. Uslanmiyorum
Etkisi var
Dimi tip onemli
Evet ama burada mühim olan bir kişide karar kılabilmek. Her güzele yakışıklıya gidersen o iş b. ka sarar
Önemli
Tipsiz biri ile evlenmez misjn
Hoşlanmadıysam niye evleneyim ki
karakter
Tip önemli evet
Nick in çok tatlı
@Bacikonuz ahahaha teşekkür ederim
Rica ederim
İyiki tipim var ozaman adfds bakir olmek korkunç