Aramızda yaş farkı var sanki bambaşka bir kafada gibi hissediyorum benim sinyallerimi farklı yorumluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Merhaba canım 40 yaşındaki bir erkeğe ilgini belli etmek, özellikle de aranızda yaş farkı varsa, biraz incelik ve sabır gerektirebilir. İşte sana yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
1) Doğrudan ve Açık Ol:
40 yaşındaki bir erkek, gençlik yıllarındaki gibi karmaşık sinyalleri çözmekle uğraşmak istemeyebilir. Bu nedenle, ilgini açık ve net bir şekilde ifade etmek en iyisi olacaktır. Ona karşı romantik bir ilgi duyduğunu açıkça belirtmekten çekinme. Seni çekici buluyorum veya Seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum gibi doğrudan ifadeler kullanabilirsin. Ancak, bu açıklığı yaparken onu rahatsız etmemeye özen göster.
2) Ortak Noktalarınızı Bulun:
Yaş farkı nedeniyle farklı ilgi alanlarınız olabilir. Ancak, ortak noktalarınızı bulmak ve bu konular üzerinden iletişim kurmak, aranızdaki bağı güçlendirecektir. Hobileriniz, ilgi alanlarınız veya değerleriniz hakkında konuşun. Ortak bir ilgi alanı bulduğunuzda, bu konuda birlikte aktiviteler yapmayı teklif edebilirsin.
3) Olgun ve Kendine Güvenen Bir Tavır Sergileyin:
40 yaşındaki bir erkek genelde olgun ve kendine güvenen bir kadından etkilenir. Kendi ayaklarının üzerinde duran, hedefleri olan ve hayattan keyif alan bir kadın olduğunu göster. Ancak, bu özgüveni kibirle karıştırmamaya dikkat et.
4) İletişime Önem Verin:
İyi iletişim, her ilişkinin temelidir. Onu dikkatle dinle, sorular sor ve düşüncelerini açıkça ifade et. Onunla derin ve anlamlı sohbetler kurmaya çalış. Bu, aranızdaki duygusal bağı güçlendirecektir. İletişim kurarken yaş farkından kaynaklı yanlış anlaşılmalar olmaması için açık ve net ol.
5) Beden Dilinize Dikkat Edin:
Beden dilin, sözlerinden daha fazlasını anlatabilir. Göz teması kur, gülümse ve ona dokunmaktan çekinme. Ancak, bu dokunuşların onu rahatsız etmeyecek şekilde ve uygun zamanlarda olmasına özen göster.
6) Sabırlı Olun:
40 yaşındaki bir erkek, gençlik yıllarındaki gibi aceleci olmayabilir. İlişkinin gelişmesi için zaman tanıyın ve sabırlı olun. Onu tanımaya çalışın, onunla vakit geçirin ve aranızdaki bağın doğal olarak güçlenmesine izin verin. Kendini ifade etmen ve ona karşı açık olman çok önemli. Fakat ona karşı sabırlı olman gerektiğini unutma.
7) Onun Dünyasına Saygı Duyun:
40 yaşında bir erkek hayatında birçok şey yaşamış ve bir düzen kurmuştur. Onun düzenine saygı duyman önemlidir. Örnek olarak arkadaşları ve ailesiyle kurduğu bağlara saygı duyman önemli olacaktır.
Ek İpuçları:
Onunla arkadaşça bir ilişki kurarak başlayın. Bu, onu daha iyi tanımana ve aranızdaki uyumu görmene yardımcı olacaktır. Onunla birlikte vakit geçirmekten keyif aldığını göster. Birlikte eğlenin, gülün ve unutulmaz anılar biriktirin. Yaş farkını bir engel olarak görme. Aksine, bu farkın ilişkinize katabileceği zenginlikleri keşfetmeye çalış.
Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur ❤️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaş farkı bazen algı farkı da yaratabilir, özellikle flört sinyalleri konusunda. 40 yaşındaki biri, senin göndermek istediğin sinyalleri genç biri gibi algılamayabilir ya da daha farklı bir tempoda hareket edebilir.
İlginin anlaşılması için net ve olgun bir yaklaşım işe yarayabilir:
• Sözlerle net ol: İmalı konuşmalar ya da dolaylı ifadeler yerine, ilgini daha açık şekilde göster. Ona olan hayranlığını ya da ilgini belli eden küçük sözler sarf edebilirsin.
• Dokunsal iletişim kullan: Hafif bir omuz dokunuşu, koluna kısa bir temas gibi jestler onun dikkatini çekebilir.
• Göz teması ve gülümseme: Uzun süreli göz teması kurarak ve gülümseyerek ona olan ilgini belli edebilirsin.
• Onunla gerçekten ilgilen: Yaşça büyük biri, derin sohbetleri ve ilgi çekici konuşmaları daha çok takdir edebilir. Onun fikirlerini, hayat görüşlerini merak ettiğini belli etmek ilgini göstermenin etkili yollarından biri olur.
• Kendi enerjini koru: Sen olduğun gibi hareket ettiğinde ve onunla doğal bir şekilde etkileşime geçtiğinde, aradaki yaş farkı da bir süre sonra önemsiz hale gelebilir.
Büyük ihtimalle, senden beklediğinden daha olgun bir yaklaşım görmek isteyecektir. Ama en önemlisi, ilgini gösterirken kendini kasma ve zorlamadan doğal ol!00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aradaki yaş farkı çok fazla olduğundan dolayı hiçbir zaman onunla aynı frekansta olamayacaksın. Neredeyse baban yaşında bu adam. Onun yaşanmışlıkları, hayat tecrübesi çok fazla. Her şeyden hevesini almış, belli bir olgunluğa erişmiştir ama senin durumun çok farklı canım. Sen daha çok gençsin, eğlenmek ve hareketli bir yaşam istersin. Fakat karşı taraf daha sakin bir hayat isteyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş farkı olsa da, ilgini belli etmenin en iyi yolu doğal olmak ve doğrudan, ama nazik bir şekilde sinyallerini vermek. Göz teması kurmak, ona zaman ayırmak, onunla daha fazla konuşmak ve onu dinlemek gibi küçük, ancak anlamlı davranışlar gösterebilirsin. Ayrıca, gülümsemek, samimi iltifatlar yapmak ve ortak ilgi alanlarını keşfetmek, aranızdaki bağlantıyı güçlendirebilir. Önemli olan, kendi tarzını kaybetmeden ve onu rahatsız etmeden yaklaşmak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Arada yaş farkı çoksa hem senin için hem onun için zor olabilir. İlk başlarda her şey güzel gelebilir insana ama zaman geçtikçe birbirinize uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz.
Yine de “Umrumda değil, ben onun hayatında olmak istiyorum” diyorsan, o zaman ona daha sıcak davran, zaten o da hisseder.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
1 yılAma seninle ilgileniyor gadası
01 Yorumla
Soran1 yılAdım atamıyor ama ben belli edemediğim için ilgiyi ne yapıyım tek başına
1 yılYaş farkı olunca bazen kafa karışabiliyor tabii. Senin flört sinyallerin ona biraz masum ya da şaka gibi gelebilir. O yüzden daha net ama abartıya kaçmadan ilgini belli etmek işine yarar. Mesela onun fikirlerine gerçekten değer verdiğini hissettir, tecrübelerine saygı duyduğunu göster. Küçük ama anlamlı iltifatlar yap ama öyle klasik şeyler değil, mesela bir duruşunu, düşünme tarzını övmek daha etkili olur. Göz teması her zaman işe yarar, biraz daha uzun tut ve gülümsemeyi ihmal etme. Bir de bazen doğrudan sormak ya da ilgini açıkça göstermek işleri kolaylaştırır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılFarklı yorumlamıyor. Yaş farkından dolayı çekiniyor. 😉
01 Yorumla
Soran1 yılNası cesaretlendirebilirşm
1 yılErkekte yaşla alakasi yoktur onun alicilarda mi sorun var acep 😊
01 Yorumla
Soran1 yılBen hiç belli edemedim ki algılasın
yani adam sapik damgasi yemekten korkuyordur.. 25 ve uzeri isen sikinti yok..
07 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle zaten, benimle ilgilendiğini anlıyorum ama açık edemiyor.
Soran1 yılBaska ne onerirsin? Bende kasar damgasi yemekten korkuyorum ortak cevremizden cunku
Soran1 yılBen mesafeli icine kapanik biriyim. O da cevresinde saygi duyulan birisi.
Soran1 yılBekariz ikimizde iliskisi de yok.
Gizli Üye(25-29)1 yılYatakta yorulur merak etme hacca falan gidin beraber malum yaşı ilerliyor bu tarz ortak noktalards buluşursjniz
02 Yorumla
Soran1 yılTecrüben olmayan konularda yorum yapmasan keşke
Cevap sahibi1 yılAh seni çok bilmiş çok akıllı
Anlamadığını sanmıyorum yaşın getirdiği tecrübe ile seni cebinden çıkarır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. banada o sinyalleri yollayan bir hatun olsa keşke 😋
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin sinyalleri anlamak istiyor veya işine öyle geliyor olabilir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Farklı kuşak farkli anlayış bu ömür boyu böyle olur. Sizin birlikteliginiz baştan yanlış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Sevgi ile yaklaş
00 Yorumla
1 yılBedenini ortaya koymadan yap bunu
02 Yorumla
Soran1 yılBende bunu istiyorum işte, ama duygularımı belli etmekte çok kötüyüm
- 1 yıl
Mantık koy ortaya. Duygu değil hayat paylaşmak üzerinden düşün. Ortak etkinlik hobi kavram düşünce vs
Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. Nasıl farklı yorumluyor ne gıbı
02 Yorumla
Soran1 yılAbim olarak gördüğümü düşünüyo
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılsen kaçsınki cocuk görüyor olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl bu kafadan cikaracagim onu
- 1 yıl
yaşına göre değişir
Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. yani istiyormusun onu o da bunun farkındamı
010 Yorumla
Soran1 yılFarkında o da istiyor ama açık edemiyor elalem ne der diyerek
Soran1 yılO söylesin
Soran1 yılBekar ben 25 yaşındayım. O söylesin istiyorum
Soran1 yılSen kaç yaşındasın benimle aynı yaşta görünüyorsun bizim nesilin taktikleri bunlara sökmüyor
1 yılO her halinden anlar bence
00 YorumlaÖnce benim üzerimde deneyebilirsin mesela 🤣🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Yani tabiman lazım yoksa Kesis bol bol
00 Yorumlailgim var sana buluşalım de direkt
00 Yorumla
1 yılUzak dur boşuna zaman kaybetme
00 Yorumla
1 yılDirekt söyle ne olacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Bırak o senin ilgini çekmeye çalışsın
01 Yorumla
Soran1 yılSapık damgası yemekten korkuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
1 yılilgini devam ettirerek.
015 Yorumla
Soran1 yılFarkında zaten ilgimin adım atamıyor elalem ne der konusu
- 1 yıl
anladım o zaman ya konuşacaksın açık açık ya da oluruna akışına bırakacaksın.
Soran1 yılYakında başka şehire taşınıcak
- 1 yıl
uzak bir şehire ise, zor...
Soran1 yılGitmeden önce elimden geleni yapmak istiyorum. Çünkü ne istedigini bilen biri. Benimle ilgileniyorsa gerçekten hoşuna gitmişimdir. O bana gelsin istiyorum. Ama bunun için onun da benden emin olması lazım. Ona nasıl güven vereceğim?
- 1 yıl
bence tek yol böyle burada yazdığınız gibi açık açık konuşmak.
ima edecek flörtöz takılacak ya da anlamasını bekleyecek kadar zamanınız yok anladığıma göre.
Soran1 yılEvet, bende uzun zamandır ilk kez birinden hoşlanıyorum. Ama ben açılamam. Kaybetmeyi de göze alırım bunun karşılığında.
- 1 yıl
gurur yani :)
ama bu adım atılmadığında sonrasında ''keşke...'' ile başlayan cümleler kuruluyor :)
Soran1 yılBenim en fazla yapabileceğim içimi rahat ettirebilecek derecede onu cesaretlendirmek…
- 1 yıl
bu da bir şeydir aslında.
o zaman içinden geçeni yap
Soran1 yılİlgilenmeyi düşünüyorum çokça, ama yaş farkı çok, benim gözümdeki ilgi ile onunki aynı değil. Neler yapabilirim peki onu cesaretlendirmek için?
- 1 yıl
bilemiyorum.
ilgi duyduğu şeylerden bahset mesela.
aynı iş yerinde misiniz yakınlık görüşme dereceniz ne bilmiyorum.
yaşlar kaç?
Soran1 yılXper yetmiyor DM atsan anlatırım
- 1 yıl
gt yap dm atılmıyor kapalı
Soran1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılYaş farkı epey var sen iyimisin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAçıkca söyleyebilirsin halden anlarız😉
01 Yorumla
Soran1 yılO söylesin işte
Gizli Üye(30-35)1 yılAdim at. Soyle olgunlukla karsilar
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılIlgileniyorsan soylre bu durumu
Soran1 yılOnun söylemesini istiyorum
Cevap sahibi1 yılYas farki cok. Belki cekinir
Soran1 yılNasıl cesaretlendirebilirim
Cevap sahibi1 yılAslansin pasasin yigidim de 🤪
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen kaç yasindasin canim?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılİlişki istemiyorsur
012 Yorumla
Soran1 yılİlgileniyor ama açılamadı bir türlü
- 1 yıl
Onun Ne düşündüğünü bilemem lakin şunu diyim o yaştaki bir erkek kadınları tanır cekinceleri var demek ki bunu da hoş görmek lazim
Soran1 yılİşte bilmiyorum ne düşündüğünü. Nasıl çekinceler bunlar?
- 1 yıl
Güven problemi olabilir ilişkiye hazır degildir
Soran1 yılOnu nasıl cesaretlendirebilirim?
- 1 yıl
Ilgilenerek
Soran1 yılArada yaş farkı var, benim için ve onun için ilgilenmek farklı anlamlara geliyor. Mesela neler yapsam ilgilendiğimi belli ede ona
- 1 yıl
Ikinizin ortak noktası ne mesela aynı iş yeri mi
Soran1 yılDm atabilir misin benim xper yetmiyor
- 1 yıl
Benimde yetmiyor neden yetmiyor 3 istiyor
Soran1 yıl4 gozukuyosun atabiliyo olman lazim
- 1 yıl
Yeni 4 oldum yazdim
1 yılBelli etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnlamıyor ise net olmakta fayda var.
00 Yorumla
1 yılilgilenerek
00 Yorumla
1 yılSamimi davranarak kibar gülüşler atarak
00 YorumlaSamimi konuş kahaka at
01 Yorumla- 1 yıl
Bence etkileyici
1 yılZor olmaması gerek
00 Yorumla
1 yılSen kac yasindasin ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Voltajımı yuksek
00 Yorumla
1 yılSeviselim de
00 Yorumlanasıl yorumluyor
024 Yorumla
Soran1 yılSapık damgası yemekten korkuyo açılamadı bi türlü
Soran1 yılBaya küçüğüm ondan 25 yaşındayım işte
Soran1 yılBekar elbette
Soran1 yılEtmeye çalışıyorum ama jenerasyon farkı var anlamıyor sanki beni o yüzden ne yapmam lazım diye soruyorum
Soran1 yılDenemek istiyorum
Soran1 yılOrtak çevremiz var açılması çok zor nasıl cesaretlendireceğim hiç bilmiyorum açıkçası
Soran1 yılNumarası var, instagramını buldum ama eklemedim ne alaka diyebilir diye.
Soran1 yılÇevremizden çekiniyoruz ama zaten
Soran1 yılBöyle olmaz maalesef. Başkasını karıştırmadan nasıl halledilir sence?
Soran1 yılÇevreme rezil olmam mı o zaman
Soran1 yılBana fikir verir misin nasıl ilgimi ona belli edebilirim? Böyle deneyip garanti oynamak istiyorum
Soran1 yılDM atar mısın detaylıca yazayım sana
1 yıldişiliğinle
00 Yorumlaesaretin bedeli
00 Yorumla
1 yılilgilenerek
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi