Erkek arkadaşımın çocukları konusunda konuşmam yanlış mı sizce?

Bebekler 40 günlük bile olmadan boşanmış ikizler. Şimdi 5 yasindalar. Kucağıma bile vermedi hiç kendi çocuğum gibi hissetmiyorum diyor. Kadın görüştürmuyor vermiyor nafaka bile almıyor. 6 ayda bir babasının evinde 1 saat görüyor. Ve bu durumu kabullenmiş durumda. Değişmesi için bir şey yapmıyor. Al parka götür gezmeye götür bu senin yasal hakkın diyorum zaman geçir bağ kur senin kız çocuğun var yarı evlense kızını nasıl bırakacaksın elin adamıyla belki alman gerekir cocuklarinla aranda bir bağ olsun ömür boyu sana ihtiyaç duyacaklar yapma buna izin verme. Gerekiyorsa icra yoluyla Al ama çocuklarını gör diyorum. Mesela hediye alacak elbise falan cope atar giydirmez diyor almak istemiyor. Ya Al sen götür çocuklarına ver o isterse atsın giydirmesin önemli olan çocukların bunu senden görmesi babam almis demesi. Bilmiyorum çok üzülüyorum o çocuklara nedense. Bir yerlere gidiyorlar mesela duyuyorum elimizi cebimize attirmadi diyorlar yine kızıyorum yahu iki çocuğun var nafaka ödemiyorsun onlara birikim yap geleceklerini düşün sen niye serseri arkadaşlarının hesabını ödüyorsun 😀😀 tutamıyorum kendimi gerçekten çok mu karışmıyorum ya ama böyle sorumsuz olmasinj istemiyorum ne yapayım. Biraz tutsam mi kendimi?

Erkek arkadaşımın çocukları konusunda konuşmam yanlış mı sizce?