Aşk İlişkileri Kızlar nolur acil yardım edin düzgün mü? Haznullah637188 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kızlar ve beyler kötü yorum yapmayın sizce güzel güzel yazmış mıyım siz ne cevap veridiniz Güncellemeler1 yıl Barışırsak yazıcam Kızlar nolur acil yardım edin düzgün mü? Cevapla Yorum Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Askozade Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Konu ne bilmiyorum ama samimi olduğun belli. 0 0 Yorumla
Sykoformore Takip Et Bilge Yaş: 72 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Ay kabus gibi , kız da umarım benim gibi soğuk bir tip değildir 😂 inşallah seviyordur da Allah kavuşturur ne diyelim 0 4 Yorumla Haznullah637188 1 yıl Abla dua et be nolur Yorumla Sykoformore 1 yıl Olur ya inşallah sabah ola hayrola sabırlı ol Yorumla Haznullah637188 1 yıl Amin abla 1 senedir sabır ediyorum 😂 Yorumla Sykoformore 1 yıl Geç olsun güç olmasın 🙃 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Düzgün ve samimi olmuş da ayrılık sebebiniz neydi? Senin sorumsuzluğun falan mı? 0 4 Yorumla Haznullah637188 1 yıl Abla çok oldu tartışıyorduk 1 sene oldu düzeldik olgunlaştık geçen denk geldik biraz şey oldu ama sonda ablasıyla gördüm sohbet ettik uzaklaştım uzaktan korna bastım tak diye döndürdü kafasını el salladı bilemiyorum mine13 1 yıl Abla ne abi ya senden küçüğüm 😂 yani kadın neden ilişkiyi bitirdi onu sordum Haznullah637188 1 yıl Bi anlık sinir mine13 1 yıl Tamam o zaman barışma şansı var
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç olgunlaşmış gibi değilsin yakma kızın başını. Ver numarasını ben takılayım exten next olmaz 0 0 Yorumla
_beyzaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 76% 1 yıl Çok konuşmuşsun tek mesaj yeterdi 0 5 Yorumla Haznullah637188 1 yıl Ne diyeyim Yorumla _beyzaaa 1 yıl Özledim Yorumla Haznullah637188 1 yıl Sonuç vermezdi Yorumla _beyzaaa 1 yıl Ona vermeyen buna da vermez askım Yorumla Haznullah637188 1 yıl Kanka bu verebilir ya geçen denk grldik komuştuk ablasıyla falan bakalım Yorumla
mertesa Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Kanka tekme öncesi domalmışsın 0 4 Yorumla Haznullah637188 1 yıl Kanka hahahahahaha napim ki aşk Yorumla mertesa 1 yıl Aşk dediğin erkekliğini utandıracak bir şey mi? Yorumla Haznullah637188 1 yıl Yani bu benimle onun arasında utanılıcak bir şey göremiyorum Yorumla mertesa 1 yıl İzle gör o zaman kanka acizliğini sen erkeksin bu seviyeye düşecek bir insan değilsin. Yorumla
Mııırrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Güzel samimi olmuş 0 1 Yorumla mertesa 1 yıl Sen bi gelsene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konu ne bilmiyorum ama samimi olduğun belli.
Ay kabus gibi , kız da umarım benim gibi soğuk bir tip değildir 😂 inşallah seviyordur da Allah kavuşturur ne diyelim
Abla dua et be nolur
Olur ya inşallah sabah ola hayrola sabırlı ol
Amin abla 1 senedir sabır ediyorum 😂
Geç olsun güç olmasın 🙃
Düzgün ve samimi olmuş da ayrılık sebebiniz neydi? Senin sorumsuzluğun falan mı?
Abla çok oldu tartışıyorduk 1 sene oldu düzeldik olgunlaştık geçen denk geldik biraz şey oldu ama sonda ablasıyla gördüm sohbet ettik uzaklaştım uzaktan korna bastım tak diye döndürdü kafasını el salladı bilemiyorum
Abla ne abi ya senden küçüğüm 😂 yani kadın neden ilişkiyi bitirdi onu sordum
Bi anlık sinir
Tamam o zaman barışma şansı var
Hiç olgunlaşmış gibi değilsin yakma kızın başını. Ver numarasını ben takılayım exten next olmaz
Çok konuşmuşsun tek mesaj yeterdi
Ne diyeyim
Özledim
Sonuç vermezdi
Ona vermeyen buna da vermez askım
Kanka bu verebilir ya geçen denk grldik komuştuk ablasıyla falan bakalım
Kanka tekme öncesi domalmışsın
Kanka hahahahahaha napim ki aşk
Aşk dediğin erkekliğini utandıracak bir şey mi?
Yani bu benimle onun arasında utanılıcak bir şey göremiyorum
İzle gör o zaman kanka acizliğini sen erkeksin bu seviyeye düşecek bir insan değilsin.
Güzel samimi olmuş
Sen bi gelsene