Küfürlü konuşmaya seven ve çabuk sinirlenen sevgili?

Sevgilim mesajlaşınca falan çabuk sinirleniyor. Gergin biri. Sözünü dinlemeyince veya ters cevap verdiğimde deliriyor. Arayıp konuşunca sakinleşiyor ama genelde kavgada telefonu açmıyor. Küfürler yazıyor ve kalbimi kırıyor. Çevresi cok küfür kullanıyor Instagram şifresi vardı tüm arkadaşlarıyla küfürlü şakalaşıyor. Ben muhafazakar ailede büyüdüm kimse küfür falan etmez o yüzden daha çok kırıliyorum. Sinirlendiğinde alttan alınca daha çok gaza geliyor. Minnoşluk yapınca bana kızıyor ciddi almıyorum diye. Bende sinirli tepki verince kavgamız daha da büyüyor. Susunca cevap vermiyorum diye deliriyor. Bi ara cilve yapip cinselliğe getiriyordum. Başta faydası oluyordu şimdi daha çok sinirleniyor tiksiniyorum diyor. Ne yapsam sakinleştiremiyorum. Sakinleşince de sorduğumda ne yapmamı istersin dediğimde sinir etme diyor. Sus diyince suscakmışım ama kendisi devam yazıp duruyor sus demesine rağmen bende altta kalmak istemiyorum. Sizce en güzel davranış ne olur kavgada? Kavgamız bazen o kadar büyüyor ki beni engelliyor ya da ben onu

Küfürlü konuşmaya seven ve çabuk sinirlenen sevgili?