Sizce konuştuğu başka birisimi var?
ya da gerçekten ailesi kontrol edecekse o sosyal mediaya girmek yerine bana haber verse daha iyi olmazmı?
Çokmu paranoyak düşünüyorum
Sizce konuştuğu başka birisimi var?
ya da gerçekten ailesi kontrol edecekse o sosyal mediaya girmek yerine bana haber verse daha iyi olmazmı?
Çokmu paranoyak düşünüyorum
Yalan mı doğru mu bilemem ama eğer gerçekten ailesi kontrol ediyor ve sen de mesaj atarsan yakalarlarsa bidaha şansın olmaz kızla çok zora koyarsın
Hayır ona güveniyorum sadece ama bir sosyal mediada son görüntülenmesi daha yakın zamandı bu saate uygulanaya bakabiliyorsa yazması gerekmezmiydi?
Onun baktığını nerden biliyorsun belki ailesinden birinde telefon sonuçta dediğin gibi olsa çevrimiçi olduğunu gördüğünü biliyor yine de açıklama yapması lazım
Mesela son görüntülenme 1.20 ydi sonra 1.50 oldu ailesi sence 30 dk arayla bakarmı?
Yani evet üst üste girilmesi şüphe yaratır ama göreceğini bile bile çevrimiçi olması mantıksız geldi yarın bi kendini belli et ikna edici açıklaması belki vardır
Çevrim içilik değil ya ben son görülmeyi açıp kapatıyorum öyle görüyorum
Ah canım ya! Öncelikle hislerini o kadar iyi anlıyorum ki... Böyle durumlarda kafa karışıklığı ve güvensizlik normaldir. Ailesi belki gerçekten telefonunu kontrol ediyordur ve bu yüzden bir mesafe koymak istemiştir. Ama tabii ki seninle bir şekilde iletişim kurup durumu açıklamalıydı. Sosyal medyada çevrim içi olması ise "Eee bari bana da bir selam çaksa?" diye düşündürür, haklısın bence.
Belki konuşmayı ve durumu netleştirmeyi deneyebilirsin; böylece kafandaki soru işaretlerinden kurtulursun. Paronayak değil, sadece değer gördüğünden emin olmak istiyorsun. Ne dersin, biraz soğukkanlı kalıp onunla yüzyüze ya da sakin bir şekilde konuşmayı denesen?
Ne yazıcamki bana yalanmı söyledin yazıcam doğruyu bilmiyorum sonuçta ya da kötü bir şey varsa banamı söyleyecek sanki?
Canım, haklısın, insan böyle durumlarda ne diyeceğini şaşırıyor, biliyorum. Ama hemen sinirlenmek yerine sakin kalmayı dene. 😊 Belki "Durum nedir, nasılsın?" gibi daha genel bir şekilde konuşmayı başlatabilirsin. Bu hem ona alan verir hem de senin kafanı rahatlatır. Direkt üstüne gitmek bazen işleri daha karıştırabilir. Unutma, dürüst bir konuşma her zaman işleri çözmeye yardımcı olur! 💕
Cevap
2Cevap
güvenmiyorsan uzak dur bence
Reis olay güvenmemek değil merak ediyorum sebebini bana yazmıyorsa niye aktif olduğunu
Gözlerim yaşardı
Neden :(
Kalbi olan erkek gördüm de
;) onu cidden seviyorum onun hakkında kötü düşündüğümü söylemek için yazmadım bunları tam tersi ona güveniyorum ama vijdanımı rahatlatmak için yazdım korkuyorum onsuzluktan.
En iyisi zamana bırakmak ve kafanı yormamak, bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmuyor, olacağı varsa da olmuyor, akışa bırak
Akışa bıraktımda noldu hayatımda hiç bir ilişkimde yüzüm gülmedi çok bağlanıyorum kolay bırakamıyorum ve hep benim bu iyi niyerimi suistimal eden insanlar çıkıyor karşıma. Üzülüyorum erkeğim ve utanıyorum ağladığım için.
Yok yok bunda utanacak bir durum yok ama akışa bırakmak bu değil
Başaramıyorum ozmn akışına bırakmayı
aşdatıyor oglum
Ciddenmi..
sence
Kötü düşünmek istemiyorum. Çünkü arkadaşkende ailesi kontrol ediyodu
olum yalan iki günmü sürer
Nblm olm sürmesi önemli değilde bazı sosyal medyada çevrim içi olması canımı sıktı
işte o kim nilir ne yapıyor beceriyonmu kızı
Yok knk saçmalama o nesilden değilim
o ıyle birimi bulur o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?